Ако страдате от камъни в жлъчката: Помогнете си с този вкусен и много полезен чай и се отървете от болката

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

От камъни в жлъчката най-често страдат жени на средна и в напреднала възраст. Най-разпространените причини за жлъчнокаменната болест са физическо и психическо натоварване, застоял начин на живот и други. Камъните могат да се образуват по цялото протежение на жлъчните пътища. Техният брой е различен, може да се е образувал само един или пък няколко. Формата и размерът им също са много разнообразни. Камъните в жлъчката могат да са многоъгълни или сферични, като големината им варира от зърно на просо до ябълка.
Не е задължително да изпитвате дискомфорт или неразположение, ако имате камъни в жлъчката. При 50% от хората те са открити случайно, след рентгеново изследване или насрочена операция. Жлъчните кризи са характерни за това заболяване.
Има ги навсякъде около нас, но кой да знае: Мощно лекуват туберкулоза, ишиас, камъни, задух, подагра, хемороиди и още болестиБоровите връхчета, както са познати пъпките на боровото дръвче, се намират по върховете на клонките …Apr 30 2019vijti.com

Те настъпват най-вече при хранене с яйца, хайвер или тлъсти меса. За да стопите камъните в жлъчката, ви е нужен изсушен корен от билката шипка. Рецептата за направата на чая, който стопява камъни в жлъчката, е следната: счуквате изсушени корени от шипка и после от тях взимате 2 супени лъжици.
Тях заливате с 1 чаена чаша вода. Варите отварата на слаб огън за 20 минути и после я прецеждате. Готовият чай се разделя на 3 и се пие сутрин, обед и вечер и се консумира до пълно излекуване на състоянието.
Вижте и други изпитани, много полезни рецепти от народната медицина, които ще ви помогнат за камъните в жлъчката:

Рецепта 1 (Мина Динчева, София): Смесват се по 25 г хмел, мента, бръшлян, пелин, лайка и жълт кантарион. В 1 л вода се слагат 3 супени лъжици от билковата смес. След като водата кипне, се сваля от огъня и се оставя да кисне 3 мин. Прецежда се и се приема топло по 1 супена лъжица на всеки час. Общо за 1 час се приемат около десетина супени лъжици, след почивка от една седмица процедурата се повтаря.
Рецепта 2 (Стефка Николова): Смесват се много добре по 300 г пчелен мед, 150 мл лимонов сок и 100 мл зехтин. Приема се по 1 чаена лъжичка преди ядене.
Рецепта 3 (Лозанка Стоилова, София): Снабдете се с 3 пакетчета бял тамян. Вечерта сварете 1 пакетче в 3 кафени чаши вода. Вари се, докато течността стане 1 чашка. На сутринта се прецежда и се изпива непременно със сламка или с малка лъжичка, като се стараете да не попада между зъбите, защото ако попадне на болен зъб, ще го повреди и ще го изрони. Процедурата се прави 3 дни поред. На третия ден вечерта се пие глицерин, за да се подпомогне изхвърлянето на пясъка. Всяко пакетче трябва да съдържа 10 г тамян.
Източник: ретро
Лек за жълти стотинки нормализира кръвната захар, няма смисъл да харчите за скъпи лекарстваУникална лечебна рецепта с царевична свила Може би дори не сте предполагали колко много може да ви п…Jul 19 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!