ТАРОПРОГНОЗАТА за седмицата от 14 до 20 юни: ДЕВА, действате според съвестта си! ВЕЗНИ, картата символизира победа и успех

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Овен
С картата „Колесница“ Овенът ще има успех, ако не се колебае и полага всички усилия, за да привлече благосъстоянието и просперитета към живота.

Астро прогноза за юни 2021 година-Много любов и финансов късмет за ВЕЗНИ, СТРЕЛЕЦ-Страхотни възможностиОвен За Овните от 2 юни започва благоприятно време за търсене на сродна душа. Венера ще помогне на т…May 26 2021vijti.com

 В средата на седмицата Овенът ще трябва да разбере причината за притеснения и да намери начин да се справи с нервността си. Арканата най-често сочи към  страхове , които всъщност се оказват неоснователни.

Картата също обещава на Овена нови познанства и придобиване на полезни връзки, както и покровители, които могат да помогнат при решаването на сложни въпроси или проблеми. Според тази карта краят на седмицата ще бъде успешен, ако правилно определите приоритетите.

Телец

Според картата „Обесеният“ Телецът не трябва да започва седмицата, като се опитва да промени нещо. Арканата посочва проблеми, които не могат да бъдат отстранени, ако причината не бъде открита, в противен случай времето ще бъде загубено.

Според тази карта Телецът трябва да прекара средата на седмицата с премерено темпо, за да не пропусне знаците, които показват пътя към благосъстоянието .

Картата също говори за прекрасен завършек на седмицата: проблемите ще бъдат разрешени и няма да има пречки по пътя към целта.

Близнаци

Картата „Императорът“ обещава на Близнаците обещаващ старт на седмицата. С нея има възможност както да се  издигнете в кариерата, така и да спечелите авторитет. За Близнаците е важно да спазват правилата и да се научат да намират компромисни решения.

Картата също информира за неизбежните промени. Близнаците в средата на юнската седмица ще трябва да се сбогуват с плановете, които са загубили своята актуалност. Те също така ще имат възможност да прекъснат отношенията си с тези, които се опитват да живеят за чужда сметка и да манипулират.

Оптимистичното отношение и желанието да се доближат до желаната цел ще позволят на Близнаците бързо да се ориентират и да изберат най-краткия път към личната победа.

Рак

Арканата „Императрицата“ предвещава добро начало на седмицата за Раците. Според тази карта е важно да се вслушате в интуицията си, която ще ви помогне да вземете правилното решение и да не залитате, поддавайки се на провокации.

Раците в средата на седмицата ще могат както да завършат трудни случаи, така и да започнат нещо ново и вълнуващо. Положителната карта показва липсата на препятствия и период, когато самият успех е в ръцете.

Лъв

Според картата „Смърт“, Лъвовете в началото на седмицата трябва да се примирят с факта, че етап от живота е към своя край. Промяната е неизбежна и Лъв не трябва да скърби за остаряло минало. Дошло е времето да се поставят основите за нови победи и постижения.

Лъвовете трябва да проявяват разумни грижи в края на седмицата.

Арканата също посочва опасностите и неприятностите, които могат да възникнат, ако Лъвовете се отдадат на лошите си навици .

Дева

Картата „Страшният Съд“ показва на Девите възможността да защитят правото си на спокоен живот. Арканата говори за важността на вземането на информирани решения и  съпротивлението от външния натиск .

Картата също означава мъдрост и растеж в оформлението. Според нея Девите ще могат да постигнат успех, ако спрат да бързат и да действат за всички неща наведнъж. Редовността и вниманието към детайлите ще ви позволят бързо да завършите всичко, което е било в плановете.

Хармоничния край на седмицата, когато препятствията изчезват и животът играе с нови цветове. Съветът на картата е да действате според съвестта си и да не отказвате помощ на тези, които наистина се нуждаят от нея.

Везни

Картата „Справедливостта“ отваря седмицата и обещава на Везните успех, но само ако действията им са справедливи. В случай на пропуски, Везните ще трябва да работят върху грешките, което означава, че трябва да сте бдителни и да не се изкушавате от възможността да изневерявате.

Везните в средата на седмицата ще трябва да претеглят всички плюсове и минуси, за да се справят с малки жертви и да получат много повече.

Картата символизира победа и успех и според тази Аркана Везните ще могат да завършат седмицата с положителна нота. Картата говори за късмет, който ще ви придружава на всяка стъпка , което означава, че можете да направите повече през уикенда, отколкото за цяла седмица.

Скорпион

„Кулата“ в оформлението е карта на неизбежни промени. Според нея Скорпионите ще трябва да се сблъскат с проблеми, произтичащи от надценяване на силните им страни. Съветът на картата е да не висите в облаците и да подхождате рационално към решаването на възникващи проблеми.

Находчивост и предприемчивост ще помогнат на Скорпионите да внесат положителна промяна в живота. Определянето и отхвърлянето на отлагането ще ви позволи бързо да се справите с належащите проблеми и да постигнете страхотни резултати.

Стрелец

Картата „Смърт“ обещава неизбежни промени за Стрелеца . Според тази карта е време да се сбогуваме с факта, че е готова да отиде в миналото, да скъса токсичните връзки и да намери път, водещ до проспериращ живот и нови успехи.

Картата също означава освобождаване от неприятности и токсични хора. Според тази Аркана Стрелецът ще може да се справи с всякакви трудности и да оцелее в борбата срещу тези, които се опитват да го манипулират или измамят.

Стрелецът ще може да поеме контрола над обстоятелствата, да се докаже и да постигне успех чрез творчески подход към решаването на възникващи проблеми.

Козирог

Според картата „Кулата“ Козирозите в началото на седмицата може да се сблъскат с факта, че някои от плановете им ще се сринат. Това състояние на нещата не трябва да причинява лошо настроение, защото благодарение на тези обстоятелства Козирозите ще могат да отделят време за нов обещаващ бизнес.

Арканата обещава на Козирозите цикъл от събития, които може да не вървят по план и да ги изненадат. Съветът на картата е да не бързате с изводите, за да имате време да се ориентирате и  да вземете правилните решения .

Според тази карта Козирозите са на прага на ново бъдеще, изпълнено с интересни и обещаващи дейности. Отказът от промяна е изпълнен със стагнация и липса на късмет.

Водолей

Картата „Висшият жрец“ открива седмицата и тази карта дава на Водолея шанс за промяна към по-добро. Съветът на картата не е да се придържате към стари правила и ритуали, а да действате по свое усмотрение и упорито да вървите към мечтата си.

Според тази Аркана Водолеят ще може да реализира смели идеи, да намери своето място на слънце и да победи собствените си слабости, които пречат на развитието и  привличането на благосъстояние .

Водолеите ще трябва да завършат седмицата с чиста съвест, за да не се връщат към работата по грешките по-късно.

Риба

„Справедливост“ в оформлението за Риби е карта, която носи предупреждение. С нея не можете да изключите предвидения път и да се опитате да заблудите околната среда. Честността и безпристрастността ще ви помогнат да се справите с трудностите и  да внесете положителна промяна в живота си .

Картата  обещава на Рибите шеметен успех, но за това ще трябва да вярвате в себе си и да се научите да използвате талантите си. Творческият подход към решаването на възникващи проблеми ще спести време и усилия.

Прогноза за времето през юни: От порои и гръмотевици до жеги 36 градусаСпоред Националния институт по хидрология и метеорология, валежите през юни ще бъдат около нормалнит…Jun 2 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!