106-годишен мъж разкри как жена му е помогнала, за да живее толкова дълго

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Тайната на дълголетието – въпросът, който вълнува умовете на хората от векове. Дори съвременната напреднала медицина не е гаранция, че ще доживеем дълбоки старини. Един мъж обаче достигна преклонна възраст и сподели с нас каква е тайната:

106-годишен американец отпразнува поредния си рожден ден и назова три основни принципа за дълъг и щастлив живот, съобщи WINK-TV. Харълд Шалър е роден на 7 септември 1916 г. в Нейпълс, щата Флорида. Той е участник във Втората световна война, а след това създава семейство. По думите му съпругата и децата са най-ценното нещо в живота му.

На въпроса каква е основната тайна на дълголетието, Шалър отговори: „Не умирайте“.

106-годишният мъж също посъветва младите да не остаряват, а тайната на семейното щастие е умението да не се карат с жена. Дълголетникът, живеещ в старчески дом, отпразнува рождения си ден в компанията на приятели и роднини. На празничната вечеря той изяде голяма чиния спагети с кюфтета и се надява да организира такова парти в чест на 107-ия си рожден ден през 2023 година.

Масажирането на краката е здраве и дълголетие:Официално е признато: масажът е не само средство за отпускане на мускулите и начин да накарате крака…Aug 28 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!