Седмичен хороскоп на Павел Глоба за следващата седмица-Скорпион ще има чудесно време, Водолей-Подкрепа от приятели

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Овен
Седмицата на Овена ще започне много положително, а 21 и 22 юли ще бъдат най-благоприятните дни поради творческата енергия на звездите и планетите. Но дори и в тези светли и позитивни дни е по-добре да забравите за шумните компании и невъздържаното забавление.

Трябва да се съсредоточите върху общуването с роднини, особено с деца и родители. Можете да седнете у дома или да отидете на село.

Това не е най-доброто време за среща. Дори в социалните мрежи си струва временно да преустановите бурната комуникация. Ще има опасност да направите грешка в живота, типична за вашия Знак . Павел Глоба не съветва Овена да поема излишна отговорност, да действа нечестно и необмислено.

Телец
Тази седмица трябва да работите по-усилено, да участвате в делови преговори, а също така да се съсредоточите върху изпълнението на вашите преки отговорности. По-добре е все още да не правите скъпи придобивания, особено в деня на отрицателната енергия на звездите – във вторник. Голям късмет очаква Телец на 20, 23 и 24 юли. Останалите дни ще бъдат тихи и спокойни.

Във връзка с любим човек е по-добре да не проявявате егоизъм, тъй като това може да се превърне в началото на големи кавги и конфликти. След неприятна комуникация ще трябва да възстановите енергията . Ще бъде полезно да промените обкръжението, да се разхождате, да спортувате. Астрологът отбелязва, че Телецът ще се възползва от бизнес пътувания, лични пътувания и комуникация с природата.

Близнаци
Трябва да бъдете по-мили и по-щедри към близките си. Астрологът съветва да обградите с внимание сродната душа, децата и родителите. Струва си да се обадите на стари приятели, да си уговорите среща, да си чатите. Ако някой е в търсене, тогава той ще даде положителен резултат – можете да се запознаете в интернет и на живо. По-добре е да започнете нова връзка с представители на верните знаци на зодиака .

Също така е полезно да започнете нови неща на работа, да създадете екип за решаване на определени проблеми и да се присъедините към групи. Това е идеалният момент за пазаруване, финансова активност и учене. Самотните Близнаци може да имат период на интензивна любов. Важно е да не губите главата си и да поддържате способността да мислите обективно.

Рак
Идва времето за активни действия във всички сфери на живота. Само в понеделник е по-добре да внимавате: това ще бъде най-лошият ден от седмицата. През останалото време трябва да търсите любов, общуване, работа. Павел Глоба съветва да не седи около тези дни, особено на 23 и 24 юли.

Полезно е да слушате себе си и вътрешния си глас. Специалните упражнения ще ви помогнат да развиете интуицията и скритите способности . Логиката и мъдростта са силни само когато се комбинират с шестото чувство. Време е да го изпробвате. Тази седмица можете да изведете връзката си на следващото ниво, да правите нови неща и да рискувате.

Лъв
Лъвовете трябва да се очистят от негативизма и да се отърват от неуспехите. В това те могат да им се притекат на помощ по три полезни начина . Почивайте, промяната на обстановката ще е от полза за тези хора. Може би Лъвовете е по-добре да са сами засега. Други могат да ги заразят с негативизъм, така че трябва да ограничите комуникацията в мрежата и в живота.

Павел Глоба настоятелно препоръчва да се избягва решаването на финансови въпроси, които не са остри в момента. Вместо това е по-добре да направите нещо просто, да се грижите за личните дела, домакинските задължения около къщата. Най-важното е да не бързате, да не увеличавате темпото, особено в средата на работната седмица, когато звездите и планетите са извън всякакъв вид.

Дева
Новата седмица ще започне с много положителна нотка за Девите. Енергията на планетите в понеделник ще бъде възможно най-креативна, но след това ще намалее. 23 юли ще бъде отрицателен ден, но ситуацията ще се изравни до уикенда. За да бъде всичко възможно най-стабилно във всички области на живота, Девите трябва да се научат да мислят позитивно .

Това е чудесно време за комуникация с приятели и семейство, за търсене на любов. Можете да правите срещи, да флиртувате, да започнете връзка, да се влюбите и да признаете чувствата си. Основното нещо е да не се държите прекалено сдържано и затворено. Можете да дадете воля на чувствата и емоциите. Астрологът отбелязва, че това е чудесен период за смяна на работата, пътувания, командировки.

Везни
Финансовата сфера на живота ще бъде най-важната за Везните тази седмица. Петте най-мощни талисмана за привличане на пари ще помогнат на тези хора да не останат аутсайдери. Това е чудесно време за усвояване на нови умения. Можете също така да правите покупки, да подарявате близки, да отваряте нов бизнес и да правите печеливши инвестиции.

В любовната сфера дори в благоприятни дни на 21 и 22 юли е по-добре да се страхувате от кавги и неприятности, да не говорим за най-опасния ден, когато звездите напълно се отвърнат от Везните – 25 юли. По-добре е да не псувате, да не спорите с роднини и колеги. През тези седем дни е по-добре да ограничите своите импулси и морализиране. В самия край на седмицата ситуацията ще започне да се изравнява.

Скорпион
Скорпионите трябва да обръщат внимание на всички сфери на живота. Тази седмица хората от този знак ще бъдат пълни със сила, увереност и късмет. Ако усетите липсата му, то само в неблагоприятен ден – 21 юли. Дори това може да бъде коригирано – с утвърждения за успех, късмет и просперитет . Ще бъде много положителна, светла и динамична седмица.

Можете да разширите сферата си на влияние в работата и в бизнеса, да отделите повече време за работа. Влюбени, Скорпионите също имат късмет, тъй като звездите и планетите ще увеличат своя чар и харизма. Ще бъде чудесно време да намерите сродна душа, да разговаряте с приятели и роднини. Можете да промените средата, да опознаете хората. Всички пътища са отворени.

Стрелец
Стрелецът тази седмица в любовната сфера ще трябва да се среща с проблеми и неприятности. Най-добрите любовни камъни-талисмани отчасти ще решат този проблем. Показването на снизходителност, уважение и гъвкавост може да бъде истинското решение. Ако продължите да огъвате линията си, можете да останете сами или да оцелеете в мощна криза.

В работата и бизнеса трябва да сте максимално внимателни и продуктивни, но да не очаквате бързи резултати и печалби. Това е времето, когато трябва да работите неуморно. За щастие, звездите и планетите вече са в правилното мислене. През почивните дни е по-добре да се отпуснете у дома в спокойна обстановка. Тежките тренировки и екстремните спортове могат да доведат до нараняване.

Козирог
Козирозите започват време на повишена предпазливост във всичко. Това е особено вярно в понеделник – времето, когато си струва да поемете пълна отговорност за проблемите на семейството, връзките, работата. Ако го прехвърлите на някой друг, можете да провокирате конфликт или появата на още по-големи сътресения.

Астрологът съветва тази седмица да се вслушва в интуицията, макар и не винаги. Има пет ситуации, в които тя определено няма да заблуди Козирозите. Препоръчително е да избягвате големи разходи, да не подписвате важни документи. Просто трябва да приемете влюбената негативна среда, без да се опитвате да промените нищо. Време е за спокойно решаване на проблеми.

Водолей
Тази седмица не отхвърляйте помощта на близки, сродна душа и приятели. Тяхната подкрепа ще се окаже много навременна, дори ако на пръв поглед не изглежда така. Най-добрият начин да освободите ума си от неразрешени любовни и семейни проблеми е работата. Мисленето за приходи и разходи, както и за рутина, ще ви помогне да избегнете скандали.

Струва си да работите все по-усилено тази седмица. Основното нещо е да не се допуска изчерпване на енергията , защото това може да бъде опасно. Все още не е препоръчително да харчите пари за нещо скъпо. По-добре да не мислите за пазаруване като начин за забавление. Трябва да отидете в магазините само за най-важното.

Риби
Астролозите често приписват Рибите  на Зодиакалните знаци, които нямат късмет с парите . Този статус може да бъде потвърден тази седмица. Не бива да правите необмислени стъпки по време на работа и супер скъпи покупки, особено на 23-ти, в най-лошия ден от седмицата. Струва си да отделите повече време за съвместни дела с колеги. Резултатът ще бъде много положителен.

Идва времето за любовта. Рибите ще могат да намерят сродна душа или да установят съществуващи връзки. Смяната на обстановката и пътуването ще повлияят много добре на любовната сфера. Малко увереност, самочувствие и забавление няма да навредят. Необходимо е да се внесе положително в този свят, тогава хората наоколо ще отговорят в натура.

Астропрогнозата на Анжела Пърл за НОВАТА 2021 г.: РАК, ново ниво на успех, Везни, проспериращи промени. СКОРПИОН, постигане на целите! 2021 г. е точно зад ъгъла и тези, които искат да променят живота си към по-добро, трябва да се всл…Oct 18 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!