Циганският хороскоп ще ви разкаже всичко по-добре от ясновидка-Може да определи съдбата на човек

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Циганският хороскоп може да определи съдбата на човек. Тя се различава от знаците на Зодиака, сближава се в едно, знаците в този хороскоп също са 12.
Циганите са голям, древен номадски народ със собствени строги традиции. Те са известни и с разказването на съдбата. По принцип циганите четат ръцете си, картите, като използват ножове и тамбури. Но малко се знае, че те също имат своя собствена система от знаци, която определя съдбата и специалните характеристики на човек по рожден ден. В циганския хороскоп има само 12 знака, всеки от които обхваща определен период от време. Нека да разгледаме:

Ясновидката Латина съветва какво да направим, ако искаме бебе, брак или добра работаИзвестната ясновидка Латина пристига за срещата ни с усмивка. Има много усмихнати хора, но със служе…Jan 28 2020vijti.com

✔ Купа 21.01 – 19.02

Знак, указващ човек, който е нерешителен, колеблив и дълго обмисля, преди да превърне някоя идея в реалност. Хората с купа са склонни да оставят нещата незавършени, въпреки факта, че при раждането си получават дарбата с изключителна оригиналност и креативност.

Чашите тънко чувстват хармония във взаимоотношенията и мечтаят да направят щастливи всички хора около тях. Те са много късметлии в играта, но въпреки това Купите имат тенденция да харчат много повече, отколкото доходите им позволяват. За здравето. Тук хората-купи се уморяват много бързо. Изчерпването може да доведе до умствено и физическо изтощение или задух.

✔ Качулка 20.02 – 20.03

Този знак в отношенията с външния свят е много недоверчив, спокоен е и сериозен. Специален подарък на хората Качулки е да намерят верни и искрени приятели, които са готови да им помогнат в нужда или да ги подкрепят в моменти на безпокойство и емоционална тъга.

Качулките редовно изпитват финансови затруднения, но в същото време ги решават бързо и лесно, тъй като са невероятно изобретателни в работата. Те са решителни и приключенски настроени към работата.

За да останат здрави, Качулките се нуждаят от атмосфера на спокойствие и тишина – само в този случай се чувстват комфортно. Гимнастиката и масажът също ще са от полза за тялото им.

✔ Кама 21.03 – 20.04

Доста практичен знак, който не губи време на кръстопът да се чуди в коя посока да поеме, винаги се придвижва към целта си бързо и директно. Хората-ками имат дарбата на интуицията, имат успех в хазарта и лесно печелят залози. Фенове са на конкуренцията и благодарение на конкуренцията винаги се придвижват към целите си напред, обаче са склонни към импулсивни, а понякога и агресивни действия. Кинжалите са чудесни в управлението на парите, те са невероятни администратори. Много често те имат истинско „желязно“ здраве.

✔ Венец 21.04 – 20.05

Хората-венци са любители на комфорта и лукса, те вярват, че само най-доброто в живота като цяло им отговаря. В същото време те абсолютно не са склонни да хвърлят пари в канализацията. Този знак е надарен със специален дар – непоклатима постоянство. Венците са упорито упорити, което понякога може да предизвика враждебност сред другите, но по-често – възхищение към постиженията им. Рядко очакват ползите да паднат от небето за тях, следователно в своята работа те напредват и развиват собствен бизнес с голяма решителност, инициатива, в крайна сметка това винаги води до успех и личен растеж. Често венците намират своето призвание в индустрията за развлечения и мода.

Те имат добро здраве, за поддържане на което се нуждаят само от подходяща и навременна почивка, след което човек може честно да каже: „Добре си почивах, сега мога да работя“.

✔ Свещник 21.05 – 20.06

Почитател на обичта, приятелството, познанствата и връзките, този знак никога няма да покаже студено безразличие към околните. Свещник, който излъчва топлина и сърдечност, винаги е обичан от хората около него и той го знае много добре. Свещник може да изглежда като незаинтересован и щедър човек, но въпреки това е само външен вид. Дарът на свещниците е интелигентност. Те са бързи и интелигентни, което кара другите да се възхищават.

Хората с свещи, преди да харчат пари, първо предпочитат да натрупат определена сума. Понякога жаждата им за натрупване става прекалено преувеличена и свещниците рискуват да се превърнат в истински криволици.

За да поддържат добро здраве и фитнес, свещниците изискват движение и физически. натоварване, така че те се съветват да спортуват.

✔ Колело 21.06 – 21.07

Под този знак се раждат хора, водени от емоции и импулсивност. Хората с колела са необичайно афективни, нестабилни и нестабилни, следователно фината им чувствителност може да се превърне в отрицателно качество – повишена уязвимост. Колелата са много склонни да мечтаят и мечтаят, а не практически действия. Те са безшумни закрилници и „пазители“.

Хората Колела са надарени с отлична способност да концентрират вниманието си. Изключителните умения и самодисциплина им помагат да се съсредоточат върху проблема, те могат да заемат водещи позиции в работата си и да бъдат високо продуктивни.

Недостатъкът на напрегната и продължителна концентрация обаче е бавен, изтощително главоболие и мигрена. Промяната на дейностите, временното насочване на вниманието и почивката ще помогнат за поддържане на здравето.

✔ Звезда 22.07 – 22.08

Запленяващи и очарователни Звезди се опитват да се възползват максимално от този естествен подарък. Разкошът на нейното излъчване и почти магичният начин на битие са основните оръжия на хората-звезди срещу всички нежелания и трудности в живота. Звездите са истинските „късметлии“, любимите на съдбата. Успехът отстрани на този знак винаги е придружен.

Що се отнася до здравето, уязвимостта на Звездата е гръбначният стълб и ставите, които често са подложени на голям стрес, поради страстното желание на хората, родени под този знак, да бъдат блестящи във всичко без изключение.

✔ Камбана 23.08 – 22.09

Нежността и добротата са естествен дар на всички родени под този знак. С доста реалистичен поглед към света и изключително трудолюбиви личности, хората с камбани много често имат значителна тежест в обществото. Камбаните имат много рядка способност да слушат внимателно събеседника и да правят критични забележки по конструктивен начин, въпреки че много често са твърде взискателни към другите.

Хората-камбани използват пари, за да се чувстват уверени и сигурни и много често отнемат дълго време да мислят, преди да сключват бизнес сделки или да започнат преговори.

Естествената добродушие и сърдечност на Камбаните допринасят за доброто здраве в много отношения, към този момент можете да добавите умерена физическа активност, приятна и спокойна атмосфера, може би дори масаж.

✔ Монета 23.09 – 22.10

Знак за истински чар с дарбата на виртуозното изкуство за общуване с хората. Хората-монети са добре запознати с това как да решат всеки проблем, възникнал в живота им, те винаги преливат от положителни неща и с готовност ги споделят с другите. Благоразумните и разумните Монети отдават голямо значение не само на умствените, но и на физическите качества на онези, с които трябва да си взаимодействат.

Самите делови и предприемчиви хора от този знак са чудесни в преговорите и имат добро чувство за справедливост. За здравето. Тук хората-монети изобщо не се нуждаят от съвет, тъй като независимо се стремят да го подкрепят, използвайки за това всякакви средства.

✔ Сабя 23.10 – 21.11

Дага беше дадена на циганин като символ на края на юношеството. Затова често се свързваше със смъртта на миналото и началото на нещо ново. Дага е интензивна възприемчивост. Под въздействието на този знак се раждат мистериозни и силни хора, с несломимо и твърдо разположение, като правило, предизвикващи всеобщо уважение и уважение. Сабите са представители на аналитично мислене, чувствително възприемащи и забелязващи всичко, което се случва около тях. Те имат доста добро здраве от раждането, но в същото време често не се грижат прекалено много за себе си.

✔ Брадва 22 .11 – 21.12

Рискови хора. Те са вечни „авантюристи“. Хората-брадви уверено и смело посрещат всеки нов ден, демонстрирайки неудържимия си стремеж към свобода във всякакви форми.

Естественият дар на Брадвите е бърз и ясен ум. Отличната изобретателност, съчетана с благоразумие и практичност, кара този знак да се чувства лесно и спокойно при всякакви обстоятелства и във всяка атмосфера. Брадвите се считат за надеждни и надеждни хора. Най-често физически това са много силни хора, въпреки че донякъде са склонни да злоупотребяват с вродената си издръжливост.

✔ Подкова 22.12 – 20.01

Неотразим ентусиазъм е привилегията и дарбата на хората от този знак. Хората с подкови се характеризират с живо възприятие и най-високата интензивност на чувствата, излъчвани от тях. Подкови се считат за лоялни и много надеждни приятели, винаги готови да помогнат.

Подкови са постоянни, винаги се опитват да постигнат абсолютно съвършенство във всичко. В същото време това по правило са безстрашни и много дръзки хора, готови за много, способни да поемат рискове в живота. Подкови често печелят много от живота или губят още повече. Обикновено Подковите са много успешни в работата, защото знаят как да работят усилено, без да правят никакви паузи, винаги намират начини да реализират свои собствени проекти.

По отношение на здравето най-слабата точка на хората с подкови са венците и зъбите, както и шийният гръбначен стълб.

Ясновидката Елка Стефанова: Минете по тялото си с яйце, за да видите имате ли магияЕлка Стефанова е психолог, парапсихолог, ясновидка. Тя работи чрез своите дарби за откриване и неутр…Sep 17 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!