Астрологът Петя Стоянова: Какви глобални промени ни очакват през 2021?

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Ще бъдат ли заменени старите политически системи от нови и ще продължат ли мащабните протести в Европа? Какви глобални помени ни очакват, обратими ли са и дали светът ще се променя към по-добро през 2021 ще прочетете в прогнозата на астролога Петя Стоянова.

Най-после добри новини: Прочутият астролог Гал Сасон предрече пари и слава за българите през 2021-аПрочутият астролог Гал Сасон е готов със своята прогноза за новата 2021 г. Той обяснява, че според р…Dec 26 2020vijti.com


Петя Стоянова е ученичка на известната с точните си прогнози руска астроложка Ксения Черних. Занимава се активно с астрология от 8 години, когато стартира своята практика. Завършила е икономика и компютърни технологии, но интересът й към астрологията неусетно се превръща нейна професия. Посещава множество лекции и курсове по астрология, като по-важните завършени курсове са: рождена астрология, астрология на партньорствата и астро прогностика. Oбучава се при едни от най-добрите астролози в България и Русия.

През следващите месеци в Европа се очаква да настъпят множество промени, които ще засегнат както обикновения човек, така и държавите като цяло, било то в политически, икономически или социален аспект.

Началото на този период настъпи още миналата година, когато Обединеното кралство напусна ЕС от една страна, а ние, всички граждани, бяхме изправени пред нова форма на социален живот и комуникация, но с това промените няма да приключат.

Европа вече няма да бъде същата,

такава каквото я познаваме. Предстои преустройство, един вид прегрупиране на държавите. Възможни са всякакви обрати, които е много трудно да бъдат прогнозирани. Едно е сигурно – в следващите няколко години светът вече няма да бъде същият и в наш интерес е да започнем да се приспособяваме.

В края на 2020 година настъпи едно голямо астрологическо събитие – съвпадът на Сатурн – планетата на структурата,  и Плутон – тази на трансформацията, чието влияние ще продължи в следващите 30 години. Тези т.нар. „тежки“ планети имат най-вече влияние върху обществения живот и техният аспект ще доведе до промени именно в тази сфера, но от там ще рефлектира и върху всеки един отделен човек. Всеки един от нас ще изживее

своя собствена трансформация,

чиито параметри са наша лична отговорност.

Такъв съвпад е имало през 1914 г., когато започва Първата световна война и социалистическата революция в Русия, преобразили световния политически ред. Следващата година, в която се повтаря този аспект е 1949, когато на дневен план са отново военните действия и концлагерите, но това е и годината, в която се прави първата стъпка към официално сътрудничество в Европа, когато западноевропейските държави създават Съвета на Европа.

Следващият съвпад е през 1982 г., когато отново се водят войни и има разклащане на установения режим, а кулминацията за нас като държава настъпва няколко години по-късно.

Сега отново сме изправени пред подобно предизвикателство и последните месеци говорят достатъчно красноречиво за това.

В началото на годината отбелязахме още едно голямо събитие – съвпадът между Сатурн и Юпитер във Водолей. Този аспект ще постави на дневен ред отново въпросите, свързани със структурата, статуквото и авторитета от една страна и новото разбиране, реформите, идеалите и непримиримостта, от друга.

Тези две страни ще се изправят с пълна сила една срещу друга, но истината е, че най-добрият вариант е да се намери баланс, без да се залита в крайности. Трябва да се намери баланс между

желанието за свобода и независимост,

от една страна, и запазването на структура, от друга. Необходим е нов модел, по който да се действа, който да е компромисът между двете крайности. Именно това е и целта на този съвпад – да ни даде нов поглед върху ситуацията и да ни пренесе на едно ново ниво. Очаква се да се достигне до  нова, непозната за нас досега,

форма на управление.

Дотогава напрежението няма да намалее и през тази година се очакват още бунтове и протести, водещи до множество крайни ситуации, провокирани от народното недоволство.

Сатурн ще бъде на 3 пъти през тази година в напрегнат аспект с Уран – планетата бунтар. Ескалации се очакват в средата на февруари, средата на юли и края на декември, вследствие на народното недоволство. В края на година ще се засили икономическата криза, която ще доведе до нови ескалации и недоволство, което пък – до постъпления към нов ред.

От друга страна се очаква и преструктуриране във финансите, в следствие от задълбочаването на финансовата криза.

2021 година не обещава да е по-лека от 2020,

но ни носи повече осъзнатост и лична отговорност, както към нас самите, така и към останалите. Внася нови идеи и виждания, които в годините ще ни пренесат на едно ново, различно ниво, където ще бъдем  по-сплотени и обединени от общия идеал.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!