Всички си я имаме вкъщи, но не знаем, че е най-мощната съставка против кръгове и тъмни петна около очите

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Жените винаги показват особена загриженост за лицата си по различни причини, въпреки че основната задача е да се борят срещу остаряването. Въпреки че е вярно, че има много кремове, които могат да се борят с появата на бръчки, тъмни кръгове, петна и акне, повечето от тях губят своята ефективност за много кратко време. Някои жени се подлагат на скъпи хирургически техники, за да изглеждат красиви и млади, но игнорират това, което е прост трик за забавяне на стареенето. Говорим за природни средства с натриев бикарбонат. Физически средства са били използвани от древни времена и дори и днес те все още играят роля. Накрая, всяка съставка, използвана в различни домашни рецепти има лечебни свойства, способност за предотвратяване, борба и лечение на различни заболявания на тялото, като натриев бикарбонат. Това е един много ефективен продукт, който не е полезен само за забавяне стареенето, но и за лечение на различни диагнози.Лапнете и задръжте скилидка чесън в устата си: Ефектът е поразителен за вашето здравеСилните антибактериални свойства на чесъна и хранителните му качества обуславят неговото използване …Oct 8 2018vijti.com

Характеристики и предимства на содата
Известно е, че белият прах е мощен антибиотик, антиоксидант, противовъзпалително и специални химични свойства, които спомагат по следните начини:
Неутрализира киселинността на тялото
Содата за печене е много мощен антиацид, който неутрализира киселинната активност на организма, така че той се използва широко при стомашни заболявания.

Елиминира инфекции на пикочните пътища
Антиоксидантите й действат в тялото и бързо елиминират голям брой токсини и бактерии, които са вредни за организма, в резултат на инфекции на пикочните пътища, задържане на течности и подобряване на здравето на червата.
Зъбите
Избелва и се бори с кариес. Като антибактериален агент, тя елиминира всички бактерии в зъбите, в допълнение, избелва зъбите и ги прави напълно здрави.
Бавно стареене на кожата
Всички лечебни свойства на бикарбонатите действат върху кожата, за да се борят срещу образуването на свободни радикали, които причиняват всички несъвършенства на лицето. В допълнение, бикарбонатът увеличава производството на колаген, мощен съюзник, когато става въпрос за овлажняване и подмладяване на кожата.

Специална рецепта за подобряване на състоянието на лицето

Съставки:

– мед
– лимон
– кафена чаша вода
– натриев бикарбонат
– ябълков оцет

Вземете кафена чаша вода, изцедете лимона и добавете всички горепосочени съставки, докато получите кремообразно или пастообразно вещество. В този момент трябва да измиете добре лицето си с топла вода, така че порите да се отворят и маската да влезе в сила. Нанесете продукта върху кожата и оставете сместа през нощта. На следващата сутрин почистете лицето си с много студена вода.

Трябва да повтаряте това действие всяка вечер, преди да си лягате в продължение на 1 месец.Баба Гина от Лехчево: На хиляди съм споделила рецептата си за здраве, един недоволен нямаБаба Гина Трифонова от село Лехчево признава, че стига да може, би помогнала на всички – поради това…Oct 5 2018vijti.com

Източник: За жената

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!