Бабини рецепти против шипове с доказано добър ефект: Много хора са ги изпробвали и недоволни няма

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

От шипове страдат голям процент от хората над 35-40 години, като тенденцията, която се наблюдава през последните десет-двадесет години е възрастовата граница да се снишава все повече. Това е особено тревожен факт и лекарите препоръчват да бъдат взети навременни мерки, а да не се чака докато болките станат нетърпими.
Шиповете са заболяване на опорно-двигателната система и най-общо казано представляват израстване на нови костни образувания върху съществуващи кости.
Шиповете са изключително болезнени, тъй като могат да израснат на върху различни кости по тялото и да причинят затруднения при придвижване, въртенето на главата или силни болки в гръбначния стълб, кръста и т. н. Предлагаме ви няколко изпитани бабини рецепти, с които да облекчите състоянието си:
Билката бабини зъби ни избавя от висок холестерол, хипертония, аденом на простатата при мъжете, мастопатии при жените, на шипове, дископатииНе знам колко българи се усетиха през 2007 г. като членове на ЕС, но със сигурност мнозина се усетих…Jun 17 2019vijti.com

Рецепта с лук и катран
Една глава лук (възможно най-голямата) се разделя на люспи и върху най-голямата люспа се капват няколко капки катран. Люспата се слага на петата, обува се чорап и с нея се спи. Добре е да се знае, че петите, на които се слага лука се менят (никога не се слага едновременно и на двете пети)
Рецепта с чесън и мед
12 глави чесън се счукват и към тях се прибавя 300 грама мед. Сместа се разбърква добре. На парче плат се маже от сместа и плата се поставя на място, където са шиповете.

Рецепта с лимон и кестени
Кестени (около 10-ина) се сваряват и се смачкват толкова добре, че да могат да се оформят като тесто. Мястото с шиповете се намазва първо със зехтин, след което се слага лапата от смачканите кестени, пише Народна медицина. Това се прави 4 пъти дневно, като процедурата се изпълнява една седмица, след което трябва да се почине 2-3 дни и се повтаря.
Рецепта с ябълков оцет и яйца
Измивате добре две пресни кокоши яйца и ги поставяте в ябълковия оцет. Държите съда на тъмно и хладно място, докато яйцата омекнат и се разтворят в оцета, след което прибавяте около 100 мл. салицилов спирт. С това „мазило” мажете болните участъци всяка вечер
Източник: Брадва
Умирах от болки в крака заради шипове, докато баба Пенка от входа не ми каза как е излекувала нейния само с този компресПри шипове се прави лапа от два разбити жълтъка и сол се налага на болните места. Покрива се с памуч…Apr 20 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!