Ако страдате от гъбички по краката: 3 прости съставки, с които ще забравите за тях

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Гъбичките по краката са колкото неприятен, толкова и досаден проблем, който всеки ден създава голям дискомфорт. В аптеките се предлагат всевъзможни мазила срещу тях, но често това са пари на вятъра, защото проблемът или остава, или се завръща след кратко време. Руски лечители са категорични, че майката природа ни е дала евтино, бързо и трайно лечение на този широко разпространен проблем. Съветът им е да си направим лечебна ваничка, в която вечер преди лягане да потопяваме краката си за по двадесетина минути. Ефектът е изпробван и гарантиран. Какво ни е необходимо за ваничката? Три наистина прости съставки, които присъстват в абсолютно всяко домакинство.
Потопете за 30 минути краката си в тази смес. Ще почувствате голямо облекчениеВсеки иска да води здравословен начин на живот, но в забързаното ни всекидневие това става все по-тр…Jan 22 2019vijti.com

СМЕСЕТЕ В 2 ЛИТРА ТОПЛА ВОДА 1 СУПЕНА ЛЪЖИЦА МОРСКА СОЛ И 1 СУПЕНА ЛЪЖИЦА СОДА БИКАРБОНАТ.
Разбъркайте сместа до пълното й хомогенизиране. Потопете краката си във ваничката и ги оставете така около 20 минути. След това измийте краката с хладка вода и сапун и хубаво ги подсушете. Опитът на руснаците сочи, че ако тази лесна процедура се повтаря в продължение на две седмици, от неприятните гъбички не остава и помен. Експертите подчертават, че некачествените храни с високо съдържание на захари са един от основните причинители на гъбичните заболявания.

Съветът им е да ги изключим от менюто си. В забранителния списък влизат следните храни и напитки: Сладкарски изделия, торти, сладкиши, шоколад, какао. Сушени плодове, пакетирани сокове.
Хляб и тестени закуски, всичко, което съдържа брашно и мая. Колбаси, консерви, полуфабрикати, пушени продукти. Газирани напитки. Алкохол. Сирене с плесен.
Забележка: Тази статия е с изключително информационна цел. Преди да използвате каквито и да е средства от народната или алтернативната медицина, се консултирайте със своя лекар!
Ако краката и ръцете ви са студени, това значи, че сте застрашениУсещането, когато краката и ръцете ни са студени, е ужасно. Освен това е начин на тялото ни да ни по…Jan 22 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!