Седмичен хороскоп на Алена-Везни благоприятна за финансите седмица, Водолей доста добра работа

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Предстоящата седмица ще бъде изключително динамична както в работно отношение, така и в отношенията ни с околните, включително нови, вълнуващи запознанства, дългоочаквани вести от чужбина с предложение за работа, нови финансови шансове и много контакти с различни хора, връзките с които ще са определящи за бъдег.щето на 4 зодии. Въобще, няма да ни е скучно през седмицата!

Ето какво ви предвещава топастроложката Алена в хороскопа си за седмицата, публикуван във в.

„Уикенд“Овен
През първата пълна седмица на октомрви ще трябва да помислите добре и да вземете решение по кой път да поемете. Макар че ще се чувствате като жертва на обстоятелствата и ще се самосъжалявате, имайте предвид, че от вас зависи повече, отколкото предполагате. Не бихте могли да промените реалността и ще трябва да я приемете.

Телец
Много от вас ще са на любовна вълна. Ако сте обвързани, ще се радвате на приятни мигове в компанията на любимия човек. Освен това звездите ви дават чудесната възможност да заздравите връзката си, като прекарвате повече време с половинката си. Може да пътувате заедно или да излизате по-често. Любовните ви преживявания ще бъдат много страстни през следващите дни.

Близнаци
Даденият период ще е спокоен и в личен, и в служебен план, стига да сте търпеливи и да не се опитвате да форсирате хората и събитията. Може да решите, че имате нужда от почивка и от повече развлечения. На прав път сте, моментът е много подходящ да поемете глътка въздух. Ще сте по-емоционални и ще изпитвате потребност другите да ви угаждат.

Рак
Добре е да обърнете повече внимание на себе си и да отделите време за почивка и за развлечения. Изминалите седмици бяха по напрегнати за вас и сега е моментът да разпуснете. Вече започват да отшумяват най-трудните астрологични влияния, които въздействаха така, че създадоха вероятност да намерите разрешение на лични и служебни проблеми.

Лъв
Ще умувате и ще трябва да вземете някои решения. Ако не го направите, около вас ще настъпи хаос. Ще трябва така да организирате всекидневието си, че в него да има по-добър ред и отговорностите да са ясни. Казано накратко, ще трябва да сте практични, да търсите рационални решения на проблемите и да не оставяте за по-нататък това, което бихте могли да свършите сега.

Дева
Добре е да обърнете внимание на изостанали дела, свързани с работата и финансите ви, тъй като скоро на дневен ред ще излязат други проблеми и едва ли ще ви остане време да се занимавате с тях. Ако още не сте закрили банкова сметка, която не ви трябва, или не сте платили стари задължения, направете го, моментът е много подходящ за това.

Везни
Седмицата ще е доста благоприятна за вас, що се отнася до личните финанси и работата с пари. Може неочакване да получите материални облаги или пред вас да се открие шанс да придобиете допълнителни средства. Периодът е особено подходящ за уреждане на финансови въпроси – инстинктът ще ви помага да взимате правилни решения.

Скорпион
За вас даденият период ще е време за почивка и за довършване на започнатото, преди да се устремите право напред и пред вас да се открият нови перспективи в личен или в служебен план. Не се учудвайте, ако през следващите дни изпаднете в застой – ще бъде закратко. Възможно е да вземете решение да се освободите от нещо, което ви натоварва.

Стрелец
Ще се наложи да приемете, че материалните блага, които се стремите да придобиете, няма да дойдат по друг начин освен чрез труд и използване на личните дарби и професионалните ви умения. Трудностите, през които преминавате, са знак, че трябва да престанете да разчитате на други хора или още по-зле – на хазартни дейности.

Козирог
В професионален план не се опитвайте да вършите всичко сами, защото рискът да се претоварите ще е голям. Ако имате подчинени, делегирайте им повече права и разпределяйте задачите между тях. Ако път някой друг ви дава задачите, искайте помощ, в случай че не успявате да се справите. Седмицата е подходяща за стартиране на нови проекти и започване на собствен бизнес.

Водолей
Най-добре се съсредоточете върху изпълнението на неотложни дела и рутинните задачи. Оставете големите амбиции за следващите седмици, които ще бъдат силни за вас, що се отнася до бизнеса и професионалното ви развитие. Ще сте в състояние да свършите доста добра работа, тъй като ще сте концентрирани и много продуктивни.

Риби
Ще се справяте по-добре с всекдневните си задачи и ангажименти, ако сте малко по-съсредоточени. Преодолейте склонността си да летите в облаците и слезте на земята, като обърнете специално внимание на делничните неща – домакински задължения, плащане на сметки и рутинни задачи. Съвсем скоро ще имате достатъчно време и възможности да пътувате, да се впускате в нови начинания и да работите за бъдещето си.

Ако сте Телец, Дева и Козирог благоприятен ден в понеделник, Близнаци, Везни и Водолей интересен ден Денят е активен и сполучлив за представителите на повечето зодиакални знаци. Ще имате хубава възмо…Jun 21 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!