Астроложката Алена си каза тежката дума и обяви какво чака зодиите в любовен план през месец юни

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

ОВЕН
Несемейните може да срещнат половинката си по време на път през този месец. Гледайте с разума си на тези познанства, за да не се окажете нечие временно увлечение. Подходящи за създаване на семейство са 7, 14, 21 юни ( петък – ден на Венера) или 16, 23, 30 юни ( неделя – ден на Слънцето).
ТЕЛЕЦ
Несемейните може да се влюбят през юни, но е редно да са особено предпазливи, защото не си струва след няколко месеца да се окаже, че сърцето ви е завладяно от неподходящ партньор, въпреки показната хармония. Месецът е добър за сключване на брак, а подходящите дати са 28 юни (петък – ден на Венера) или 2 и 9 юни (неделя – ден на Слънцето).
Пълен хороскоп за месец юни: Приказно начало на лятото, много късмет и любовОвен – През целия юни вашият управител Марс е във водния знак Рак. Това може да ви лиши от енергия и…Jun 1 2019vijti.com

БЛИЗНАЦИ
Несемейните могат да сложат край на съществуващата връзка, която ги разочарова, но без да бързат със създаването на нова интимна връзка. Дните, подходящи за създаване на семейство, ако всичко е отдавна решено, компромисно са 7 юни (петък-ден на Венера) или 30 юни (неделя – ден на Слънцето).
РАК
Несемейните да не бързат да създават семейство, ако скоро са срещнали партньора си, колкото и силни да са чувствата им. Може да не е подходящия и скоро да срещнат мечтаната духовно близка половинка. Ако сте готови да сключите брак, подходящите дни са 14 и 21 юни (петък – ден на Венера) или 16 и 23 юни ( неделя – ден на Слънцето).

ЛЪВ
Несемейните да вземат решение дали да продължат вече съществуваща връзка или да я приключат, ако усещат че трупат негативна карма с партньорите си или не им харесва бракът по сметка. Тези от вас, които имат сериозна връзка и ще сключват брак, могат да го сторят на 7 юни (петък – ден на Венера) или 2 и 16 юни (неделя – ден на Слънцето).
ДЕВА
Несемейните да са внимателни, ако са влюбени, но още не са се осмелили да споделят чувствата си, защото отношенията им не е изключено да са обвързани с емоционалната омая, която им пречи на реалната преценка. Ако изборът ви не е правилен, няма как да избегнете както подигравките, така и разочарованията след време. Ако имате вече своята половинка и сте готови да създадете семейство, сторете го на 21 и 28 юни (петък – ден на Венера) или на 16 и 30 юни (неделя – ден на Слънцето).

ВЕЗНИ
Несемейните, които са самотни, да не пропускат запознанствата, защото може точно сега да са орисани да срещнат жадуваното щастие. Правилната преценка на хората е важна, ако искате да сключите брак. Ако в чувствата си, а мечтите ви за семейство са споделени може да сключите брак през този месец. Подходящите дни са 14 юни (петък – ден на Венера) или 2, 9, 23 юни (неделя – ден на Слънцето).
СКОРПИОН
Несемейните може да срещнат интересни хора и дори да се влюбят през този месец, особено ако намерят общ език с новите си познати. Ако вече имате до себе си любим човек и сте сигурни в чувствата му, подходящите дни за сключване на брак са 21 юни (петък – ден на Венера) или 23 юни (неделя – ден на Слънцето).

СТРЕЛЕЦ
Несемейните имат възможност да срещнат подходящ партньор. Въпреки това ги съветвам да не се впускат към запознанства на всяка цена, защото са самотни. След време ще съжаляват за прибързаното обвързване. Ако имате сериозна връзка, дните подходящи за сключване на брак са 21 и 28 юни (петък – ден на Венера) или 30 юни (неделя – ден на Слънцето).
КОЗИРОГ
Необвързаните да внимават със запознанствата, особено зад граница, за да не се окаже, че са създали семейство с чужденец, без да им е отредено да живеят зад граница или само защото е богат. Подходящи за сключване на брак са 28 юни (петък – ден на Венера) или 30 юни (неделя – ден на Слънцето).

ВОДОЛЕЙ
Несемейните ще срещнат голямата любов и ще променят живота си, но не бива да бързат веднага с обещанието за брак подвластни на емоцията. Чувствата трябва да бъдат подложени на проверка. Ако имате намерение да сключвате брак може да го сторите на 7 и 21 юни (петък – ден на Венера) или на 9, 16, 23 юни (неделя – ден на Слънцето).
РИБИ
Несемейните да не се оглеждат за нова връзка, ако вече имат такава, защото бързо ще се окажат отново самотни и нещастни. Могат да преценят дали съществуваща връзка е отживяла времето и да направят крачката към раздяла. Подходящите дни за сключване на брак са 21 и 28 юни (петък – ден на Венера) или 2 и 30 юни (неделя – ден на Слънцето).
Източник: Ретро
Хороскопът на свекървите: Телците си се бъркат във всичко, Лъвовете са деспоти, а със Стрелците не е скучноЗнаете ли каква е свекървата ви според Зодиака? Ако отговорът ви е положителен, тогава ще знаете и к…May 20 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!