Хороскоп за 24 декември: Близнаци – съберете смелост, Раци – внимавайте с флиртовете

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Овен

Вероятно усещате, че връзката ви има много по-голям потенциал и все по-осезаемо чувствате, че нещо ви липсва. През Бъдни вечер е моментът да предприемете по-сериозни мерки за връщането на топлината в семейството ви, за да се подготвите за по-големите промени, които ви предстоят. Късметът свързан с пари и печалби, днес няма да е с вас, така че се въздържайте от хазартни игри. Богатството за вас днес ще бъде да сте със семейството си на Бъдни вечер.

Телец

Понякога напрежението ви идва в повече и просто трудно сдържате негативните си емоции. Много е вероятно днес да имате малък спор с партньора ви, породен от вашата раздразнителност. Приемете нещата такива каквито са, тъй като връзката ви преминава през период на хаос  и обърканост. Ако се питате, дали днес късметът ще е с вас, то отговорът е – Да! Шансът да спечелите днес е огромен. Бъдни вечер ще е се окаже печеливша за вас.

Близнаци

Днес, ще съберете смелост да говорите с вашата половинка и да обявите нещо важно, което обмисляте от дълго време и отлагате. Колкото и нервни и неспокойни да сте, направете тази първа крачка, тъй като това ще остане мил спомен с траен отпечатък за връзката ви. Колкото повече любов и обич разпространявате днес, толкова повече ще получите от вселената, която ще ви обсипе с изненади и сбъднати желания на Бъдни вечер.

Рак

Ако има нещо, което ви спъва в опитите ви да сте с даден човек днес, то приемете това като знак, че не бива да се забърквате в подобни любовни флиртове. Съсредоточете се върху важните за вас неща като семейството и децата ви. Не си разваляйте празника с мрачни мисли и тревоги. Този ден ще се окаже благодатен за дългосрочни инвестиции и закупуването на нови придобивки за дома ви, които ще ползвате години наред. Направете тази Бъдни вечер вълшебна.

Лъв

Не оказвайте натиск на партньора ви днес и не го натоварвайте с домакински задължения, които са му неприятни. Ако се чувствате изолирани и не усещате любовта на половинката си, оставете нещата на съдбата и много скоро всичко ще си дойде на мястото. Късметът ще ви следва днес, така че не се колебайте, ако ви предстои вземането на важно решение. Бъдни вечер ще постави началото на вашето ново Аз.

Дева

Ако усещате, че има някаква бариера между вас и партньора ви, то най-вероятно трябва да се замислите дали си позволявате достатъчно свободно време, което да посветите на нещата, които обичате и ви доставят удоволствие, но поотделно. Така, времето което ще прекарате заедно по-късно, ще бъде много по-пълноценно за вас. Настроението ви ще е добро, ще имате възможността да се отдадете на пълноценна почивка и да отдъхнете от работните си ангажименти. Посветете тази Бъдни вечер на приятни преживявания със семейството ви.

Везни

Проблемите в личните ви отношения ще продължат да ви тревожат и днес. Ще е добре да излезете сами днес и разхождайки се да помислите над нещата, които ви притесняват и пречат на хармонията във връзката ви. Вечерта, всичко ще ви е много по-ясно и разговорите с половинката ви ще вървят много по-гладко. Макар да имате усещането, че сте попаднали във влакче на ужасите, не се обезсърчавайте, тъй като на тази Бъдни вечер, късметът ще почука на вашата врата.

Скорпион

Вероятно, днес ще искате да прекарате вечерта само с любимия ви човек, без присъствието на родителите ви и близки роднини. Направете това, което ще ви направи щастливи, дори с риск някой да ви се обиди. В крайна сметка, личната ви връзка и щастие е най-важно, а не да угодите на майка ви или свекърва ви. Направете едно добро дело днес, дарете нещо на непознат и късметът ще дойде при вас през тази Бъдни вечер, за да изпълни най-съкровените ви желания.

Стрелец

Днес, ще усетите, че от вас зависи всичко, което се случва във връзката ви и може да я моделирате по ваше желание, точно както едно парче глина. Всичко е във ваши ръце, но позволете на партньора ви да добави любимите му цветове във вашето произведение на изкуството. Разполагате с много късмет и шансове за печалби днес, така че може да похарчите малко пари за няколко лотарийни билета, които да ви донесат добра печалба на тази Бъдни вечер.

Козирог

Подгответе се за страстна и гореща нощ, в която ще паднат всички задръжки. Изненадайте приятно партньора си с малка закачка, която да събуди любовният му интерес. Връзката ви е на етап, в който да изградите основата на едни страхотни взаимоотношения. Късметът ще ви следва днес, стига да вярвате, че на Бъдни вечер може да ви се случи нещо магично, което да остави трайна следа в сърцето ви.

Водолей

По принцип сте спокойни, когато всичко ви е предварително планирано, подготвено и координирано. Нещо малко може да обърка плановете ви днес и да ви създаде известно напрежение, което бързо ще трябва да потушите. Осигурете си добро настроение, за да си прекарате една чудесна вечер. Възможностите за чудесна печалба днес, ще са пред вас, само трябва да се протегнете и да вземете максимумът от това, което съдбата ще ви предостави на тази Бъдни вечер.

Риби

На един от любимите ви празници – Бъдни вечер ще осъзнаете, колко сте богати с истинската и чиста любов, която притежавате. Ще имате възможността да трансформирате връзката си по начина, по който винаги сте искали. И не забравяйте да си пожелаете желание в тази свята нощ, и не спирайте да вярвате, че мечтите ви могат да станат реалност. Може да нямате късмет в лотарийните игри днес, но вярата ви за това, че предстоят по-добри дни ще е жива не само през тази Бъдни вечер, а и за напред.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев – Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.

Павел Глоба-Какво очаква всички зодии през 2020 г.-Скорпион-късметът ви обича,Стрелец ще намерите любовПредстоящата година на Плъха обещава да бъде динамична и събитийна, според астролога. Тя ще реши мно…Nov 20 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!