Любовен хороскоп за септември: Кои зодии ги очакват най-вълнуващи мигове в любовта

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Септември ще ни донесе много вълнуващи промени в любовен план. И този месец в рубриката ни „Всичко за зодиите“ споделяме любовния ни хороскоп. Какво ви очаква според зодията?
Овен
Представителите на зодията ще се радват на благополучие в личния живот. Основното е да не поглеждате назад. Възможна е афера с колега, която ще доведе до непредвидими последици. Вие решавате дали да продължите или не. Бъдете искрени в отношенията си с избраника си и не се вслушвайте в съветите на приятели.
Специално за дамите: Женски хороскоп за септемвриСептември ще ни изненада в много направления. Ще имаме възможността да пътуваме, да довършим стари д…Sep 2 2019vijti.com

През септември 2019 г. мнозина ще могат да се срещнат със сродната си душа. Приятни изненади, решения, които ще трябва да се вземат светкавично. Не бързайте с нещата, насладете се на момента. Обвързаните Овни може да се изправят срещу конфликти, защото искат на всяка цена да доминират. Не забравяйте да си организирате приятно пътуване.
Телец
Септември ще ви донесе хармония във взаимоотношенията с любимия човек. Ще се радвате на разбиране, грижа и нежност. Ако се стигне до конфликти с половинката, не споделяйте с роднини и приятели. Някои от вас ще обсъдят важната стъпка да станат родители. Влюбените Телци ще се радват на невероятни емоции.

Ако имате възможност пътувайте повече, отделете си време, в което да сте само двамата. Звездите съветват самотните представители на зодията да бъдат по-активни, ако харесват някого. Малко встрани от любовта, тази препоръка важи и за работата.
Близнаци
Уважаеми Близнаци, що се отнася до любовта, новият месец ще ви донесе грандиозни събития. Някои от тях ще ви оставят смаяни, но определено няма да скучаете. Ако вече сте обвързани сериозно, ще може да направите така желаните промени в дома. Опитайте се да постигнете разбиране с роднините и да избягвате споровете.

Отношенията с любимия човек може да станат по-ярки, ако експериментирате повече.
Самотните Близнаци ще се радват на един незабравим и романтичен месец. Ще забравите за тъгата, защото ще се влюбите силно. Някои Близнаци може да планират бебе е или сватба.
Рак
Звездите ви съветват да не се връщате към миналото и бивши партньори, само ще си навредите. Забравете за илюзиите и личният живот ще се подобри.
Ако вече се намирате в сериозна връзка, ще се радвате на хубави емоции, любовта на близките и любимия човек, което ще повиши самочувствието ви.

Всичко ще върви в хармония, ако се опитате да не спорите с партньора и да не създавате излишни драми. Звездите ви обещават един невероятен месец, в който ще може да закупите жилище, да направите промени в дома.
Самотните Раци имат шанс да започнат романтична връзка. Но трябва да се запитат дали сами не бягат от любовта по някакъв начин.

Лъв
Септември няма да бъде облачен в любовта, но няма да бъде и особено слънчев. Всичко ще зависи от вашата вътрешна промяна. И още – чувствата изискват доказателство. Ако имате избраник, бъдете внимателни с поведението си към него, за да не го отдалечите от себе си. За семейните Лъвове периодът ще е спокоен. Важно е да избягват кавгите. Самотните представители на зодията ще е добре да бъдат малко по-активни. Не чакайте прекалено дълго, поемете нещата в свои ръце.

Дева
Семейните Деви ще бъдат заети с въпроси свързани с дома и семейството, както и намирането на нови източници на доходи. Тези от вас, които нямат сериозна половинка в живота си ще трябва да се отърват от илюзията за идеалния партньор. В противен случай ще си стоят сами и няма да могат да подредят личния си живот. Ако вече се намирате в сериозна връзка, звездите ви съветват да бъдете по-малко критични към партньора. Постоянните ви упреци може само да разрушат взаимоотношенията ви.

Везни
Звездите ви препоръчват пълна промяна на възгледите за личния ви живот. Може би сте се насочили в грешна посока и обвинявате за нещо половинката си. Опитайте се да бъдете по-сдържани, толерантни и най-важното – да не се стремите към лидерство. Семейните Везни ще ги занимават въпроси свързани с дома и роднините.
Самотните ги очаква съдбовна среща, която може да насочи мислите ви в посока създаване на семейство. Но не си струва да се доверявате само на чувства и емоции. Нуждаете се от някого, който да говори на вашия език.

Скорпион
Някои Скорпиони ги очакват трудности в любовта. Може би това се дължи на студенината в отношенията с любимия човек. Помислете как да направите промяна. През септември някои от вас ще бъдат разкъсани между два огъня, между две любовни афери. Тази тактика е опасна и може да доведе до разочарования.
Тези от вас, които имат сериозна връзка, семейство, ще се радват на светли и незабравими моменти. Някои ще се зарадват на новината за бебе, други ще се преместят в ново жилище, трети ще се радват на положителни финансови новини.
Самотните, които търсят сродната си душа, може да се запознаят с интересна личност.

Стрелец
Звездите ви съветват по-малко да се стремите към идеала и да гледате на нещата реалистично. Ако искате да срещнете своята сродна душа, тогава се разделете с илюзиите и пренаредете вашия вътрешен свят. За семейните Стрелци всичко ще се случва по план, без излишни кавги. Някои стари проблеми ще напомнят за себе си и ще е важно да ги разрешите най-сетне. Някои от вас може да се зарадват и на новина за бебе. Самотните представители на зодията ще се забъркат в любовен триъгълник. Внимавайте!

Козирог
Обръщайте повече внимание на близките си, почивайте повече през септември и се забавлявайте с любимия човек. Краят на лятото и началото на есента е благоприятен период за емоционалното общуване. Имате предпоставки да направите взаимоотношенията с любимия човек по-силни. Важно е да не се забърквате в любовни афери, които могат да навредят на сериозните ви взаимоотношения.

Водолей
Възможни са някои малки проблеми с любимия човек. Винаги има начин да се изолирате от конфликтите и ненужните битови спорове. Опитайте се да не обвинявате и роднините за грешките и недостатъците им. Някои от вас ще се зарадват на новина за бебе. Ако любовната ви връзка е в разгара си, бъдете по-внимателни към малките детайли. Акцентирайте върху интимността и приятните емоции. Самотните Водолеи имат шанс за интересно запознанство.

Риби
Хармония няма да ви липсва в любовния живот през септември. Ако има проблеми, то те ще се разрешат лесно. Важно е да се идентифицират причините, водещи до външни конфликти и вътрешни комплекси. Влюбените Риби не бива да забравят за нуждите на партньора си. Самотните представители на зодията ще бъдат весели, инициативни и депресията няма да има шанс. Просто не бъдете прекалено упорити, а бъдете активни. Големи промени ги очакват семейните, някои от тях може и да не са толкова положителни.
Източник: az-jenata.bg
6 зодии ще намерят щастието до края на годинатаДали вашата зодия е сред тях Въпреки, че до края на 2019 предстоят интересни събития за всички зодиа…Sep 2 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!