Бог е помислил за всичко: Този корен, който дори не е приятен за гледане, е отличен цяр

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Когато Бог е създал този свят, създал е и магарешкия бодил. Грозен бурен, от който се ражда очарователно цвете.
Лечебните свойства на магарешки бодил са признати за много заболявания:
възпаление на устата, потиска кашлица, подути лимфни възли на шията,
за производството на бели кръвни клетки, стимулиране на апетита и по-добро усвояване, за по-добра работа на пикочния мехур и бъбреците, за дезинфекция на кожата.
Той действа като дезинфекцира цялото тяло.
Това красиво цвете е всъщност много лековита билка: Помага при депресия, гъбички, мозъчни и сърдечни проблемиПасифлора е красиво цвете и същевременно лековито растение. Настойките от нея упражняват антисептичн…Apr 25 2019vijti.com

Втвърдява всички видове язви, подагра, ревматични заболявания, водни заболявания с отравяне с живак. Той е много добър борец срещу всички обриви, орални заболявания, язви, екземи, гнойни рани или възпаление и стомаха, и срещу болезнен ревматизъм. Хората винаги са го използвани в продължение на почти всички видове и външни и вътрешни болести и е добре за растеж и възстановяване на косата.
Вкъщи можете да направите няколко лекове, които ще помогнат на вашето здраве:
Чай от магарешки бодил се прави, като нарязан корен се изсипва във вряща вода и оставете да къкри в продължение на 3 минути. Чаят се оставя за 10-15 минути. Пийте го подсладен с мед по няколко пъти на ден.

Масло от магарешки бодил направи, като корените накиснат в пресен чист алкохол и се поставят в запечатан съд да престоят в продължение на 15 дни. В сместа добавете зехтин и оставете всичко покрито с марля, за да стои четири седмици. Алкохолът в крайна сметка ще се изпари и сместа след това се прецежда и се съхранява на хладно място.
Може да се използва като лосион за коса . Пресният корен се изсипва във вряща вода и се вари в продължение на 10 минути. След това, добавете оцет и нарязан лук. Оставете го да си почине за целия ден, а по-късно прецедете. Този лосион, нанесете върху главата си и го оставете за един час, след което изплакнете.

Тази процедура се повтаря, докато е необходимо.
Източник: lekuvai.bg
Тя разряза чесъна в сърцевината и си приготви лек, с който забрави за куп болежкиДомашно приготвената чеснова тинктура ще ви отърве от множество заболявания! Чесънът винаги бива хва…Apr 24 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!