Безценен природен дар: Пригответе си прочутия меден сироп на д-р Емилова, по който полудяха всички

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Д-р Людмила Емилова е един от най-известните диетолози и специалисти по храненето у нас. Напоследък много голяма популярност придобива нейният меден сироп, който е безценен природен дар за бързо и трайно укрепване и подобряване на работата на имунната ни система. Друг много добър ефект сиропът има в битката с грипове и настинки. Най-хубавото на медения сироп на д-р Емилова е, че можем да си го приготвим бързо и лесно в домашни условия, съобщава zajenata.bg.
Ето как става това.
Изцеждаме 1 чаена чаша пресен лимонов сок. Към него прибавяме 3 супени лъжици качествен домашен пчелен мед. Разбъркваме сместа до пълното й хомогенизиране. За целта можем да я подгреем леко на водна баня, но в това в никакъв случай не бива да става при висока температура, защото медът ще загуби повечето от лечебните си и полезни свойства.
Тибетските монаси ни разказаха за тяхната рецепта: Изпробвайте този елексир на младостта и ще се убедите в неговата силаОсвен с мъдростта си, тибетските монаси се славят и като истински дълголетници. И причина за това не…Jan 1 2019vijti.com

КЪМ МЕДЕНИЯ СИРОП МОЖЕ ДА СЕ ДОБАВИ МАЛКО ВОДА. ИЗПИВА СЕ НА МАЛКИ ГЛЪТКИ ОКОЛО 30 МИНУТИ ПРЕДИ ХРАНЕНЕ.
Съветът на д-р Емилова е 30 минути преди хранене сутрин, обед и вечер да изпиваме и по една чаша сок от моркови, който също има доказани качества за стимулиране на имунната система, а също така действа и като антиоксидант.
Чест спътник на настинките е остатъчната кашлица, която ни измъчва дни наред, дори и самото заболяване вече да е отшумяло. В подобни случаи д-р Емилова препоръчва следната смес. Разбиваме хубаво жълтъците на 2 яйца, като добавяме 3 супени лъжици захар.
Приемаме по 1 супена лъжица от смеската сутрин и вечер преди хранене.

А ето и напитката на д-р Емилова за отслабване
За да я приготвим, ни трябват четири стръка целина, една краставица, 7-8 листа зеле, две ябълки, половин лимон и една лъжичка пресен джинджифил.
Самото приготвяне на напитката на д-р Емилова е много лесно и бързо. За целта трябва да измием добре и да обелим всички посочени зеленчуци и плодове. След това ги поставяме в блендера, разбиваме и здравословната и диетична напитка е вече готова напълно.
Пийте от тази напитка два пъти на ден, поне 40 минути преди хранене. Хубавото при нея е, че освен всичко друго, тя отлично чисти организма ни от токсините и шлаките в него, както и мощно подсилва имунната система. А съдържа едва 125 калории.

За да имате задоволителен и траен ефект от напитката на д-р Емилова, то се постарайте да я пиете по два пъти всеки ден, в продължение минимум на месец или на месец и половина. После направете почивка от още един месец и при нужда, започнете приема й отново. Желаем успех на всички!
Най-добрият елексир за студените дни: Оригиналната рецепта за греяно виноCтyдeнитe дни и нoщи нaвън ca нaй-дoбpoтo вpeмe зa гpeянo винo – glühwеіn, тpaдициoннaтa зимнa нaпит…Feb 19 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!