Какво ни очаква по Новолунието на 1 февруари 2022-Овните отдавна жадуват за промяна

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Първото февруарско новолуние ще се случи на 1-ви. Обещава някои промени в живота на знаците на зодиака. Въпросите за приятелството и партньорството ще бъдат на първо място. Този цикъл на Луната се счита за един от най-енергийно важните и мощни, така че трябва да се спазват някои препоръки.

Новолуние 1 февруари за Овен, Телец, Близнаци и Рак
Овен
Овните отдавна жадуват за промяна в живота си, но те не се случват. Новолунието ще бъде добър период за промяна на ситуацията, за промени в живота. Също така се препоръчва да се вземат предвид желанията на партньорите.

Телец

Телецът не трябва да се тревожи за дреболии. Всички задачи трябва да се решават, когато идват и да не се пренапрягат. Може да има добри сделки. Въпреки това, рисковите дейности е най-добре да се избягват.

Близнаци

Близнаците са склонни към драматизиране на събитията, но този подход не винаги е успешен. Енергийно мощният ден няма да се отрази особено на представителите на знака. Ако здравословното състояние се влоши, се препоръчва да се вземе почивка.

Рак

Раците са напълно способни да решат всякакви проблеми сами. Въпреки това, понякога си струва да делегирате правомощия на вашите приятели, колеги, близки. Тогава умората няма да се почувства. Денят обещава да бъде като цяло нормален, така че не е нужно да се притеснявате.

Новолуние 1 февруари за Лъв, Дева, Везни и Скорпион

Лъв

В енергийно мощен ден могат да дойдат бизнес предложения. Някои хора ще потърсят съвет. Не бива да им отказвате. Ако се планират пътувания или командировки, препоръчително е да ги отложите за друг ден.

Дева

На Дева енергийно мощният ден ще окаже доста силно влияние. Все пак ще е положително. Препоръчително е да обърнете специално внимание на диетата си, като се откажете от вредните храни и добавите повече зеленчуци, плодове, горски плодове, билки, зърнени храни, ядки към диетата си.

Везни

Дори и да се случи задънена улица, Везните в енергийно мощен ден лесно ще намерят изход. Препоръчително е да разчитате само на себе си. Едва ли някой от околните ще може да помогне или поне да даде добър съвет. Вечерта се препоръчва почивка.

Скорпион

Скорпионите трябва да си уредят гладен ден в енергийно мощен период. Закуската, обядът и вечерята трябва да се състоят от ябълки и млечни продукти. Не се занимавайте с домакинска работа. Вечерта трябва да си починете.

Новолуние 1 февруари за Стрелец, Козирог, Водолей и Риби

Стрелец

Резултатът от много случаи ще зависи пряко от емоционалното състояние на Стрелец. Затова се препоръчва да се опитате да подобрите настроението си. Например, можете да спортувате, да се разхождате, да посещавате театри и други социални събития. В допълнение, една романтична връзка може да започне в енергийно мощен ден.

Козирог

Други ще забележат таланта на Козирозите и ще го оценят. Ще има изгодни бизнес оферти. Козирозите трябва да бъдат по-внимателни към тях. Препоръчва се също така да се изготви план за действие за близко бъдеще.

Водолей

За да върви всичко както обикновено, Водолеите се съветват да бъдат себе си и да не бързат нещата. Тогава, в енергийно мощен ден, събитията ще се развият по положителен начин.

Риби

На Рибите не се препоръчва да прекаляват по каквито и да било въпроси. Новолунието ще има положителен ефект, така че си струва да се възползвате от него. Ще бъде възможно да се реализират някои планове.

Зодиакални знаци, които ще имат късмет през февруари 2022 г.Идва последният месец на зимата. Той обещава да бъде много благоприятен за всички, но, както винаги,…Jan 24 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!