Ако болките са нетърпими, опитайте с този народен лек: Йод и лимон церят болките в гърба

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Обичайните причинители на болките в гърба са прекалено натоварване или комбинация от повреда на опорно-двигателната система (например прищипан нерв) и дегенеративна повреда (признак на износване), както и психосоматични фактори. Болките в гърба се причиняват от физически (органични) и/или психосоматиччни фактори като нарушена позиция или неправилно прехвърляне на тежестта.
Възможни причини са: травмите като гръбначна телесна фрактура, гръбначно изместване или разкъсано нервно коренче, възпаление, износване, остеопороза, дискова херния, нестабилност на гръбнака, мускулен дисбаланс или различие в дължината на краката в резултат на нарушена телесна статика.
Ако забележите отоци, болки в сърцето, изтръпнали крайници, то това са най-честите симптоми за един сериозен проблемОрганизмът е добре смазан механизъм, където различни микро- и макроелементи са в хармонично взаимоде…Jul 23 2019vijti.com

На помощ при подобни диагнози идва прост домашен лек с йод и лимон. Не пречи да го изпробвате. За приготвяне на разтвора трябва да се смесят в равни количества лимонов сок и 10-процентен спиртен разтвор на йод. Приготвената смес трябва да се съхранява на тъмно и хладно място и да се разклати преди употреба. Болното място на гръбначния стълб се намазва на широка лента (5-8 см). След това трябва да наблюдавате. Намазаните места с йод и лимон ще променят цвета си.
Там, където е по-светло, тези области трябва да се намажат отново на следващия ден. Лечението трябва да бъде спряно, когато участъците останат равномерно жълти в продължение на 3-5 дни. При по-напреднали случаи намазването с йод и лимон трябва да продължи около 3 седмици. В комбинация с редовни масажи този метод дава още по-бързи резултати.

Вероятните причини за болка в гърба включват:
Неправилно и опасно навеждане напред или назад
Повдигане, носене, дърпане или бутане на тежки предмети
Лоша поза при стоене прав и в седнало положение – неправилно наведен напред и за дълъг период, принудителна преведена поза на стол при работа на бюро
Рискови усуквания на тялото в страни

Преразтягане на връзките и мускулите на гръбначния стълб
Шофиране за дълги периоди без почивка и смяна на позицията
Пренатоварване на мускулите на гръбначния стълб – например по време на спорт, многократно повтарящи се еднотипни движения от ежедневието или свързани с целенасочена двигателната активност.
Но също така, понякога болката в гърба се поява без ясна причина, например ставате сутрин с нея и нямате представа защо я има.
Източник: Ретро
Хване ли ме дископатията нищо друго не помага: Само с тези лечебни компреси се спасявам от болкитеАко страдате от дископатия , лумбаго или ишиас , приложете следния нетрадиционен метод за справяне с…Jul 14 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!