Ако сте надхвърлили 40-те и имате проблем с килограмите, задължително пробвайте това (СНИМКИ и ВИДЕО)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Знаете ли, че най-простите трикове всъщност са и най-ефикасни? Ако имате проблем с килограмите – пробвайте това! Проблем с килограмите има всеки втори човек. По-страшното е, че днес и процентът на затлъстелите деца става все по-висок. Днес решихме да споделим с вас една изключително лесна рецепта, която не само ще реши проблемът с килограмите, но ще подобри значително здравето ви. Преди да я приложите би трябвало да подчертаем, че този трик е приложим само за хора, които са над 40 години.
С негова помощ те ще успеят да коригират нещо, което в продължение на дълги години не са могли. Ефективността на тази рецепта е потвърдена от хилядолетия. В Аюрведа разтопеното краве масло се нарича гхи.
С тази напитка метаболизмът ви просто полудява. Резултатът е невероятен – минус 4 кг само за 48 часаИма ли някой, който да не мечтае да се отърве от наднорменото си тегло? Дали става въпрос за младо м…Dec 11 2018vijti.com

Смята се, че този продукт е способен да влее в тялото специална енергия, която ще повлияе положително върху работата на всички вътрешни органи. Разтопеното масло помага за укрепване на нервната система, подхранва мозъка, прочиства черния дроб и активира метаболизма на тялото. Ето защо тази рецепта е подходяща за по-възрастни хора. Защото техен проблем не са само килограмите, които са натрупали през годините.
Разтопено масло – гхи: какви са ползите?
1. Подходящо е за пържене

Разтопеното масло умело се съчетава с всички продукти. За разлика от растителните масла, този продукт не губи своите полезни свойства при нагряване. С него могат да бъдат подготвяни както зеленчуци, така и месо. С разтопено масло ястията са много вкусни и по-ароматни, с богат кремообразен вкус.
2. Разтопеното масло топи килограмите

Знае се, че разтопеното масло съдържа мастна киселина, която е 8% по-малко наситена от другите животински мазнини. Това улеснява лесното усвояване на продукта от тялото. По време на готвене от маслото е напълно премахнат комплексния протеин – казеин. Това е вещество, което негативно влияе върху увеличаването на холестерола в кръвта.

Също така в разтопеното масло се съдържат полезните антиоксиданти витамини А и Е. Те предотвратяват окисляването на липидите. Добра превенция са на атеросклерозата и подобряват процеса на изгаряне на мазнините. Освен това, в разтопеното масло се съдържа линолова киселина, която е толкова необходима за доброто състояние на тъканите.
3. Използва се като естествен лаксатив
За да направите това, в чаша горещо мляко сложете 2 супени лъжици разтопено масло. Получава се една естествена напитка, с приятен и лечебен вкус. Може да я дадете дори на деца, които имат затегнат стомах.

4. Повишава ефективността на мехлемите и балсамите
За тази цел е необходимо да смесите малко количество разтопено масло с лекарството и да се приложи върху засегнатата област.
Ето видео, от което по-подробно ще научите за свойствата и употребата на разтопеното масло:

Ако чувствате тежест в черния дроб, с този 9-дневен режим с магданоз и чесън направо ще се преродите. Прочиства чудесно, а и кожата се избистря и засияваЗнаете огромното значение на черния дроб като основния филтър за кръвоносната система. Затова го паз…Dec 11 2018vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!