Бяхме на гости на село и там видях този трик: Дядото разряза лук на кръст и го пусна в чая

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Може и да ви звучи като приказка, като далечна легенда и незабравима история, но в едно село наистина живеел старец, който можел да излекува всяка болест на този свят, можел да даде мъдрост и добра дума на всеки, който се нуждаел от тях и да излекува всички хора, страдащи от болки в корема, само с това просто лекарство…
Но ето, че и ние се добрахме до рецептата и бързаме да я споделим с онези от вас, които също имат дискомфорт в стомаха и добре знаят колко неприятно и болезнено може да бъде това.
Всичко, което ви е нужно, за да приготвите чудното лекарство, е 1 глава лук и 200 грама сварен чай.
А ето как да си приготвите чудната рецепта.
Прочут билкар от Пиринско подари на Бойко Борисов тази уникална рецепта за здраве и дълголетие, вижте я и виеПрочут билкар от района на Пирин е подарил на премиера Бойко Борисов уникална рецепта за здраве и дъ…Nov 23 2018vijti.com

Първо внимателно почистете лука от люспите му. Напречно го разрежете на кръст, но не изцяло, за да не стане на парченца. Така разрязаната глава лук сложете в чаша, пълна с горещ чай, за да се запари за около 5-10 минути. След това изпийте напитката и веднага ще усетите подобрение в работата на стомаха си.
Добре знаем, че дискомфортът в червата може да ни достигне в неподходящото време и на неподходящото място, а ако нямаме в себе си лекарства, става наистина страшно.
Тази рецепта обаче спомага да се сбогуваме завинаги с болките в корема, разстройството в червата и запека.

Обърнете внимание и на факта, че в чашата, пълна с чай, лукът винаги се обръща с кръста нагоре. Някои хора например са опитвали да нарежат лука директно в чашата, но това определено не носи ефекта, който идва с рецептатат на възрастния човек.
Споделете този цяр с всички ваши приятели, защото не се знае кой точно има нужда от него в този момент. Обещаваме ви, че всички те ще ви бъдат много благодарни за това, че сте ги избавили от мъките и дискомфорта. Забележка: Тази статия е с изключително информационна цел. Преди да използвате каквито и да е средства от народната медицина, се консултирайте със своя лекар!
Един от най-известните холандски хомеопати в света категоричен: ваксините, антибиотиците и противозачатъчните са много вредни за здраветоТон Янсен е световноизвестен хомеопат, автор на революционния метод на хомеопатичната детоксикация. …Nov 26 2018vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!