7 неща, с които Водолеите не могат да се примирят

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Хората, родени под знака на зодия „Водолей“ (22.01 – 21.02) са, по правило, незлобливи и настроени приятелски.
Лесно се сприятеляват, но могат и лесно да се разочароват… Вижте какво не обичат и дори мразят…
1. Водолеите не обичат да им се прави на инат, за да им се наложи нечия гледна точка – искат при споровете да бъдат убеждавани аргументирано. Причината е, че те са високоинтелигентни, с широки познания и комбинативен ум, така че да се спори, заради самия спор, според тях е пълна безсмислица и предизвиква неприкритото им раздразнение!
Не забравяйте, че девизът им е „Аз знам!“
8 неоспорими качества, с които водолеите изпъкват пред останалите зодииИмaтe ли пoзнaти Boдoлeи? Toгaвa тaзи cтaтия e зa вac: 1. Te ca чecтни Boдoлeитe ниĸoгa нe бягaт oт …Nov 22 2018vijti.com

2. Водолеите мразят празнословците, самохвалците и всезнайковците, на които им липсва реалната преценка и реализуеми идеи как да се постигнат набелязаните цели. Затова не обещавайте на водолея, че сте в състояние да постигнете чудеса, ако не сте напълно убедени, че ще сдържите обещанието си.
3. Родените под този зодиакален знак са винаги отговорни за действията си и използват единствено число, когато приемат да извършат дадена дейност. Говоренето в множествено число просто ги влудява, тъй като означава бягство от отговорност!
4. Водолеите не понасят да бъдат поучавани и/или ръководени от хора, на които липсват лидерски способности. Това се дължи на факта, че самите те притежават вродени такива и могат да преценят кога над тях са поставени т.нар. „парашутисти“ с високо самочувствие без покритие, гарнирано с ниска работоспособност. С такива, те са готови да влезнат в яростен спор, ако считат, че тезата им е състоятелна.

5. Водолеят презира и дори мрази паникьорите. За него и най-сложните проблеми подлежат на разрешаване, стига да се подходи спокойно и с търпение. Той ще търси рационалността в подхода си, което вече предопределя благоприятния изход.
6. Водолеят изпитва отвращение към клюкарите и одумвачите – такива хора лесно и окончателно губят уважението му, защото неговият висок интелект не кореспондира с празнословните разговори. Ето защо той избягва да контактува с хора, които не са в състояние да намерят тема за интересен и съдържателен разговор.
7. Водолеите не понасят фалшивото приятелство – само „на думи“. За тях приятели са тези, на които може да се разчита безрезервно и да им се отвърне със същото. При това безкористно.

Да се кълнете на водолей в приятелство и после да му откажете дори най-обикновена услуга, означава завинаги да загубите неговото приятелство. Важни тук са делата, а не думите!
Ето ги и шестте зодии, които природата е дарила с неземна красота още по рождениеВсяка жена притежава своята единствена и неповторима красота, която я прави уникална и с неподправен…Nov 12 2018vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!