Хороскопът на Анджела Пърл за януари -Телец-Много обещаващо и Хороскопът на Анджела Пърл за януари -Телец-Много обещаващо и успешно начало на годината, Водолей-време на стабилност и мир

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Много експерти, които изучават ефекта на небесните тела върху земния свят и човека през януари 2020 г. съветват да се отворим за промени, тъй като първият месец е месец на трансформация и освобождение. Спрете да се придържате към онова, което е било важно за вас в миналото, но днес вече не е от значение.
През януари 2020 г. е необходимо да се действа смело, да се мобилизираме навреме. Тогава ще можете да се възползвате от всички възможности, подготвени от съдбата!

Кои зодии имат най-висока сексуална съвместимост според хороскопаВ астрологията всяка зодия има свое горещо съвпадение. Дали вашата е пара, получена между Огъня и Во…Dec 4 2019vijti.com

Днес сме ви приготвили истинската и точна прогноза за промените за януари 2020 г.

от Анджела Пърл. Всичко за любовта, здравето и кариерата!Прогноза за януари 2020 г.

Овен
В началото на януари си струва да правите планове, както за този месец, така и за цялата година. Овенът ще изпревари промяната в кариерата след 11 януари. Предстои промяна на работата или повишение на кариерата. Възможна е и промяна на статута – можете да се ожените, да се ожените или да получите новини за дете.

Това е чудесно време да отидете на екскурзия или да започнете да спортувате. Ако отдавна мечтаете да напишете книга или да започнете блог, сега е най-подходящото време за това!

Много Овни ще променят местоживеенето си с по-удобно и уютно. Струва си да отделите време за себе си и да посетите спа център или да отидете на масаж.

Телец
Началото на 2020 г. ще бъде много обещаващо и успешно за повечето Телци. Приятни преживявания ви очакват както в личния ви живот, така и в професионалния ви живот. В началото на месеца е възможно приятно пътуване, което сте планирали отдавна.

От средата на месеца ще можете да умножите финансите си. Работейки усилено, ще получите повишение!

Близнаци
През януари 2020 г. Близнаците ще бъдат пълни със сила и енергия. Дарбата на ясновидството и интуицията ще се събуди у вас. Ще предвидите мислите и действията на други хора. Такива способности ще ви помогнат да се справите с трудна материя и ще обърнете ситуацията във вашата посока.

Може да има кавги с бизнес партньор или конфликти с клиенти. Не се притеснявайте, ще можете да решите всичко мирно. Просто не внасяйте проблеми вкъщи, за да не прехвърлите неприятната ситуация на близките си. Здравето няма да ви подведе!

Рак
Много Раци ще трябва да се сблъскат с поредица от неприятни събития по въпросите на сърцето. В личния живот е възможна криза. Раците ще почувстват как чувствата им се променят към партньора, който изведнъж започна да оказва натиск върху тях, става прекалено взискателен.

От средата на месеца ще има и ясно разбиране как да продължите напред. Краят на месеца е подходящото време да започнете да се борите с лошите навици. Преодоляването на зависимостта вече ще е по-лесно.

Лъв
През януари Лъвовете трябва да се грижат за своя морал. Научете се да се отпускате. Отпуснете се, релаксирайте със семейството и приятелите си, насладете се на почивните дни и просто спете. Мразовитите дни може да ви подтикнат и да не си седите вкъщи, да вземете си ски и отидете в планината.

Това е добър период за стартиране на бизнес. Опитайте се да инвестирате възможно най-много енергия в нов бизнес. Повярвайте ми, от февруари всички усилия ще се изплатят двойно!

Дева
През януари 2020 г. Девите не трябва да планират нещо ново, но ще разрешат дългогодишни проблеми наведнъж. Възможно преместване или покупко-продажба на вила, къща, апартамент или друго недвижимо имущество. Може също да искате да започнете ремонти.

Поглезете половинката си с подаръци – това ще даде нова енергия на връзката! Като са възстановили мира в къщата и с близките, нека си почиват и отделят време за себе си.

Разпуснете, купувайте куп тоалети и често излизайте сред хора, забавлявайте се докрай. Просто имате нужда от почивка!

Везни
За Везни много врати ще бъдат отворени през януари. Белият плъх ще съдейства за разработването на нови проекти и ще помогне на начинанията. В началото на месеца роднините и приятелите ще ви помогнат много. Звездите са на ваша страна! Заедно ще постигнете добри резултати и ще реализирате отдавна замислени желания.

Има голяма вероятност кръгът ви от познати да се промени и това определено ще ви е от полза. Някои Везни, по-специално жените, ще могат да заминат в чужбина.

Скорпион
През първия месец на годината Скорпион ще бъдат в мир и хармония. Януари ще бъде изненадващо спокоен и стабилен месец за вас. Сега не трябва да избягвате трудности и препятствия, ще можете да ги преодолеете с увереност, ако проявите сдържаност и търпение.

Това е добър период за активни действия, свързани с парите. Може би ще се появи нов източник на доходи. Ще има много работа, но това ще ви донесе добри приходи и нови придобивки.

Стрелец
През януари 2020 г. Стрелец ще успее. Ще имате време да отделите време за семейството си и любимата си работа. В работата, между другото, можете да очаквате увеличение. Благоприятни малки пътувания.

Това е добър период за ново начало. В личния живот всичко ще бъде просто прекрасно. Въпреки това си струва да добавите повече романтика към връзката и да посетите няколко културни събития, като концерти или изпълнения. Повярвайте ми, половинката ви определено ще оцени подобно забавление. Здравето няма да ви подведе!

Козирог
Отговорните Козирози могат да си отдъхнат. Януари 2020 г. ще им донесе шанс да се отпуснат. Благоприятни пътувания в чужбина.

Чувствайте се свободни да демонстрирате плодовете на вашето творчество. Бъдете щедри към другите, това ще ви помогне да увеличите собствения си енергиен потенциал. Следвайте плана, ще можете да постигнете задачите без затруднения!

Водолей
Януари 2020 г. за Водолей е време на стабилност и мир . Емоционалните изблици, силните сътресения и изненади, които бяха присъщи на предходната година, ще отсъстват тази година, сега просто трябва да се наслаждавате на живота и да не се поддавате на яростта си.

Ще има много срещи, пътувания и комуникация. Добър момент за започване на бизнес онлайн или в социалните мрежи. Рекламата ще донесе успех и пари.

В края на месеца има опасност от проблеми с бъбреците. Облечете се топло и се пазете от течения. Ако почувствате болка в лумбалната област, не се опитвайте сами да поставяте диагноза, а незабавно се консултирайте с лекар.

Риби
Преминаването от почивка към работа е трудно, както и преминаването от изследване на вашия собствен свят, вашите проблеми, към външния свят и всичко свързано с него. През януари Рибите ще почувстват прилив на енергия, вдъхновение, ако се присъединят към група хора, които преследват същите цели. Месецът ще бъде пълен с важни събития.

Няма да е излишно да се занимавате със спорт. Не е нужно да седите в салона с дни, да избирате нещо, което харесвате, било то аеробика или танци – ще ви хареса. Здравето ще е добро!

РЕДАКЦИОНЕН СЪВЕТ

Има такъв израз: Както празнувате Новата година, така ще я прекарате. Същото важи и за първия месец на новата година. Много е важно тя да стартира щастливо, продуктивно и гладко. Възползвайте се от съветите на Анджела Пърл и се опитайте да реализирате възможно най-много желания през януари 2020 г. Е, не забравяйте да отпразнувате добре зимните празници!

Източник: ЗаЖената

Павел Глоба-Какво очаква всички зодии през 2020 г.-Скорпион-късметът ви обича,Стрелец ще намерите любовПредстоящата година на Плъха обещава да бъде динамична и събитийна, според астролога. Тя ще реши мно…Nov 20 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!