Месечен хороскоп за октомври-Добър шанс за Близнаци, Рак-късмет в бизнеса и просперитет

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Овен (21 март – 19 април)
Октомври е подготвил много положителни изненади в почти всички области на живота. Възможни са трудни житейски ситуации, които могат да бъдат решени през целия есенен месец. Има вероятност някои представители на тази зодия да се изкачат нагоре по кариерата.

Медицинско чудо в България! Поклон пред д-р Чачева. Тя раздели сиамски близнаци в утробата на майката преди ражданетоПреди броени дни в болница „Надежда“ се е родило момченце, което е получило шанс за живот благодарен…Jul 6 2020vijti.com

Финансовите доходи на Овена ще се увеличат няколко пъти. Към края на октомври те ще могат да решат всички житейски проблеми. В личния живот може да има леки затруднения, но те ще могат да се контролират и няма да бъдат избухливи и ревниви.

Телец (20 април – 20 май)

Много хора, родени под знака на зодия Телец, очакват много приятни впечатления през октомври. Има шанс да пътувате и да подобрите отношенията си със семейството и хората, близки до сърцето ви. Астрологът не съветва да давате или заемате пари.

Близнаци (22 май – 21 юни)

Близнаците ще имат положително отношение към представителите на тази зодия през октомври. Има шанс да реализирате креативността си и да се отворите за нов източник на доходи. Личният живот на Близнаци през октомври също ще се получи добре. Самотните представители на тази зодия имат всички шансове да срещнат любовта си и да започнат нови, положителни връзки. Семейните хора ще бъдат малко студени до половинките си, но в средата на есенния месец ще разтопят леда.

Рак (22 юни – 22 юли)

Тамара Глоба казва, че представителите на тази зодия ще имат желание да се скрият някъде от целия свят. Има възможност да срещнете човека на мечтите си. Новите познати обещават късмет в бизнеса и просперитет в кариерата. Много ярки и мимолетни романтики очакват семейни двойки. Астрологът съветва да помислите малко за действията си и как да се държите в дадена ситуация.

Лео (23 юли – 22 август)

Тамара Глоба обещава промени в личния живот на представителите на тази зодия. Особено внимание трябва да се обърне на смяната на работата. Новите познати обещават необичаен и щастлив живот. Има възможност да се придвижите нагоре по кариерата и да увеличите доходите си няколко пъти. Взаимната любов и незабравими емоции очакват Лвов през октомври. За да не разваляте отношенията с близките си, определено трябва да скриете гордостта си.

Дева (23 август – 22 септември)

Октомври обещава да бъде интересен и необичаен, астрологът съветва да се обърне специално внимание на вземането на различни решения. Има шанс някои хора да искат да се възползват от добротата на Девите. Има възможност за фатални срещи по време на работа. Новите служители ще привличат вниманието и ще се включват в романтични връзки. Това може да бъде напрегнато по време на работа.

Везни (23 септември – 22 октомври)

Октомври обещава да бъде интересен и необичаен, някои хора ще могат да се реализират на ново работно място. Има шанс да се докажете и да постигнете заветната си мечта. Астрологът съветва любим човек да обърне много повече внимание.

Скорпион (23 октомври – 21 ноември)

Октомври ще бъде много натоварен, има много неща за решаване. Идват пътувания, които не само ще решат житейските проблеми, но и ще помогнат за постигането на големи висоти. Във връзка с любим човек може да има малки проблеми, но до края на есенния месец всичко ще бъде решено. Октомври ще промени радикално живота на представителите на тази зодия, те ще могат да се отворят в нов облик.

Стрелец (22 ноември – 21 декември)

Твърдостта им може да доведе до факта, че семейството и приятелите може да се обърнат. Астрологът не съветва да се прави скандал, тъй като това няма да доведе до добро. Във връзката ще има леки недоразумения, но Стрелецът ще може да поправи всичко.

Козирог (22 декември – 19 януари)

Октомври няма да бъде толкова успешен и благоприятен, колкото изглежда на пръв поглед. Има възможност за започване на нов живот, но поради гордостта си те няма да искат да го направят. Козирозите понякога са уязвими и нетърпеливи, така че няма да искат да правят нищо. Следователно октомври ще премине за тях непроменен.

Водолей (20 януари – 18 февруари)

Очакват се много изненади и интересни срещи. Съдбата е подготвила добър тест за тяхната лоялност и преданост, те лесно ще преминат всичко. Има възможност да си намерите нова, обещаваща работа и да подобрите отношенията си с любимия човек.

Риби (19 февруари – 20 март)

Октомври ще ви даде възможност да бъдете лидер във всичко. Добра работа, екип – всичко това силно ще привлече Рибите, така че те ще забравят за най-голямото щастие – за семейството. Затова Тамара Глоба съветва да се охладят малко и да се грижат за деца или любим съпруг.

ТОП Хороскоп на Василиса Володина за юни: Телец, ще ви се усмихне късмета, Близнаците започват време на големи промени и късмет. Първият месец на лятото ще бъде много динамичен, жизнен и в някои аспекти дори непредсказуем. Звез…May 30 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!