Астропрогноза за юли 2020 г. ТЕЛЕЦ, мощни финансови потоци. ЛЪВ, разпознайте знаците на съдбата. Везни, енергиен скок

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Първият месец на лятото приключи, така че сега идва времето на юли. Астролозите не могат да отделят една обща тенденция, но обърнете внимание, че за всеки от знаците има полезни съвети.

Овен

Овенът през юли може да очаква желание да завърши работата, започната по-рано, възможно най-скоро. Светът ще се промени драстично за тези, които могат да живеят в същия динамичен ритъм, без да обръщат внимание на неприятните дреболии около тях.

Жените от различните зодии имат по 5 важни черти, заради които хората ги обожават-Зодия Телец-умна и тактична, Рак- Перфектната Товзи материал е съвет към мъжете, обаче нищо не пречи и дамите да се възползват то него, не за др…Jun 14 2020vijti.com

В делата и в работата на Овен очакват нови препятствия и изпитания. В любовта, напротив, ще има тишина и спокойствие, много ново и интересно. Това е времето, когато не е необходимо да правите избор предварително – можете да успеете във всички области на живота и да отделите толкова време за различни неща, колкото искате. Основното нещо е да не забравяте за отговорностите, които могат да станат по-големи още в първите дни на месеца.

телец

През първото десетдневие на юли Телецът ще бъде затрупан от мисли за това как да стане по-богат. Това ще бъде време на творчески прогрес и поява на уникални идеи. Няма нужда да слушате никого, ако хората са скептични към идеите. Важно е да слушате сърцето и интуицията си. Новите прозрения могат да бъдат полезни за постигане на нови финансови висоти.

За да печелите повече, трябва да се отървете от  навиците на бедните хора, които блокират финансовите потоци. Що се отнася до покупките, те ще бъдат много полезни, особено от 14-ти. В любовта астролозите съветват Телец да се отпусне с течението, въпреки че ако искат да поемат контрола, няма да се случи нищо лошо.

близнаци

Хората от тази зодия през юли ще имат много възможности в любовната сфера. Звездите ще помогнат на самотните Близнаци да намерят сродна душа, така че си струва да бъдете активни не само в социалните мрежи, но и в реалния живот. По-добре е семейните Близнаци и тези, които вече са във връзка, да не обиждат любим човек, по-често да бъдат близо.

Също така, втората половина на месеца е идеална за почивка. Намирането на път към успеха и хармонията ще доведе до очистване от обиди и негативизъм. Месецът ще започне с факта, че звездите ще помогнат на тези хора да планират правилно своите работи и да се справят с належащи проблеми. По-близо до средата на юли астролозите съветват да се хвърлят с главата надолу в търсене на нови източници на доходи и хобита.

Рак

Късметът няма да мине покрай тези хора в работата и бизнеса.

За Рака идва време, което е идеално за пътуване, релакс, търсене на себе си. Можете да си вземете ваканция или, ако желаете, да продължите да работите в същия режим: умората и стресът няма да са проблем за Рака.В любовните отношения тези, които търсят, имат по-голям късмет. Всички в една връзка е по-добре да дадат повече свобода на любимия си.

лъв

Лъвовете трябва да се научат да разпознават знаците на съдбата, за да коригират пътя и да заобиколят проблема. Звездите и планетите ще станат много креативни, така че Лъвовете ще могат да се докажат в най-различни дейности и начинания почти от самото начало на месеца.

Периодът от 14 до 20 юли може да се счита за неуспешен. В тези няколко дни е по-добре да се претоварвате с работа възможно най-малко и да не изпитвате стрес. В противен случай ще има риск от нарушаване на плановете и поява на здравословни проблеми. По-добре е да заобиколите хора, които са токсични или използват нечестни методи в работата си.

Дева

Астролозите не съветват Девите да внимават с кого общуват. Ще има хора, които могат да нарушат хармонията, да пречат на изпълнението на плановете и постигането на целите. По-добре е да общувате с доверени хора, които определено няма да ви предадат, няма да действат с хитрости, лъжи и претенции.

Месецът ще бъде изключително показателен, показващ това, което досега е било скрито. Девите ще могат да разберат кой от средата им е техен приятел и кой е врагът. Астролозите също отбелязват подобрение в паметта и вниманието, така че да можете да се самообразовате, получавайки нови знания от професионално ниво.

Везни

Везните започват времето на енергиен скок. Астролозите вярват, че юли ще бъде много богат на различни събития и срещи. Когато се появи приятен човек, който изглежда като подходящ кандидат за ролята на втората половина, първо трябва да проверите любовната съвместимост . Няма нужда да се втурвате с глава в любовта.

Вниманието и предпазливостта няма да бъдат излишни и в бизнеса. Скъпите покупки през юли могат значително да развеселят или, обратно, да разстроят. Трябва да сте по- внимателни. Същото важи и за работата и бизнеса. По-добре е да проверите двойно входящата информация и да не бързате да вземате решения. От 20-ия ден екипната работа ще бъде полезна.

Скорпион

За Скорпионите през юли първата палачинка ще бъде на бучки: до 5-6 юли звездите и планетите са в дисонанс, така че е по-добре да не проверявате Съдбата за сила. Астролозите съветват да започнете месеца много внимателно, без рискове и приключения. Човек трябва да се чуди защо нещастието е привлечено . В повечето случаи е виновно отрицателното отношение.

Много е важно през юли в любовната сфера да бъдете искрени и отворени. Това ще направи невероятно силно впечатление на противоположния пол. В съществуващите отношения ще бъде възможно да се стигне до следващото ниво на интимност. Можете да заявите любов, да предложите ръка и сърце.

Стрелец

Това е много продуктивен и жизнен месец за Стрелец. Звездите в първите дни ще помогнат на тези хора да се отърват от  негативните  програми , да се настроят на правилната вълна. Стрелец ще може да изпревари напред в бизнеса, работата и обучението. Това е идеално време за нови начала, стремежи и поставяне на нови глобални цели.

Стрелецът също ще стане много популярен при противоположния пол. Звездите ще увеличат харизмата и очарованието си, ще направят енергията си по-мощна. Това ще им помогне да успеят в любовта и в делата, защото влиянието върху другите ще се увеличи. Астролозите отбелязват, че е много важно да останеш себе си, а не да предадеш убежденията си.

Козирог

Козирозите през първото десетдневие на юли ще изпълнят желанията си. Сериозно ще увеличите вероятността за успех, независимо колко амбициозна е тази или онази цел. Козирозите ще могат да избягат от лапите на бездействието и апатията, ако направят първата стъпка, което е най-трудното. Необходимо е само да се предадем на този положителен импулс.

Не отивайте в другата крайност – работохолизъм. Това не е най-добрият начин да прекарате месеца на лятото. Важно е да вървим напред и да работим, но не така, сякаш целият живот зависи от това. Струва си да научите как да се отпуснете, разделяйки работно време и време за релакс. Отлична ваканция през юли ще бъде общуването с хората. Дългото усамотение не е най-добрият вариант.

Водолей

От 5 до 11 се очаква Водолеят да има много отрицателен и опасен период. Също така ще бъде много важно тези дни да не рискувате напразно. По-добре е да се въздържате от пазаруване и рискови събития. Астролозите също съветват предпазлива комуникация с хората, без да провокират негатив.

Що се отнася до останалите дни, най-положителните ще бъдат 14 и 20 юли, както и последните няколко дни от месеца. Като цяло това време е идеално за планиране, пазаруване, запознанства, както и за промяна на  жизнената среда. Време е да помислите за бъдещето, забравяйки за провалите в миналото.

риба

Финансовата сфера на живота на Риби ще стане основна през юли. Това ще бъде идеално време за големи транзакции, за скъпи придобивания. Можете да инвестирате в образование, както и да направите ремонт у дома, да актуализирате гардероба.

В любовната сфера Риби има по-малко късмет, но това не означава, че в любовта ще се появят неприятности. Напротив, това ще бъде време на спокойствие и премереност. Астролозите не препоръчват на хората от този зодиакален знак да отделят много време да разберат кой е прав и кой е виновен. По-добре не се заяждайте по това.

10 истини за зодия Везни: Раздават се за всичко и за всеки. Отдават сърцето си безрезервно! Всеки, който познава отблизо представител на  зодия Везни , ще ви каже, че този човек е един от на…Feb 1 2020vijti.com

ЗАЖЕНАТА

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!