ГОЛЕМИЯТ хороскоп за октомври 2022 г.: БЛИЗНАЦИ – очаква ви съдбовен месец; ЛЪВ – месец, пълен с изненади, Съдбата ще ви води!

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Есента е нов живот, свързан с начало, развитие и рестартиране. По-голямата част от октомври ще бъде под влиянието на нарастващата Луна, която ще увеличи плодовитостта и ще помогне да се запасите с енергия за целия месец.

Хороскопът за октомври 2022 г . ще ви помогне да разберете какви промени очакват всяка зодия през следващия месец.

Краят на септември вече се вижда в календара, което означава, че е време за прогнозата за следващия месец. Нека видим какви събития очакват всяка зодия през новия есенен месец:

есенен хороскоп

ОВЕН

През октомври Овните трябва да проявят самообладание, да поработят върху характера си. Вашата упоритост и самоувереност могат да привлекат много проблеми, включително здравословни. Има големи рискове да направите грешки в решенията си и да привлечете недоброжелатели в кръга си.

Този месец трябва да се вслушвате в преценката на партньорите и да действате заедно. През втората половина на месеца доходът може да се увеличи, но е нежелателно да харчите пари веднага.

Освен това тази половина от месеца е благоприятна за делови срещи и подписване на важни документи. В любовна връзка си струва да намалите контрола над сродната си душа.

Благоприятни дни от този месец за Овен: 4, 9, 13, 18, 23, 27.

ТЕЛЕЦ

За Телците октомври е месец на промяна. Това може да ви изкара извън релси. Сега трябва да посветите повече време на здравето си и общуването с приятели. Можете да направите подобрение на дома, това ще ви помогне да се справите с депресията.

През втората половина на месеца негативните ситуации ще станат много по-малко. Личният живот ще отстъпи на заден план, може да се появят скрити ситуации и тайни. В края на месеца се очаква попълване на бюджета ви, основното е да го разпределите правилно.

Благоприятни дни от този месец за Телец: 3, 8, 12, 17, 22, 26, 31.

БЛИЗНАЦИ

Октомври за Близнаците ще бъде съдбовен и може би най-после ще срещнете сродната си душа. Въпреки това, женените Близнаци може да имат раздор във връзката поради тяхната ревност. Трябва да покажете своите таланти и способности, имате много енергия за това.

Решаването на проблеми е лесно. Възможни са кавги с любими хора, ако на първо място поставяте единствено успеха.

Необходимо е внимателно да се подходи към избора на сфера на дейност и да се даде предимство на това, към което имате най-голям интерес. Не са изключени леки финансови затруднения.

Благоприятни дни от този месец за Близнаци: 4, 9, 13, 18, 23, 27.

хороскоп за октомври

РАК

Раците не се очаква да имат много плодотворен месец. Вместо да работите, ще предпочетете да прекарвате времето си у дома или да релаксирате с любимите хора сред природата. Но с приятели отношенията могат да бъдат обтегнати.

Втората половина на месеца ще поднесе изненади – не винаги приятни. Струва си да разсеете и да насочите вниманието си към обучение и развитие в професионалните дейности. Не е препоръчително да давате пари назаем.

Започнете да търсите работа и реализирайте стари планове. В любовната сфера има голям шанс да срещнете сродната си душа, основното е да следвате чувствата си.

Благоприятни дни от този месец за Раците: 3, 8, 12, 17, 22, 26, 31.

ЛЪВ

Този месец ще бъде пълен с изненади за Лъва. Струва си да се отпуснете и да се оставите на течението на живота, самата съдба ще ви даде всичко необходимо и ще ви насочи по правилния път.

Личният живот е на първо място. Може би ще се разделите със сродната си душа, но не се разстройвайте. Човекът, който ви е изпратен от съдбата, вече е много близо.

В средата на месеца се очаква кратко пътуване. Ако се научите как да управлявате доходите си, тогава нещата ще започнат да вървят нагоре. Не пръскайте пари и още повече да давате назаем.

Благоприятни дни от този месец за Лъв: 5, 10, 14, 19, 24, 28.

ДЕВА

Този месец Девите са много спокойни и настроени към хармония със себе си и света. Очакват се малки промени, които ще добавят ярки цветове тази есен.

Вниманието ви ще бъде насочено към изграждане на взаимоотношения в семейството. Лесно намирате изход от трудни ситуации. Струва си да се отървете от прекомерната емоционалност с помощта на спорта.

Очакват се трудности във финансовия сектор, но всичко ще се подобри през втората половина на месеца, струва си да проявите търпение.

Благоприятни дни от този месец за Дева: 3, 8, 12, 17, 21, 25, 31.

жена есенен стил

ВЕЗНИ

Октомври ще донесе безценен опит в живота на Везните. С помощта на пробата и грешката ще постигнете хармония със себе си и ще отворите нови възможности. Във вашето обкръжение ще се появят положително настроени и мотивирани хора – съмишленици.

В отношенията с вашата сродна душа си струва да бъдете по-категорични. Всяко решение вероятно ще има положително въздействие върху бъдещето.

Парите са привлечени към вас като магнит, но си струва да следите внимателно разходите, за да не загубите повече от това, което печелите.

Благоприятни дни от този месец за Везни: 1, 5, 9, 14, 20, 24, 28.

СКОРПИОН

През октомври Скорпионите трябва да слушат интуицията си, тя е тази, която може да помогне да се справят с трудни ситуации. Сега имате голяма нужда от любов и подкрепа от вашата сродна душа и най-вероятно тя ще ви я осигури.

Месецът ще бъде изпълнен с пътувания и приятно общуване. Струва си да бъдете по-деликатни, когато общувате с приятели, роднини и колеги ( вижте също : По -добре е да мълчите: теми, които не могат да се обсъждат на работа ). Прекомерният контрол върху ситуациите може да бъде изпълнен с негативни последици.

Втората декада е подходяща за работа, ще можете да изпълнявате с успех указанията на началството, за което е по-вероятно да бъдете щедро възнаградени.

Благоприятни дни от този месец за Скорпионите: 3, 8, 12, 16, 21, 25, 30.

СТРЕЛЕЦ

Стрелците през октомври се насърчават да се заемат с нови проекти и да им отделят възможно най-много време. Правенето на любимите ви, познати неща ще ви помогне да поддържате положително настроение през целия месец.

През второто десетдневие ще има възможности за напредък в кариерата. Основните ви качества през този месец са спокойствие и благоразумие.

В любовта може да се наложи да преминете през време на кавги и неразбирателства, само така можете да се опознаете по-добре и да изведете връзката си на ново ниво.

Благоприятни дни от този месец за Стрелец: 1, 6, 10, 15, 20, 24, 29.

есенен дъжд

КОЗИРОГ

Този месец ще се научите как правилно да планирате и разпределяте силите си. Благодарение на вашата упорита работа много цели ще бъдат постигнати и мечтите ще се сбъднат.

Проблемите сякаш ви подминават. Като промените мястото си на пребиваване или сферата на дейност, доходите ви могат да се увеличат значително.

В края на месеца се очакват малки разправии с половинката. Но свободните Козирози не трябва да бързат да търсят любовта си, тя сама ще ги намери.

Благоприятни дни от този месец за Козирозите: 2, 7, 11, 16, 21, 25, 30.

ВОДОЛЕЙ

Водолеите се очаква да имат доста благоприятен месец. Много взети решения ще бъдат последвани от успех. Положителното настроение може да бъде заменено с отрицателно, но това няма да повлияе на общото състояние.

Очакват се изгодни и перспективни предложения от партньори, които ще донесат много приходи в семейния ви бюджет. Но все пак трябва да сте по-внимателни и предпазливи.

Личният живот няма да бъде толкова спокоен: постоянните кавги и недоразумения могат да доведат до прекъсване на отношенията, ако не се научите да разбирате сродната си душа.

Благоприятни дни от този месец за Водолей: 1, 6, 10, 15, 19, 24, 29.

РИБИ

Въпреки всички трудности, Рибите ще бъдат в положително настроение през целия месец. Лесно се адаптирате към обстоятелствата и намирате правилните решения на проблемите. Прекарвайте време в неща, които ви зареждат с положителна енергия.

През втората половина на месеца трябва да уредите всички романтични отношения и да се опитате да изслушате партньора си. Неочакваните запознанства могат да прераснат в силни приятелства.

За да избегнете големи финансови загуби, струва си да покажете решителност и търпение.

Благоприятни дни от този месец за Риби: 2, 7, 11, 16, 22, 26, 31.

Президентът Радев е готов със служебния кабинет – ето новите министри, има и изненади:5 от Конституцията на Република България президентът Румен Радев подписа указ за разпускане на 2 авг…Aug 1 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!