Ясновидецът на принцеса Даяна пристига в България, помогнал е на милиони хора да променят съдбата си

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Бразилецът, който предсказа пожара в Нотр Дам, смъртта на принцеса Даяна и земетресенията в Хаити—Жуселино Нобрега да Лус, идва в България, научи HotArena.
Това е човекът, чиито писма променят съдби, защото е изключително точен в предсказанията си. Той е един от най-известните ясновидци в света—писал е писма на Пеле, Майкъл Джексън и принцеса Даяна, за да ги предупреди за събития в живота им.
Неговите прогнози често се отнасят не само до Бразилия, но и за целия свят. Жуселино буквално „вижда” събития, както за известни личности, така и за събития, които засягат целия свят.
Готвачката на принцеса Даяна: Идваше в кухнята и дори миеше чиниитеДаяна обичала „простите неща“ Главната готвачка на принцеса Даяна и принц Чарлз разкри „тайни“ от ку…Apr 27 2019vijti.com

На 13 години изпраща писмо на Хрушчов, в което го предупреждава за катастрофата в Чернобил. Дълги години е наставник и на принцеса Даяна. Предсказва смъртта й с точност до часове и дори пише на кралицата, за да я предупреди, че има заплаха за живота на бившата й снаха, пише „България днес”.
„Още през 2015 година изпратил писмо до директора на „Нотр Дам”, за да го предупреди за опасност от пожар на 15 април, а на 4 януари писал до губернатора на „Шри Ланка”, за да му каже точната дата на терористичните нападения, изброявайки местата и жертвите, както и броя на хората, които ще пострадат.

Неговата мисия не е да плаши хората, а да спасява живота на всеки, който поиска помощта му и е решен да промени хода на историята, такъв, какъвто е в настоящия момент”, споделя още за Жуселино организаторката на визитата му у нас — Кармен Лазарова.
Тя от години работи с него и е и получила предупреждение, че от 12 до 15 юни, хората трябва много да внимават, заради наводнения в Несебър и Добрич.
Според нея, повечето хора, които си записват лични срещи с пророка се интересуват от собственото си бъдеще и това на семействата си, а не се вълнуват толкова от съдбата на България или света.

Жуселино е роден през 1960 година, в град Флориано, Бразилия. Семейството му е много бедно и от малък събира желязо, за да помага на близките си. На 9 години сънува първия си ясновидски сън и започва да предсказва бъдещето.
След навършването на 13-годишна възраст неговите духовни водачи го ориентират да пише до хората, чиито съдби вижда в съня си, или до тези, които могат да влияят на широките маси. Всичките си писма изпраща с обратна разписка.
„Помогнал е на милиони хора да намерят себе си и да променят съдбата си. Надявам се това са се случи и у нас”, казва още Кармен Лазарова.
Източник: Хотарена
Невиждани досега фотоси разкриха тайно послание на сватбените обувки на принцеса ДаянаПочти 20 години изминаха от момента, в който целият свят изтръпна от една огромна загуба. На 31 авгу…Jan 13 2019vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!