ТАРО Прогноза на Анжела Пърл за ноември: БЛИЗНАЦИ, увеличаване на материалното богатство! СТРЕЛЕЦ, сбъдват заветните мечти

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Съветите на картите не трябва да се приемат като сигнал за действие, но си струва да ги вземете под внимание, за да се подготвите навреме за неочаквани обрати на съдбата .

Таро прогноза за седмицата от 26 октомври до 1 ноември-Овен-Слънце-Картата показва победа, Звезда за Рак-Късметът ще им се усмихнеОктомври е към своя край и за да бъде успешна последната седмица от месеца, Знаците на Зодиака трябв…Oct 26 2020vijti.com

Овен
В началото на ноември, съдейки по Картата Смъртта, всичко, което пречи на развитието, ще бъде премахнато. Това може да бъде страх, комплекси, нерешителност. Арканата съветва да не се страхувате от неизвестното, което е пътят към личната свобода и благополучие.

Картата обещава просперитет и кариерно израстване. Според тази Аркана, Овенът след 10 ноември ще може да разпери криле, да намери добра позиция или да направи пробив на работното си място. Съвет на картата: не се хвалете с позицията си, а също така не се отказвайте от екипната работа и не приемайте градивна критика с враждебност.

Честността и волята за победа ще помогнат на Овена да постигне каквото е необходимо.

Телец

Началото на месеца, съдейки по картата Императора, ще бъде активно за Телец. От първите дни на ноември е важно да се включите в работата и да играете честно, за да получите първите резултати от вашите усилия в средата на месеца. Съветът на картата е да се отнасяте към всичко отворено и да давате обективни оценки на всяко събитие.

Оформлението показва важността на моралните принципи. Честността и вярата, че доброто винаги триумфира над злото, ще създаде правилното отношение, което ще ви позволи да постигнете междинна или глобална цел .

Близнаци

Арканата „Влюбените“ обещават на Близнаци отговорно начало на месеца. От първите дни на ноември представителите на този знак ще трябва да забавят за известно време, за да вземат важно решение, да претеглят всички плюсове и минуси и да се консултират с тези, в които има доверие. Така Близнаците ще могат да намерят верния път към целта.

Благоприятен ход на събитията в средата на месеца. Близнаците могат да бъдат уверени, че са на прав път и да не се страхуват да вземат отговорни решения. Проблемите на тази карта изглежда се заобикалят, което означава, че от 15 ноември ще има стимул да се развиваме и да не спираме дотук.

Натоварения край на месеца, когато Близнаците ще могат да установят бизнес отношения, да увеличат материалното богатство и да излязат от сянката на конкурентите. Съветът на картата е да култивирате най-добрите черти на характера в себе си, а също така да не се отдадете на моментни капризи, които могат да създадат неприятности.

Рак

Според картата „Отшелникът“ Рак очаква уединение в началото на месеца. Съветът на картата е да приемете този дар на съдбата положително, защото благодарение на временната изолация можете да работите върху себе си, да попълните силите си и да разберете кои цели са загубили своята значимост.

Ще трябва да зададете приоритети, за да посветите средата на месеца на смислена работа и да не се разсейвате от второстепенни въпроси. По този начин Рак ще могат да завършат започнатото навреме и да освободят време за себе си, за да правят своите неща.

С тази Аркана те ще могат безпрепятствено да достигнат целта, интуитивно заобикаляйки капаните и хората, които са недружелюбни.

Лъв

Картата „Магьосникът“ посочва на Лъв, че в началото на месеца изобретателността и находчивостта ще доведат до успех. С тази карта Лъвовете ще могат да използват своите творчески способности за разрешаване на спорни въпроси, както и да опростят задачата, като не вървят по утъпкания път, а този, който е оптимален за тях.

С тази карта може да се наложи да направите пауза в средата на месеца, за да прецените плюсовете и минусите. Грешката ще бъде скъпа, което означава, че няма нужда да бързате.

В края на месеца могат да се случат неочаквани и драстични промени в живота на Лъв, които не бива да ги плашат. Съдбата никога не изпраща изпитания, които не могат да бъдат преодолени, което означава, че Лъв не трябва да изпада в паника.

Дева

Картата „Висшият жрец“ посочва на Девите, че в началото на ноември те ще могат да получат значителна подкрепа отвън. Според тази Аркана ще може да укрепва деловите контакти, да намира нови полезни контакти, а също така да установява връзки с близки.

Девите ще могат да разчитат на благоприятен резултат от планираните дела. Според тази карта вземането на информирани решения, не бързането и  постигането на вътрешен баланс ще бъде ключът към новия успех.

В края на месеца ще има някои сътресения.  Девата се очаква да унищожи идеали, които изглеждаха непоклатими. Животът приема неочакван обрат, когато стените се срутват, разкривайки реалността. Съветът на Арканата е да не изпадате в паника и да търсите начини да се скриете в рушащото се лично пространство. В този случай новите приятни перспективи няма да закъсняват.

Везни

Съдейки по картата „Луната“, Везните ще трябва да преминат през труден период в началото на ноември. Вътрешните съмнения, страхове и объркване могат да завладеят и тогава за Везните ще бъде трудно да продължат да се движат към целта. Съветът на картата е да слушате по-малко околната среда, а също така да не угаждате на желанието да се скриете от разрешаването на спорни въпроси. Положителното отношение и вярата в най-доброто ще ви помогнат да се справите с всякакви неприятности.

Везните ще трябва да се изправят пред изпитания, които е важно да преминат с вдигната глава. Честността и отговорността ще бъдат ключът към успеха, а също така ще ви спасят от изкушението да играете нечестно, за което ще трябва да платите двойно.

С тази карта Везните ще могат да преодолеят всякакви препятствия, ако подхождат творчески към важни проблеми. Разкриването на таланти , наред с други неща, ще отвори приятни перспективи пред Везните в края на ноември.

Скорпион

Картата „Мирът“ показва на Скорпионите спокойно начало на месеца. С тази карта ще се окаже важно за установяване на отношения с другите, за получаване на прошка , ако ситуацията го изисква. Арканата също посочва, че разногласията могат да създадат проблеми в бъдеще, което означава, че е време да се зарови брадвата и да се търсят компромисни решения.

Последователност и честност ще бъдат полезни на Скорпионите в бизнеса. Вътрешната сила и ядро ​​са необходими за конструктивен диалог с колеги, шефове и за изграждане на силни бизнес партньорства.

Краят на месеца ще бъде празник за Скорпионите. С тази карта се изпълняват заветните желания и поставените цели се постигат незабавно.  Скорпионите все още трябва да си починат и да се насладят на момента на триумфа в пълна степен.

Стрелец

Според картата „Дяволът“ началото на ноември ще бъде време на изпитания за сила за Стрелец. Изкушенията, които чакат на всяка стъпка, могат да създадат неприятности, което означава, че трябва да съберете сили и да устоите на всичко, което може да навреди на вашата репутация и бизнес.

В средата на ноември, Стрелецът ще трябва да провери още веднъж дали всички планове са актуални и има ли задачи, които са остарели и вече не изискват внимание. Съветът на картата е да се отдадете на отговорна работа и да не се отказвате от изпълнението на тези обещания и от отнемащите време въпроси.

Краят на есента ще бъде прекрасен за Стрелец. С тази карта се сбъдват заветните мечти , а също така има възможност да поемете нови обещаващи неща, които водят до успех.

Козирог

Според картата „Върховна жрица“ за Козирозите е важно да прекарат началото на ноември в хармонично състояние. Арканата предупреждава, че бързането може да създаде проблеми, което означава, че не трябва да се бърза със заключенията. Съветът на картата е да се доверите на интуицията си и да взимате само онези решения, които предизвикват положителен отговор в душата ви.

С тази карта е важно да вземате решения с хладна глава, като не позволявате на емоциите да съсипят започнатото.

В края на месеца Козирозите ще имат своеобразен разбор. Козирозите ще могат да правят изводи за прекарания месец и ако всичко е било безупречно, ще получат заслужена награда. В случай на пропуски съдбата ще даде урок, който трябва да се научи, за да не се повтарят грешки.

Водолей

В началото на ноември за Водолеите е важно да се откаже от самозакопаванвто. Картата „Глупакът“ показва, че към много неща трябва да се отнасяме с ирония, без да приемаме присърце временни затруднения, за да не заседнем на място. Според тази Аркана началото на месеца трябва да прекарате възможно най-удобно за себе си, без да се отдадете на околната среда, която може ненужно да притиска и да пречи на вземането на правилни решения.

В средата на месеца Водолеите ще могат да получат първите награди за своите усилия. Ще стане очевидно дали всички решения са били правилни и какво трябва да се направи, за да не се правят грешки в бъдеще.

Съветът на картата е да си починете и  да попълните запаса от жизнена енергия, за да завършите всичко необходимо през последния месец на изходящата година.

Риби

Началото на месеца, съдейки по Арканата „Императрица“, ще бъде много успешно за Рибите. Картата показва растеж и развитие, но не бърз, а плавен. В тази връзка е важно Рибите да запазят спокойствие и да не се опитват да ускорят времето. Подобни тактики ще ви избавят от гафове и досадни недоразумения, които ви отвличат от целта ви.

Спокойна среда на месеца. Според тази Аркана Рибите ще могат да получат първите резултати от вложените усилия, а също така ще разберат какво точно трябва да се направи, за да се сбъднат мечтите и да се спестят неприятностите. Приятелската комуникация и спокойната атмосфера ще ви бъдат полезни и ще помогнат за запазването на оптимистично отношение.

Въпреки оптимистичния баланс, Рибите не трябва да се отпускат, за да не пропуснат щастливите знаци на съдбата .

Астропрогнозата на Анжела Пърл за НОВАТА 2021 г.: РАК, ново ниво на успех, Везни, проспериращи промени. СКОРПИОН, постигане на целите! 2021 г. е точно зад ъгъла и тези, които искат да променят живота си към по-добро, трябва да се всл…Oct 18 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!