Астроложката Анжела Пърл нарече АВГУСТ 2021 г. – месецът на Златния късмет за три знака на зодиака

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Пред нас ни очаква август, изпълнен с положителни събития. Известният астролог Анджела Пърл ще ви разкаже как планетите ще повлияят на знаците на зодиака. Нейните препоръки ще ви помогнат да намерите пътя към щастието и да привлечете в живота си правилните събития.

През август, благодарение на подкрепата на звездите и планетите, много от зодиакалните знаци ще могат да намерят щастие.

Овен

През август Марс, планетата -владетел на Овен, ще бъде в 6 -ти дом на хороскопа. Неговото влияние ще помогне за правилното разпределение на енергията, за да се справим бързо със задълженията. Овен в последния месец на лятото, астрологът препоръчва да бъде активен, за да поддържа тялото в добра форма и да се радва на нови постижения.

Телец

Новолунието на 8 -ми ще бъде в 4 -ти дом на хороскопа, което означава, че Телецът ще бъде зает с дома и семейството. След Новолунието ще има възможност да започнете нещо ново: строителство, обновяване, преместване. Последният месец от лятото е идеален за изграждане на семейни отношения , дейности на открито и щастие.

Близнаци

Август ще бъде активен месец, а след Новолуние на 8 -ми, Близнаците ще могат да пътуват, да общуват, да създават нови приятели и да се учат. Астрологът препоръчва да бъдете бдителни , за да не правите грешки и тогава всички начинания ще доведат до успех и заслужена награда.

Рак

Август ще бъде благоприятен месец и Новолунието на 8 -ми ще бъде в паричния сектор. Раците ще могат да реализират печалба, да променят позициите си и да намерят начини да увеличат финансовите потоци . Последният месец на лятото ще бъде важен за изграждането на основата за бъдещи победи и астрологът препоръчва на Раците да работят усилено, за да се възползват от предимствата на труда си до края на 2021 година.

Лъв

За Лъв астрологът препоръчва да прекарате рожден ден по такъв начин, че да отворите вратите за щастливо бъдеще. Празничното настроение може да допринесе за положителната промяна в живота. Новолунието на 8 август ще бъде в първия дом на хороскопа, което ще даде на Лъв допълнителна сила да преодолее трудностите и да намери щастието.

Дева

За родените през август Деви е важно да прекарат почивката си в добро настроение, за да вложат енергия през всичките 12 месеца и да успеят в избраната посока. През целия месец Марс ще бъде в първия дом на хороскопа и благодарение на енергията на планетата, Девата ще може да започне активно месеца, да го прекара с полза за себе си и да намери смелост за ново начало.

Везни

Везните ще се сблъскат с промени, свързани с нови запознанства. Новолунието на 8-ми ще бъде в 11-ия дом на хороскопа, а Везните ще имат нови възможности да организират хората, да се присъединят към нова група, да намерят съмишленици и да се развият в нова посока за себе си. Астролозите препоръчват да не пропускате нови възможности.

Скорпион

Планетарният владетел Марс ще бъде в 11 -ия дом на приятелите през август. Енергична планета ще посочи посоката, в която ще се развиват Скорпионите, а този месец ще бъде пълен с комуникация и активност в социалните мрежи. Астрологът препоръчва този месец да се използва за активно развитие, за да се реализира печалба чрез популяризирането на техните възможности.

Стрелец

Марс ще бъде в 10-ти дом на хороскопа, който отговаря за постиженията и самореализацията. Стрелецът ще може да прекара август активно, да намери своя път и да  постигне целите си . Астрологът препоръчва да не се колебаете и да работите, за да спечелите щастие и благополучие. Късметът ще ви очаква в бизнеса и Стрелецът трябва да бъде подготвен за промяна в живота.

Козирог

Август за Козирозите ще бъде доста продуктивен месец. Новолунието на 8 август ще се проведе в 8-ми дом на финансите. Това означава, че през последния месец на лятото Козирозите ще могат да се справят с финансови проблеми , да намерят начини да реализират печалба, както и да изплатят дългове и дори да получат финансова подкрепа.

Водолей

Август ще бъде важен месец, а на 8 -ми ще има Новолуние в 7 -ми дом на хороскопа, което отговаря за връзките и сключването на сделки. Водолеите ще могат да намерят любов, да сключат доходоносни договори и да  променят живота си към по -добро . Астрологът препоръчва да се борите за вашето щастие и да не се страхувате от промяната.

Риба

Марс ще бъде в 7 -ми дом на отношенията, партньорството и брака. Енергична планета ще даде смелост да започне нови начинания, да си сътрудничи и да прави бизнес. Самотните сърца могат да намерят своята сродна душа, а семейните двойки могат да намерят хармония в брака. Астрологът препоръчва да прекарате август активно, за да внесете положителна промяна в живота .

Какво ще дари АВГУСТ на всяка зодия?От астрологична гледна точка август ни подготвя много изненади и глобални промени. Това се дължи на …Jul 28 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!