Дарове са обсипали Боговете всяка една зодия: Телецът е сила, а овенът – чест, не пропускайте и останалите

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Всеки човек е благословен от Бога – за древните гърци този Бог е бил Зевс. Те са считали, че Зевс дава на хората определена сила, за да се справят с житейските трудности. Това е един вид подарък, който прави хората да са различни… Този дар не трябва да се пренебрегва, защото чрез него човек се научава да оценява не само своите способности, но и на другите хора. Сега ще ви кажем как Зевс е благословил 12-те зодиакални знаци.
Да започнем с Овен – неговият дар е чест. Върши всичко с ентусиазъм и вътрешният му глас му нашепва, че всичко ще се получи; това са творчески хора, които вярват във висшите сили и именно затова са под покровителството на боговете.
4-те зодии, към които съдбата е винаги благосклонна и им дава от всичко по многоДнес ще ви разкажем кои са четирите зодии, които имат късмета да получават всичко в живота. Те опред…Dec 10 2018vijti.com

Телец – сила. Хората под покровителството на този знак са надарени с вътрешна сила, идваща непосредствено от сърцето им и именно тази любов им позволява да преодоляват всякакви препятствия. Близнаци – комуникативност. Те са силно социални личности, с невероятната способност да се присъединяват към всякакви социални групи, да събират, анализират и да обменят информация, да намират интересни хора около тях, които могат да им бъдат полезни.

Рак – лоялност. „раците“ са изключително лоялни към своето семейство и всичко свързано с него, както и със своите приятели; готови са да се раздадат за тези, които обичат… Понякога тази „сляпа“ лоялност може да им изиграе зла шега, но по принцип, тя рано или късно бива възнаграждавана.

Лъв – гордост. Лъвовете не могат да бъдат наранявани с груби думи, защото се чувстват горди над останалите. Гордостта е вътрешната сила, която може да направи лъвът не само горд, но и мъдър и добронамерен.

Дева – адаптивност. Девите се приспособяват с лекота към най-различни обстоятелства и напредват въпреки страховете си… Така те проявяват сила, но трябва да внимават да не изгубят първоначалната си цел.

Везни – справедливост. Вродено с висок интелект, Везните проявяват стремеж да съдят постъпките на околните и да не проявяват съм тях снизхождение, ръководени от чувството им на справедливост. Същевременно, те са строги и към себе си, но понякога се оказват отстранени от важните дела около тях.

Скорпион – страст. Те притежават таланта да проумеят собственото си битие и така да правят това, което наистина им харесва; а това е да правят добро на останалите и да им оказват безценна помощ в трудни ситуации.

Стрелец – късмет. Стрелците са надарени с късмета да осъществяват поставените си цели рано или късно. За тях животът тече бързо, но те го възприемат като преход към друг живот.

Козирог – успех. Козирозите се добират до него, но с цената на огромни усилия и непрекъсната работа, но накрая получават заслужено това, към което са се стремели. Този луд ритъм е възнаграден не толкова заради самите тях, колкото за тези, които обичат.

Водолей – уникалност. Тази характеристика означава, че са различни от околните, което може да им причини проблеми, доколкото обществото трудно възприема различните, страхувайки се от недоразумения… Затова Водолеите предпочитат да живеят сами.

Риби – фантазия. Пълни с въображения те лесно реализират своите идеи; очарователността им е именно в създаването на илюзии. Голите фантазии могат да доведат до самоунищожение, докато визуализирането им може да роди истинско творчество. Така че виденията им имат две страни: или помагат за постигане на целите им, или водят до пълен срив.
Ето ги зодиите, които имат най-много мозък в главата си, сред тях ли сте?Умни, реализирали се хора има родени под всеки един от 12-те зодиакални знаци, но представителите на…Dec 3 2018vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!