Баловете се отлагат, дискотеките остават затворени, маските – само в рейсове и болници

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Носенето на маска или друго предпазно средство остава задължително в обществения транспорт, в аптеки и лечебни заведения, гласи нова заповед на здравния министър, която влиза в силат от понеделник.

Кантарджиев: Стягаме мерките след 15-и юни при траeн ръст на заразените: Стягаме мерките след 15-и юни при траeн ръст на заразенитеАко забележим тенденция за увеличаване на заразените с коронавирус след 15-и юни, или пък има затруд…Jun 7 2020vijti.com

Всички лица, когато се намират в обществения транспорт, в аптеките и лечебните заведения са длъжни да имат поставена защитна маска за лице за еднократна или многократна употреба или друго средство, покриващо носа и устата, в т.ч. кърпа, шал, шлем и др.

На всички други обществени места носенето на маска е препоръчително.

Също така, считано от 15 юни до 30 юни не се разрешават посещенията в дискотеки, пиано-барове, нощни барове, клубове и други подобни. В същия период не се разрешава провеждането на групови празненства на закрито с присъствието на повече от 10 души, в т. ч. сватби, балове, кръщенета и други.

Строгите мерки се завръщат? От 2 юни броят на заразените расте Борисов обеща всички ограничения да паднат от 15 юни Последна…Jun 8 2020vijti.com

trafficnews

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!