Бай Васил изхвърлил 100 камъка от жлъчката с тази рецепта: Разказ на пенсионера от село Чавдар

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Бай Васил от село Чавдар се е прочул в цялата страна с рецептата си за прочистване на камъни от жлъчката. До момента пенсионерът е помогнал на десетки хора с проблеми, от каквито самият той успял да се отърве успешно само с народна медицина.
„Лошо ми беше, викам си – ще се мре. Готвеха ме за операция, но като чуех за болница, и ми призляваше. Слава на Бога, че чух оттук-оттам как народни лечители премахват камъни в жлъчката. Поразрових се и направих тези смеси. Изхвърлих над сто камъка. По-добро лекарство на света няма“, казва бай Васил, който продължава да оказва помощ на познати и непознати за справяне с коварната болежка.
Първата рецепта на бай Васил включва един килограм корени от магданоз, които обаче трябва да са ситно нарязани. Варим ги в литър вода дотогава, докато видим, че течността не е поизвряла и е останала наполовина.
Ако страдате от камъни в жлъчката: Помогнете си с този вкусен и много полезен чай и се отървете от болкатаОт камъни в жлъчката най-често страдат жени на средна и в напреднала възраст. Най-разпространените п…Jul 26 2019vijti.com

Оставяме после да изстине и прецеждаме. Чак тогава добавяме 400 грама зехтин и сокът от 1 килограм изстискани лимони. Разбъркваме много хубаво цялата тази смес и я оставяме да се съхранява на тъмно, в затворен стъклен съд. Всяка сутрин взимаме по една лъжица от сместа на гладно, а после още две лъжици – на обяд и вечерта, но преди да сме седнали на масата. Тази рецепта има изпитан и доказан ефект за премахване на камъни в жлъчката, както и за пречистване и детоксикация на целия организъм.
Има обаче и втора рецепта, която помага не по-малко от първата, отново за хора със същата диагноза.

За този илач трябва да вземете три пакетчета с бял тамян. Вечерта е добре да сварите едното пакетче бял тамян в три чаши вода (кафени). Варите го, докато от течността остане само една чашка. На сутринта го прецедете добре и го изпийте – най-добре със сламка, за да не остава по зъбите и да не изрони болен зъб, ако имате такъв.
Тази процедура се прави три поредни дни, като тамянът се вари всеки ден, за да е пресен – така, докато не свършите и трите пакетчета. Всяко от тях обикновено е по около 10 грама. Важно е да запомните, че вечерта на третия ден трябва да се пие глицерин, за да се завърши процесът и да може целият пясък и камъни в жлъчката да излязат и да бъдат изхвърлени от организма ни.
Източник: Ретро
Дядо влезе в болница уж само за изследване: Извадиха му жлъчката без да го питат, искат му и 1710.60 лв. за ВИП стаяВрачанинът Димитър Георгиев се оплака, че плевенски доктори са извършили операция на жлъчка без него…Jul 13 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!