Таро прогноза за 2023-Козирогът получава карта, символизираща ярка харизма, Дева-Принцът на дисковете носи прераждане

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Картите Таро се считат за един от най-мощните инструменти, които ви позволяват да надникнете в тайните на Вселената и да видите поредица от бъдещи събития. Благодарение на оформлението на картите Таро можем да разберем същността на протичащите процеси, да ги разберем за себе си и в много случаи да избегнем неприятности. С тяхна помощ можете да направите индивидуални оформления за всеки отделен човек или общи за всички. Какво очаква всяка зодия през 2023 г., опитен таролог може да определи от една падаща карта.

Овен: Колесница

Овенът има отлична карта за 2023 г. – голямото ласо на Колесницата, символизиращо движението напред. Това показва, че пътят към успеха е отворен и със сигурност ще успеете да преодолеете всички трудности, движейки се към желаната цел. Тази карта символизира и пътя. Може би ви предстои преместване, пътуване на дълги разстояния или закупуване на кола.

Телец: Богатство

Картата, която се пада на Телец, показва, че годината ще премине с преобладаваща тема за парите. Но това няма да е пряк финансов успех, по-скоро ще предизвикат безпокойство и ще създадат напрегната ситуация. Може да поискате да вземете заем, за да направите някои големи покупки или да вземете пари на заем за важен бизнес. Тази ситуация ще ви безпокои през цялата 2023 г.

Близнаци: Удоволствие

За Близнаците годината обещава да премине леко и без много напрежение. Ще има много приятни моменти в малки неща, общуване с приятели, романтични срещи, пътувания и удоволствия. Можете да си позволите да живеете „тук и сега“, без да се тревожите за бъдещето.

Рак: Труд

Раците са за една скучна година. Не се предвиждат специални събития, но ще трябва да работите усилено, за да си осигурите някакъв напредък, а не да сте в застой. Но това ще бъде добро начало за бъдещето, когато можете да използвате натрупаното през тази година.

Лео: Маг

Магът на Големите Аркани отваря възможности за Лъвовете да покажат всичките си таланти и да реализират мечтите си. Лъвовете ще могат да постигнат безпрецедентен творчески успех или постижения в професионалната област, да получат всеобщо признание и да станат звезда на обществото. Това е вашата година, която ще бъде вашата начална стъпка към успеха и материалното благополучие.

Дева: Принцът на дисковете

2023 ще бъде годината на прераждането на Девата. Представителите на този знак ще могат да променят много в живота си. Значението на тази карта е способността да се използва логиката за практически цели и това ще бъде на разположение на Девата през цялата година. Ще има преоценка на ценностите и ще можете да насочите живота си в нова посока, постигайки целите си.

Везни: Принцът на жезлите

Картата Принц на жезлите, която се пада на представителите на този знак, може да има различно значение. Един от тях е появата в живота ви на човек, който ще стане авторитетен покровител по пътя към успеха. Във всеки случай успехът е неизбежен, защото тази година ви носи енергията на големите постижения. Важно е да се грижите за него и да не се отклонявате от планирания път.

Скорпион: Господство

Картата, която се пада на Скорпионите, говори за възможните препятствия, които ще се сблъскат по пътя към постигане на целта. Трябва да влезете в открита борба с обстоятелства или конкуренти. Ще трябва да положите много усилия, за да го спечелите. Основното е да вярвате в себе си и да не се отказвате преди време.

Стрелец: Асо на дисковете

Стрелец има една от най-добрите карти сред второстепенните аркани. Той символизира късмет, но този късмет няма да падне от небето, той ще трябва да бъде открит в поредица от различни събития, с които тази година ще бъде наситена. Основната тема на 2023 г. ще бъде укрепването на материалните позиции и постигането на стабилност в бизнеса.

Козирог: Кралица на жезлите

Козирогът получава карта, символизираща ярка харизма, сила, издръжливост, стремеж към успех. През 2023 г. ще можете да поемете контрола над всичко и да постигнете безпрецедентни резултати, спечелвайки уважението и възхищението на другите. Ще можете да се справите с всякакви проблеми. Но се опитайте да не изгаряте емоционално и не отказвайте помощта на близките си.

Водолей: Колелото на късмета

Голямото ласо на Колелото на късмета говори за предстоящите промени в живота на Водолея и ускорява тези промени. Вие сте на прага на грандиозни събития, които ще ви открият много нови възможности. Не се страхувайте да направите първата крачка към щастливата си съдба. Очаква ви професионален успех, финансово благополучие, положителни промени в личния живот.

Риби: Рицар на чашите

Риби получават карта, която казва, че следващата година ще бъде радостна и приятна за вас, изпълнена с интересни събития. Възможно е да срещнете човек, който ще означава много в живота ви и ще ви помогне да достигнете ново ниво. Но слушайки чувствата и интуицията си, не трябва да пренебрегвате логиката – в някои случаи просто имате нужда от нея.

Зодиите, които живеят най-дългоЕдва ли има човек, който да не мечтае да живее дълго и щастливо. Но, за съжаление, не всеки успява д…Aug 19 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!