Артрит ме мъчеше с години, но един дядо ми даде тази рецепта и оттогава забравих за болката

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

С напредването на възрастта тялото ни постепенно започва да губи качествата, които е притежавало, когато сме били млади, като гъвкавост и издръжливост. Постепенно започват да се появяват различни проблеми, сред които болки в ставите, гърба, артрит. Артритът е едно от неприятните заболявания, тъй като може изцяло да промени начина ни на живот.
Обикновено, за да облекчим състоянието си и да се отървем от болката, се обръщаме към скъпи лекарства. Но се оказва, че можем да се излекуваме и сами с една много проста и ефикасна рецепта.
Разбира се, природните лекове са познати на по-старото поколение, затова и трябва да черпим от опита на възрастните, докато можем.
Зеленчукът, който ще ви избави завинаги от досадните хемороиди, разширените вени, артрита и дори косопадаДа, става дума именно за морковите! Техните листа съдържат цели 12 елемента – желязо, фосфор, калций…Dec 28 2018vijti.com

И така, рецептата е много лесна. Това, което ни трябва, за да си я приготвим, е: 100 милилитра йод, 300 милилитра 70 % спирт, който можем да си купим от всяка аптека и 10 таблетки аспирин, аналгин или андол.
Първата стъпка е да стрием таблетките.
Най-лесно ще ни е да го направим с помощта на хаванче. След това ги смесваме със спирта и йода. Следващата стъпка е да оставим сместа да престои в продължение на 21 дни.
По този начин всички съставки ще се смесят добре и ще можем да извлечем всичките им полезни свойства.

СЛЕД ИЗТИЧАНЕ НА ТОЗИ ПЕРИОД, ЛЕКЪТ Е ГОТОВ ЗА УПОТРЕБА.
Употребата може да се извършва по два начина. Първият е да нанесем от сместа директно върху болното място. Другият начин е да си направим компреси и да ги поставяме върху проблемните места. С тази проста рецепта страшният артрит ще бъде само лош спомен. Не пречи да опитате, защото може да се окаже точно това, което ви е нужно. Народните рецепти не само са ефективни, но и щадят финансите ни.
Забележка: Тази статия е с изключително информационна цел.
Преди да използвате каквито и да е средства от народната медицина, се консултирайте със своя лекар!
Джинджифилът прави чудеса. Кажете сбогом на артритите, болките в ставите и мускулитеДжинджифилът е познат с лечебните си свойства още преди 7000 години. Дълъг е списъкът на заболявания…Nov 8 2018vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!