Топ астроложка: Слънчевото затъмнение на 2 юли обърка живота на всички зодии

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Пълно слънчево затъмнение наблюдаваха хора от цял свят на 2 юли в Чили и Аржентина. Макар за останалите феноменът да не бе очевиден, той се отразява на всеки жив човек. През периода на затъмнения (всеки от тях започва да се усеща 3 месеца преди и 3 месеца след това) си струва да бъдете внимателни, защото енергията е много силна. Нашите мисли и действия могат да поставят схемата на промяна за следващите 12 месеца.
Световноизвестната арстоложка Анджела Пърл разкрива какво вещае слънчевият феномен за всяка една зодия и какви промени да очакваме в близкото бъдеще.
В Овен това затъмнение ще повлияе на 4-ти дом – къщата на семейството и кариерата. Сега е моментът да разговаряте сърдечно с близки и може би да простите, ако в семейството има възмущение от някого.
Миналото ще потропа на вратата до края на годината: 3 зодии, чиято бивша любов ще се върне в живота имАко сте мислили, че сте избягали от миналото, пригответе се за обратното, тъй като няколко непланира…Jul 10 2019vijti.com

Добър е моментът за промяна на мястото на пребиваване, преместване, започване на ремонт и обновяване на дизайна на апартамента. Третата къща – къщата за комуникация и контакти, ще бъде от особена важност за Телците в периода след затъмнението. Добре да прегледате кръга на хората, с които общувате, и да се разделите с токсичните. Така ще почувствате прилив на сила и енергия. В Близнаци затъмнението ще включи къщата на парите и финансите. Възможна е финансова помощ от близки хора, на хоризонта може да се появи работа с по-високи доходи и перспектива за кариерно развитие. Добър момент е да получите ценни неща под формата на къща, кола или ценни книжа.

През този период Раците ще бъдат напълно концентрирани върху себе си. Козметични процедури, експерименти с външен вид и коса – всичко това ще бъде възможно най-успешно и подходящо. Раците ще започнат да се променят както вътрешно, така и външно. Нещо старо и ненужно ще изчезне на заден план при Лъвовете. Почистването е полезно както на физическо, така и на умствено ниво. Минете на диета, отидете в спа център, започнете да медитирате. Девите ще се почувстват важни. Партньорите, както и хората от вътрешния кръг, ще подкрепят всички ваши нови идеи и начинания, особено ако са свързани с обучение, нови знания, малки пътувания, движения и дори смяна на автомобил. Някои самотни представители на зодията могат да срещнат човек, с когото ще имат лек флирт. Разрастване в сериозна връзка може да предотврати вашите предразсъдъци и стереотипи.

Везните е възможно да сменят работата или да преминат към по-високоплатено ниво. Промяната на статуса включва още предложение за брак или новина за бременност. Във всеки случай, това ще бъде крачка напред. Много Скорпиони в този период ще се почувстват сякаш са потънали в хаос. Ще бъде трудно да планират. Договореностите могат да бъдат унищожени по напълно независими от тях причини. Стрелците също могат да очакват нови предложения за работа. Що се отнася до останалото, в сферата на любовта и отношенията с другите проблемите могат да възникнат не по ваша вина. Така съдбата проверява силата на заобикалящата ви среда.

Козирозите ще имат проблеми в брака. Не забравяйте, че никое затъмнение не може да унищожи силен и хармоничен съюз, казва Анджела Пърл. Нов човек може да влезе в живота на Козирога, което би довело до романтика и добро настроение. Водолеите ще имат здравословни неразположения. Добре е да се подложат на медицински прегледи, масаж или да се отиде в санаториум за спа лечение. Да очакват промени в отношенията с любимия човек. Рибите също ги очакват семейни катаклизми, но са за добро. Тези, които искат да правят промени със себе си, ще имат успех. След затъмнение ще отслабват по-лесно.
Източник: Ретро
Любовен хороскоп за лятото: Любовните изживявания на зодиите през това лято ще са особено вълнуващиКакви любовни преживявания ще има всяка една зодия през лятото? Специален хороскоп изготви астрологъ…Jun 18 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!