Какво очаква Овен, Телец и Близнаци през месец СЕПТЕМВРИ

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Овен
Намръщеният Марс може да съобщи за неочаквани събития или трудности през по – голямата част от месеца, може би, в някои случаи, дори вероятни икономически последици за семейния бюджет. Определено може да бъде неприятно, но никога няма да ви липсва готовността за намиране на ефективни решения, обичайни отделни дискусии. Говорейки за договори и пари, по-добре е да държите очите си отворени и да проверявате бюджета си, в случай че решите да направите някакъв ремонт по домът или лични покупки.

Тамара Глоба назова ГАЛЕНИЦИТЕ на СЪДБАТА през септември – ще полетят нависоко: Прочутата руска астроложка Тамара Глоба направи своя хороскоп за месец септември , а обещанията в …Aug 24 2021vijti.com

Телец
По-голямата сигурност при избора, повече решителност и конкретност ще ви насочат към един много благоприятен месец, за да уредите стари висящи сметки. От средата на септември обаче комуникацията ще бъде слабото ви място. Вероятно ще трябва да се сблъскате със съмнения или недоразумения между ограниченото време и непредвидените събития. Следователно, дори домашното спокойствие би могло за миг да се обърка.

Близнаци

Очаква ви отличен месец, през който ще има стабилност, положителни отговори, потвърждения и градивни ситуации. Ще бъдете ангажирани в работата с намерение да се подобрите и да просперирате. Меркурий ви обещава успех на вашите проекти, независимо в коя област са концентрирани. Пазете се обаче от идеализъм, наивност, никога не приемайте нищо за даденост, включително хората около вас. Така че помислете добре и никога не решавайте, без първо да сте обмислили внимателно всеки аспект и всяка възможност.

Годеникът на убитата Мария: Щяхме да подпишем тази събота, а сватбата – през септември„Възнамерявахме да подпишем в гражданското с Мария тая събота, на 28 август, а сватбата щеше да бъде…Aug 27 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!