Тотален шок: Депресираният Кристиан Костов си напомпа устните и си смени името! (ПОТРЕСАВАЩИ СНИМКИ)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Какви ги върши талантливият иначе Кристиан Костов, се питат отдавна хилядите му последователи. Сагата с промените в настроението и визията на Крис не са от днес – той се е явявал с маникюр, облечен като момиче и какво ли още не. Но преди часове буквално втрещи всички с умопомрачителна визуална промяна.

Дни след като призна публично, че е в депресия и не може да понася сам себе си, Костов реши да промени фейса си. Той публикува фотос, на който е с видимо уголемени устни и променено име. Написал се е Kurisuteena, както и да се произнася това…

Знаем, че Кристиан не можеше повече да понася фактът, че е на сравнително зряла възраст, но продължава да прилича на ученик. Това му говорят и последователите нон-стоп, което явно го е довело до истерия. Да, факт е, че Костов няма вид на мачо, но това е природата му, с която очевидно самият той не е в синхрон.

За щастие, устните на Крис не са напомпани с хиалурон, а са минати през една от програмите в телефона му, но това не значи, че няма да реши да ги промени и реално.

„Той е страшно объркано момче, което явно още търси себе си. Дано се намери скоро и да бъде щастлив“, пожелават му фенове.

По-малката сестра на Кристиан Костов порасна и стана истинска красавица – вижте я (Снимки) Малцина подозират, че талантливият и артистичен певец  Кристиан Костов има по-малка сестра . Тя се…Oct 21 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!