Новата рецепта за мързелив Наполеон за 20 минутки стана любима на хиляди жени, заради олекотеният вариант за приготвянето му (видео)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Много хора знаят и обичат тази позната торта от детството ни като „Наполеон“. Закупеният десерт не винаги е толкова вкусен, колкото домашния. Но ако искате да празнувате нещо наистина ценно и нямате абсолютно никакво време, можете да си приготвите и то съвсем бързо  „Мързелив Наполеон“.

За да направите този десерт, не е нужно да загрявате фурната. Вкусът на тортата ще се окаже хрупкав, а деликатният му крем ще се стопи в устата ви. Честно казано, това е най -вкусната версия на „Наполеон“ , която някога съм опитвала. Подгответе го и вие!

Карамелена торта от 2 продукта – рай за всички сетива! Ядеш и копнееш за още: Никога няма да се досетите от какво е направена тази красавица. Само две съставки, а резултатът е …Jun 1 2020vijti.com

мързелив наполеон

„Мързел Наполеон“

 

СЪСТАВКИ

800 г бисквитки „Уши“
1 л мляко
4 яйца
150 г масло
0,5 чаша захар
6 супени лъжици брашно
една щипка ванилова захар

 

ПОДГОТОВКА

Комбинирайте яйцата, захарта, брашното и ванилията
мързелив наполеон
Разбъркайте добре масата, излейте млякото в нея и я поставете на огъня.
мързелив наполеон
Загрейте сместа, като бъркате непрекъснато, докато се сгъсти напълно. Когато сместа леко се охлади, добавете маслото и разбъркайте всичко.

Можете да наредите тортата като хубаво потапяте бисквитите в сметана и ги редите върху чиния. Не съжалявайте за този чудесен крем: колкото по-щедро сте размазани бисквитките, толкова по-вкусни ще бъдат те
мързелив наполеон

Методът за готвене може да се види в този видеоклип.

наполеон

ЗАЖЕНАТА
[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!