Единствената жена от всички зодии, която може да бъде хем практична, хем романтична

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Когато стане въпрос за жена Дева , мнозина може би си представят целомъдрена девица, чиста като пряспа сняг. Съжалявам, че им развалям представата, но тя съвсем не е такава. Истината е малко по-друга.
Това е жена в пълния смисъл на думата. Тя е нежна и крехка на вид, но отвътре е твърда като стомана. Свенлива е, никога няма да я видите да се държи предизвикателно и дръзко в обществото. Но затова пък чудесно владее всички дребни женски хитрини и тайни, когато с непоколебима решимост тръгва да гони щастието си, макар пътят към него да е трънлив и стръмен. Нито ще спре разколебана, нито ще вика за помощ.Всяка една зодия я заплашват определени здравословни проблемиВъпреки че съвременната наука абсолютно отрича астрологията, много хора все още се обръщат към звезд…May 2 2019vijti.com

Тя може да роди дете на любовника си, преди да е сключила брак, може да напусне съпруга си, ако срещне друг мъж, и да се изправи с горда осанка срещу едно общество, сочещо я с пръст. Стига да реши, че любовта й е истинска и заслужава всичките жертви. А това не е нито девическо, нито целомъдрено.
И все пак, опитайте се да я разберете. Дълбоко в помислите си тя е чиста. И в любовта е такава. Но става въпрос за истинската любов, защото другата не я интересува. Готова е да изкачи планини, да се спусне в морските дълбини, водена от силните си чувства. Не трябва да забравяме, че богът на гръмотевиците, Вулкан, е истинският управител на Девата.

И ако тя усети, че бракът й не е истински, а в същото време срещне любов, която смята за съвършена, без колебание и с размах ще прекъсне старата връзка. Не й е по вкуса да разбива семейно гнездо, но не може да живее в лъжа и лицемерие. Такъв е характерът на нейната непорочност, изградена преди всичко в собствените й представи за морал и честност.
Девата е единствената жена в Зодиака, която може да бъде едновременно практична и романтична. Ще се отдаде на всепоглъщащата я любов, а в същото време ще страда от мисълта за укорите на обществото, но няма да спре и промени решението си.

Това е пример за практичността на земното начало у Девата, съчетано с въздушната, вечно търсеща идеала същност на Меркурий. Силата на любовта у тази жена може да засенчи страстта на всички други зодиакални знаци. Много често физическата страна на същата любов обаче е заменена от страстта на нейния дух, което се нрави особено на по-интелигентните и деликатни мъже.

Макар че е перфекционистка, жената Дева не е съвършена. Крие у себе си недостатъци и дразнещи черти, които трудно се понасят. Например може да ви вбеси с твърдението, че никой не върши нещата така методично и експедитивно като нея. Обикновено е права и точно това е дразнещото. Освен това много държи на точността. Затова забравете навика си да закъснявате. В противен случай рискувате да я ядосате, а тогава става дребнава и се заяжда за най-малкото. Не спорете с нея – все едно, няма да я победите. Тя винаги ще бъде права. Поднесете й рози – те ще смекчат гнева й. Извинете й се незабавно, без да увъртате. Кроткото и искрено обяснение пред нея минава повече, отколкото най-умелата лъжа. Тя усеща и забелязва всичко – от малкото петънце червило на яката ви до вашата неискреност. Никак не е наивна. Но няма да се рови в бельото ви, поне не преди да се ожените. След това може и да го сметне в реда на нещата, след като ще бъде в дома й.

Най-голямата ви грешка ще бъде да посочвате и изтъквате недостатъците й. Девата никак не обича това. Оставете я да вярва, че е безгрешна (между другото в повечето случаи е така). Нещо повече – поверете й семейния бюджет и се допитвайте до нея по финансовите си дела, стига от това да не страда мъжкото ви самочувствие. Тъй като е практична, тя ще се справи много добре и ще ви даде ценни съвети.

Ако сте решили да започнете връзка с жена Дева, най-напред трябва да обърнете внимание на маниерите и речта си. Тя не търпи грубите изрази и жаргона. Не понася хората, които се нахвърлят върху храната или ядат царевицата направо от кочана. По-добре се откажете от този деликатес, в противен случай ще трябва да молите сервитьора да ви я нарони и да ви я сервира в чиния. За да из-, държите успешно изпита при Девата, трябва да се къпете и бръснете по два пъти на ден, да слагате чиста риза, да се полеете с одеколон, да се срешите грижливо, а обувките ви да бъдат лъснати до блясък. Едва тогава можете да отидете на среща. Ако случайно закъснеете, не се опитвайте да се оправдавате. Правете се, че не знаете колко е часът. Кажете й, че библиотеката е затворила по-рано и не сте успели да си дочетете еди кои си научни статии, а те са много важни за вас. Това ще й направи впечатление и тя няма да се цупи за закъснението ви.

Не харчете и не разхищавайте лекомислено парите си пред нея. Показвайте непрекъснато възхищението си от това колко е умна, но не и досадна. Девата не обича крайностите. Не бързайте да я целувате и прегръщате още на първата среща. Изчакайте и добре преценете момента.

По-добре направо режисирайте сцената. Тя обича театъра. Театралната зрелищност и емоции са като отдушник за нейните силно контролирани чувства. Освен това е много добър критик. Притежава изискан художествен вкус и остра проницателност. Основното й качество е взискателността. Тя може да ви направи пълен анализ на една театрална постановка, като разбие на пух и прах съдържанието на пиесата. По същия начин ще се отнесе към вашата външност, обноски и думи. Най-естественото състояние за Девата е да критикува.Без нея светът би бил по-небрежен и неподреден. Вие обаче нямате право да я критикувате. Самата тя е своят най-суров съдник, няма защо да й натяквате слабостите и грешките.

Едно от най-хубавите неща на връзката ви с жена Дева е, че можете да й прехвърлите всичките си проблеми и тревоги. Тя просто умира да се грижи за някого и да си създава главоболия.

Ако Девата наистина ви обича, можете да бъдете спокоен. Без скрупули я оставете на безлюден остров заедно с най-привлекателния мъж. Тя ще ви остане вярна. Е, все пак недейте да рискувате и да я забравите там. И тя е човек в края на краищата. Сърцето й е по-горещо, отколкото изглежда, а чувствата й понякога могат да се сравнят с гръмотевична буря. Девата умее много добре да прикрива емоциите си, което не означава, че те не съществуват. Не пренебрегвайте това.

Може да ви дразни със своята придирчивост по отношение на всичко, но жената Дева може да бъде най-милото, любящо и великодушно същество на земята. Ако приемете това й качество като добродетел, а не като порок, ще живеете щастливо с нея. Ще ви помага ясната й проницателна мисъл, скромността й, мелодичният й смях и забавното й държание, когато е спокойна и никой не я ядосва. Тогава с радост ще се бръснете по два пъти на ден и вечер ще отскачате до библиотеката.

Тъй като е реалистка и практична, жената Дева няма Да се остави да я залъгвате с илюзии и фантазии. Говорете й истината. Не се дразнете от навика й да изпразва пепелниците през пет секунди, и тя ще ви отвърне с нежност и внимание. Тъй като дреболиите имат много голямо значение за нея, съобразявайте се с това. Накарайте я да ви вярва и тогава ще разкрие цялата прелест на душата си пред вас. И когато в живота или кариерата ви надвиснат облаци, тя ще бъде тази, която ще ви вдъхне кураж и ще прогони лошите мисли. Защото зад външната стеснителност и скромност се крие вътрешна сила и смелост. Дълбокото й чувство за отговорност сплотява семейството. С нея домът ви ще бъде винаги чист и уютен. Никога няма да ви отрови със супата си, а на масичката в хола ще има по-скоро ябълки, отколкото шоколадови бонбони. И без това те не са полезни за зъбите, пък и за здравето.

Жената Дева е суров и строг възпитател. Никога няма да заварите детето си омацано и изкаляно на улицата или пък със скъсани дрешки. То няма да рови в нещата ви и няма да драска по документите ви. Само че тези жени рядко имат по повече от едно или две деца. Женската им природа не се нуждае обезателно от майчинство, за да се докаже. Роди ли се обаче детето, те ще се отдадат изцяло на неговото отглеждане и възпитание. Обезателно ще му осигурят образование и ще му внушат моралните ценности и добродетели. Като майка Девата е забавна и нежна със своето дете, стига да е уверена във вашата любов и да се чувства спокойна в семейството. Със своята взискателност изгражда добри навици у детето си, а от прикритата й обич то получава усещане за топлина и сигурност.

Има едно стихотворение, в което се казва, че с последните си пари трябва да купите хляб, а не цвете. За жената Дева са нужни и едното, и другото. Къщата й ухае божествено на свежи цветя и домашен сладкиш, който допича в печката. Приятно е вечер да се връщате в такава къща. Съпругата ще ви посрещне мило и ще изтупа праха от някогашните ви мечти, та да заблестят отново. Ще бъде вашият ангел-хранител, когато се разболеете или ви сполети беда. Ще бъде винаги спретната и ще разговаряте до късно край камината за най-различни неща. Няма да ви прави сцени на ревност, няма да харчи безразборно парите ви или да флиртува с най-добрия ви приятел. Ще ви бъде вярна и предана. Ще ви помага в работата и ще пази тайните ви, а лицето й няма да се покрие с бръчки още на 40. Заради всичко това си струва да се къпете по два пъти на ден и да се държите нежно, нали? Очите й са озарени От чиста любов, а в усмивката й можете да се потопите и да потънете в блаженство. Опитайте да я задържите.Най-дразнещата черта на всяка зодия: Кой с какво може буквално да ви влудиАстрологията, освен че е увлекателна, ни помага да научим повече за себе си.
Тя ни посочва както наш…
Mar 5 2019vijti.com

Източник: За жената

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!