Прогнозата на Анжела Пърл-С каквото число сте се родили, такъв ще е и животът ви

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Виж те сами, дали датата ви на раждане съвпада с описаното.
От векове хората се опитват да разкрият тайната на съдбата и поне леко да открехнат вратите към бъдещето. Ако вярвате на астролозите, тогава всеки има тази възможност. В края на краищата, всичко зависи от знака на зодиака, и по-конкретно, от датата на раждане на човек. Казано е, че както характерът, така и съдбата на дадено лице зависят от броя на ражданията .

3-те зодии, чиито живот ще се промени коренно през 2020-та годинаВече нямаме търпение за новата година – нов късмет, ново начало, нови възможности. И със сигурност в…Nov 4 2019vijti.com

Сигурни сме, че броят на ражданията има влияние върху съдбата на човек като името, околната среда, страната. Ето защо ще ви разкрием подробно за датата на раждане. Много интересно, но много хора имат описание, което съответства на действителността?

Значение на датата на раждане

Лидери

Това е числото на творчески, оригинални и независими хора. Те твърдо държат своите възгледи, имат огромна сила на убеждение. Те са много самоуверени и самодостатъчни хора, но те имат и минуси. Те са доста егоистични и преценяват мнението си над другите. Често те действат като лидери и инициатори – Иновативният дух е силен в тях.

Тези, родени в на първи, са много решителни в бизнеса, но не и в отношенията. Понякога тяхната естествена срамежливост затруднява дори най-близките хора да демонстрират пълнотата и дълбочината на чувствата си.

Свръхчувствителни личности

Двойката – символ на равновесие и силен съюз. Това са отлични дипломати, често заемат висока позиция в обществото. Това са чудесни бизнес партньори, колеги, приятели и съжителстващи. И изграждането на семейство с тях е удоволствие. И още 2 е свещено число за художници и романтици. Тези хора обаче имат и недостатъци. Тяхната прекомерна срамежливост често пречи на важни задачи. Другата крайност на чувствителния характер е тенденцията да изпадне в депресия.

Неуморни оптимисти

Това число придава на човек жизненост, веселие, известно безразсъдство. Тройките са родени неуморни оптимисти, които знаят как да бъдат щастливи и да се радват на живота. 3 – символ на взаимодействие и неутралност. Хората, родени на трети, имат голямо чувство за хумор. Те са надарени с отлична интуиция, благодарение на която отлично идентифицират най-важните мисли и идеи. Те имат вродена интуиция, така че трябва да слушате мнението им.

Но в моменти на тъга те са склонни да преувеличават дори най-незначителните проблеми и да я изпивтат особено силно. Също така е много трудно да сложат край на връзката.

Отговорни хора

Хората, родени на този ден, са истински работохолици. С техния собствен труд те са в състояние да спечелят солидно състояние. В света на бизнеса те винаги имат добра репутация. Много „четворки“ са насочени към точните науки. Тези хора трезво се отнасят към всички провали, като възприемат провала като неизбежна част от жизнения опит. Те гледат на този свят без илюзии. Освен това, всякакви трудности и пречки в начина, по който само разпалват възбудата в тях и насилват, без да запазят силата си, за да постигнат желаното.

Човек, на който любима му е свободата

5 е символ на свободата в нумеологията. Хората, родени на пети, авантюристи и завършени пътешественици. Това често е цифрата на гениите. Тези, които са се родили на 5-ти са склонни към мистицизъм. Те са много любопитни и обичат цялата тайна, дотогава неизвестна и странна. Единственият им недостатък е тенденцията към бързи решения. Неразумността и нетърпеливата природа често играят жестока шега с тях.

Верни спътници

Шестиците са родени като щедри хора  със силно развито чувство за отговорност и отлични художествени таланти. Често те са хуманисти. Те са прекрасни приятели, на които може да се вярва, както и те са къщовници и домошари. Влиянието на 6 позволява на човек да се чувства като господар на къщата: той е сърдечен и гостоприемен. Да живееш в хармония с близките си, да се наслаждаваш на красотата и благополучието на собствения си дом за носителя на шестицата е истинско щастие.

Това число обаче е свързано със заслепяваща ревност и с позицията на ревностен собственик. Те са доста упорити, обсебващи и податливи на ласкателство.

Мъдри хора


Седем се смята за числото на късмета. „Седмиците“ обичат да четат, готови са през цялото време, да научат нещо ново и да свържат живота си с интелектуална дейност. Сред тях има много учители и учени. Те са и перфекционисти. Те са много взискателни към себе си, към другите и към техния живот. Често умовете им надделяват над чувствата. Недостатъците включват любов към спорове, тайни и упоритост.

Превъзходни личности

8 – символ на власт и патронаж в нумеологията. Хората, които са се родили на 8-ми, често намират своето призвание в политиката, стават експерти в областта на корпоративното управление и се чувстват изключително удобно на водещата позиция. В отношенията те също доминират. Те са егоцентрични, алчни за похвала, мечтаят да постигнат универсално признание. Често печелят добре.

Но това са пари, които много често развалят тези хора. Те са корави, нямат чувство на съжаление. За тях най-важното е личният интерес.

Сантиментални личности


Една от най-ярките черти е щедростта им. Отбелязва се от всички, които са запознати с тези представители. Лесно прощават обидите и снизходително третират недостатъците на другите. Те са мечтателни и отзивчиви. Те са много верни приятели и верни спътници. Често има талант за писане.

„Деветките“ са леко разпрпилени и могат да се объркат в трудни ситуации. Те също така не са много добри в областта на финансовата грамотност и харчат много, но не винаги за себе си.

Свещени личности

Десетките представляват комбинация от две свещени фигури, чието значение се свежда до мотото: „Или всичко, или нищо“. Те са открити и никога не се занимават с интриги. Те обикновено действат честно, което понякога играе срещу тях. Те имат чиста душа и голямо сърце, имат много приятели и винаги привличат вниманието на другите към себе си. Те имат много планове, но те не винаги могат да определят точната цел.

Притежателите на най-богатия духовен свят


Такива хора осъзнават силата на думата, така че те внимателно претеглят всичко, което казват, и никога не дават съвети и препоръки. От детството си са избрали за себе си пътя на вътрешното развитие и милостта. Материалните ценности ги притесняват последно, преди всичко се грижат за душата си. Вътрешният им усет е очертан от екстрасензори. Най-доброто призвание за тях е лекарството. Тези хора са отлични хирурзи.

Иноваторите


Дванадесет – свещено число за цялото човечество. То бе избрано да определи времето на деня, да разделя годината на месеци и да измерва дължината. Така че в тези хора имат невероятна енергия. Тези хора имат остър ум и голяма власт. Те могат да променят този свят. Те се характеризират с вътрешна хармония, баланс на властта, брилянтен организационен талант и междуличностни умения.

Умен човек, пълен с инициативност, творчески амбиции, неуморна енергия, човек обикновено се ражда на 12-ия ден от месеца. Основният приоритет е семейството.

Във вечно търсене

Носителите на този цифров код се стремят към съвършенство през целия си живот, винаги има някакви промени в живота си. Хората на 13-ти имат упорит ум, научават се бързо, буквално хващат всичко в движение и в същото време рядко достигат височини. Ежедневната рутина действа депресивно върху тях, а промените, напротив, вдъхновяват нови надежди и стимулират способността му да се адаптира към този свят. Те имат упорит ум, бързо се учат и в същото време рядко достигат височини.

Носителят на вибрациите на 13-ти трябва да бъде уверен в собствената си сигурност и следователно се стреми към дългосрочни и стабилни отношения.

Птиците, които обичат свободата


Вибрацията на номер 14 дава на човека любознателен ум на мислител. Хората, родени на тази дата, са много влюбени, дори и да са в стабилна връзка, винаги пазят още един човек в себе си. Те имат невероятен магнетизъм и сексуална енергия. Благородни любовници. Но в бизнеса и кариерата не са много успешни.

Те обожават свободата и изтриват от живота си всички, които искат да я ограничат, въпреки че на пръв поглед изглеждат много усърдни, практични и сериозни. В пристъп на ярост, те абсолютно не контролират себе си, за което съжаляват по-късно.

Изобретатели и мечтатели

Числото 15 носи деликатен вкус и естествен чар. Околните ги смятат за много привлекателни. Те са надарени с много таланти: от творчески до технически. Те са в състояние твърдо да определят цели и да достигнат височини в своята професионална сфера на дейност. Тяхната ярка личност и ярък ум се нуждаят от постоянно интелектуално подхранване. Те са изключително чувствителни и реагират много болезнено на най-малката критика.

Въпреки това, те често нямат търпение и вътрешна дисциплина, за да разрешат най-трудните задачи. Всички трудности и проблеми се възприемат твърде близо до сърцето.

Анализатори

Датата на раждане 16 казва, че неговият собственик е дълбокомислещ човек с аналитично мислене. Отговорен, добре възпитан, възприемчив, щедър, мистериозен и независим по свой начин. Има отлична интуиция. Това са отлични колективни работници. Често собственикът на на това число изпитва силното влияние на семейството и работи в тясно сътрудничество с близките.

С течение на годините той става по-силен в себе си и става по-задържан, затворен, несвързан, предпазлив. Мрази повърхностностните хора и ако нещо бъде решено, той действа ясно.

Философи

Вибрацията на числото 17 дава на човека желанието да търси истината и смисъла на живота. Често те изглеждат много силни, но имат свръхчувствителна душа. В ежедневието интуитивното чувство често им помага да направят правилния избор, когато взимат решения във всички сфери на живота: във взаимоотношенията, в търсенето на работа, в хобита … Но за тях е много трудно да се справят с отказ и критика. Те обичат да обръщат повече внимание на най-близкия си човек.

В стремежа си към духовния растеж, носителят на 17-ца обикновено поставя високи цели за себе си и ясно знае какво иска. Като правило той е добър, ценен служител, който е склонен да мисли предварително за своите действия.

Аристократите

18-ките се раждат много талантливи, чувствителни, но в същото време изключително амбициозни личности. Комбинацията от 1 и 8 прави човек изключителен и ярък, но от своя страна много експлозивен и с бойни качества. Такива хора са готови на последно да защитават не само собствените си интереси, но и правата на своите приятели и колеги. Като правило, те са щастливи и финансово независими. Те обръщат много внимание на външния си вид и позиция в обществото, предпочитат красив живот. 18 – числото на истинските аристократи.

Често мислят за всяка стъпка и действат внимателно. В любовните взаимоотношения върви първо взаимно уважение. Често такива хора имат дълбока емоционална връзка с родителите си, чиято морална подкрепа и одобрение са изключително важни за тях.

Устойчивост над всички

Често в родените на 19-ти се наблюдава консервативен подход към всичко, което е необичайно и ново, въпреки че не са изключени проблясъци от свежи идеи. Енергични, прагматични и решителни хора. Те предпочитат стабилността: В семейството и в професията много рядко напускат домовете си. Страховити материалисти и ценят всичко, което можгат да докоснат. Понякога правят гадни неща за други хора, които често се връщат към тях като бумеранг.

Те винаги се стремят да покажат на другите, че са по-добри от останалите. Само в любовта, те са необичайно чувствителни и нежни. И в същото време, те винаги ясно знаят от кой партньор имат нужда.

Общественици

Откритостта характеризира техния характер. Те обожават обществото, създават нови познати, посещават шумни партита, активно участват в различни събития. Отлични говорители и лоялни приятели работят добре в екип. Те са много гостоприемни и отзивчиви. Но често те попадат под влиянието на другите. Те могат да се нарекат любимци на съдбата, защото лесно получават всичко замислено. Те обаче рядко оценяват това, което имат и са склонни да се оплакват от живота. Ето един парадокс.

Любимци на живота


По природа хората, родени на 21-и, са весели и алтруистични. Усеща се, че Всемогъщият ги е взел под грижите си и е бил надарен с всички възможни възможности. Те разбират това много добре и са готови всеки ден, за да благодарят на съдбата за всеки ден от съществуването си. Те са отлични икономисти, банкери, финансисти. Те лежат върху пари, които очевидно обичат. Те отдават голямо значение на собствения си статут в обществото и на позицията на техния партньор. Те са малко цинични и иронични.

Те просто обичат плътските удоволствия. Можете дори да кажем, обсебени са от тях. Поради това, понякога са предразположени към предателство, но само при призоваване на инстинкти, а не за отношения отстрани.

Учители

Животът на 22-ките дава на човека богато въображение и желание да осъществи мечтите си. Тези родени под тази дата имат богат вътрешен свят, добра памет и талант за учене. Те имат вътрешна жажда за пространство. Те просто знаят как да прехвърлят знанията си. Обучението и лекциите, създадени за тях. Това са много дисциплинирани хора, които правят всичко по график. Къщата наистина е тяхната крепост.

Те не се страхуват да поемат отговорност и винаги са отговорни за своите думи и дела. Но те не са много уверени в себе си: винаги трябва да бъдат насърчавани и да им се дават комплименти, в противен случай те няма да успеят. Сред родените на 22-ри, има доста филантропи и благодетели.

Приключенци


Хората, родени на тази дата са много нестандартни. Те са пълни с оптимизъм, ентусиазъм и любопитство. Големи мечтатели. Последното ги възпрепятства малко, защото те са склонни да изграждат около себе си илюзии. Най-важното в живота за тях е свободата, те не обичат да се отчитат пред никого. Техните таланти са многофункционални и могат да се  изявят почти във всяка професия благодарение на високата интелигентност, творчеството и прогресивните идеи. Но често начинът им на живот е изпълнен с много препятствия, които не всеки може да преодолее.

Носителите на 23-и имат изключителна способност да носят разнообразие в живота: той лесно се изкушава и не са против „да ядеат забранения плод“. Следователно, неговият редовен партньор трябва да е готов за неочакваната загадка на половинката си.

Предпазливи хора


Човек, роден на 24-ти е един от тези хора, които са наясно с времето. Те са много внимателни. Преди да вземете решение, преценете всички възможни варианти и последици. Не са склонни да рискуват, така че понякога ухапе лактите си за пропуснати възможности. Във всяка любов. Отличителна черта на такива хора е последователната настройка на целите и тяхното поетапно внедряване. Страстта е храна за тях. Сред тях можете да намерите ресторантьори или просто гастрономи.

Родените на 24-ти са поддръжници на дългосрочни отношения, които го вдъхновяват с чувства на доверие и сигурност. Те  имат силно чувство за дълг и отговорност за всички членове на семейството и роднини.

Психолози


Вибрацията на 25 е дала склонност към самоусувършенстване. Неговата дълбока интроспекция му помага да намери спокойствие. Те имат толкова силно развита интуиция и логика, които дори граничат с екстрасензорни способности. Има нещо мистично за тези хора. Те обичат да се срещат с нови хора, пътуват. Предпочитате живот, изпълнен с приключения и безразсъдно забавление, които не са особено затруднени от притеснения.

Но в същото време те се ръководят не само от интуиция, но и по причина. Поради това те рядко извършват безразсъдни действия. И когато избират партньор на живота, те също се ръководят повече от ума, а не от емоциите.

Верни спътници


Важно е тези хора да чувстват нуждата от тях. С цялото си сърце изпитват дълг към хората: лоялни приятели, надеждни служители, отлични семейни хора. Те поемат ролята на покровители – за това имат всички основни данни: силна воля, мощна енергия, талант за лидерство, чувствителност, доброта и откритост. Като правило превозвачът на цифрова вибрация 26 е предприемчив и постига успех във всички сфери на дейност, каквото и да прави.

Сред минусите може да се отбележи суетата, желанието за неограничена власт и желание за доминиране. Такива хора обожават реда, чистотата и красотата в дома си.

Естети

Двете най-красиви фигури се преплитат в това число. Родените на 27-и се стремят към съвършенство във всичко, забелязват и оценяват очарованието на околния свят. Те имат най-богатия вътрешен свят, самокритични и винаги работят върху себе си. Те са любезни към хората, но никога не позволяват на хората в живота си да ги обиждат. Притежаващи богато въображение, носители на цифрова комбинация от 27 са в състояние ясно да видят целта и впоследствие да я реализират практически. Те не са от тези, които разчитат на късмет.

Те никога не се отчайват и са оптимисти за света. Те обичат тихата атмосфера и комуникация с интересни хора. Носителят на 27-цата обича външните прояви на страст.

Гражданите, които спазват закона

Родените 28 души имат висока степен на отговорност. Те са много енергични, обичат истината, уважават моралните принципи и законите. Те обичат да четат закона и да призовават всички да да го спазват. Тези хора са родени адвокати. Но интересното е, че е трудно да се признае собствената им вина и те винаги търсят извършителите сред обстоятелствата или самите обстоятелствата. Всички представители на 28 ценят спокойствието и уюта, особено у дома.

Те са много придирчиви за обкръжението си. Те твърде често критикуват половинката си и винаги искат повече от нея.

Противоречивата личност


Вибрацията на числото 29 дава на човека противоречив характер: от една страна, под влияние на 2, мекотата и дипломацията доминират в него, а от друга страна, числото 9 предполага постоянство и бунт в характера. Днес те харесват нещо и са страстни и утре дори изглеждат отвратителни. Или сега са щастливи, а след час те са в конфликт с някого. С парите са щастливи в живота – те идват при тях доста лесно: печелят добри пари, печелят от лотарията.

Но за личния живот те трябва да работят сериозно. По-точно не върху връзката, а върху нестабилния си характер. Техният потенциален избор трябва да има способността за емоционална откритост и взаимно разбирателство, както и да ги възхищава винаги.

Бизнесмени


Числото 30 прави човека екстроверт и спасител, докато е предразположен към епикуризъм. През целия ден той може да се върти като катеричка в колело, правейки няколко неща по едно и също време. Хората родени на 30-то число са издръжливи. Те имат фантастична памет, те са в състояние да се концентрират перфектно върху важното, затова често постигат височини в кариерата си. Животът им е пълен със събития, до тях няма да се отегчите. Те обичат да се забавляват и са с богато чувство на хумор. Тя им помага да преодолеят трудностите.

Те са много активни и предпочитат енергични, весели и лоялни хора до себе си. Те винаги ще помагат с добър съвет и ще кажат всичко, което мислят лично. Няма склонност към клюки и интриги.

Хубави личности


Вълнението на числената комбинация 31 дава на хората кураж. Много от тях се възхищават на смелостта си. Не пропускат никаква възможност, която им дава животът. Всяка работа, която предприемат, ще бъде усъвършенствана. Това им помага да спечелят висока позиция в обществото. Като правило, човекът, чийто рожден ден се празнува на 31-ви е велик работник сам и очаква същото от другите.

Неговата естествена страст за себеизразяване и желанието да се абстрахира от скучния ежедневен живот притиска този човек към изобилна комуникация, пътуване, познаване на нещо необичайно, от полето на ирационалното. Предпочита дългосрочна връзка.

Нумерологията е най-удивителната наука. В крайна сметка числата наистина имат голяма мощ. Те просто не се познават, както трябва. Например, дори кармата се изчислява от годината на раждане .

Кажете ни в коментарите, ако описанието на вашата дата на раждане съвпада с вашия характер . Също така споделете интересна статия с приятелите си в социалните мрежи!

Източник: За Жената

Вижте какво вещаят звездите за зодиите овен – дева за предстоящия месец ноемвриОвен – Ноември ще ви донесе достатъчно предизвикателства, но вие сте готови да ги посрещнете. Ще се …Oct 31 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!