Собственик на Lamborghini Huracan за 500 000 лева: Харесва ми да дразня някакви човечета с дирника в устата / СНИМКИ

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Напоследък по софийските улици може да бъде забелязан един мощен автомобил, който приковава интерес и задържа за дълго погледа на всеки, който го зърне. Лъскавото чудовище е Lamborghini Huracan 610-4, а цената му e около половин милион лева.

Често автомобилът става герой в социалните мрежи къде заради отличителните си качества, къде заради шофьорът си.

„Блиц“ се свърза със собственика на автомобила Михаил Янков, за да разкаже повече за него.

– Откога имате автомобила и това ли е мечтаната кола за Вас?

– От няколко години и не това ми е мечтаната кола, нея си я имам.

– Трудно ли се поддържа такава машина и кое е най-важното?

Декларациите на властта: Ангелкова си купила мерцедес за 131 хиляди Българите на висши управленски длъжности посрещат очакваната криза сравнително добре подсигурени, п…Aug 16 2020vijti.com


– Не е особено трудно, стига да я поддържаш в официален сервиз и да изключиш всякаква идея за „побългаряване“. Най-важното е да ти е пределно ясно, още преди да си купил колата, че това е една тежка финансова грешка.

– Зеленият цвят не е най-често срещаният избор за кола, вас какво ви накара да го предпочетете?

– Накара ме да го предпочета, тъй като с този цвят е излязла от завода, и най вече фактът, че не мога да намеря толкова хубав розов цвят, за да я пребоядисам.

– В Китай има суеверие, че 4-та носи нещастие, тъй като йероглифът за числото е сходен с този за „смърт“, вие случайно ли избрахте този номер, или има някаква символика зад него?

– Не ме интересува в Китай какво мислят по въпроса, всички ще умрем. На някой китаец, ако му е тегаво, да си чете надписа, колкото си иска. А и на мен си ми харесват четворките.

– Доста често се появявате в социалните мрежи, като понякога ви залива и хейтърска вълна, това дразни ли ви?

– Не ме дразни, напротив – забавлява ме. Харесва ми да дразня някакви човечета, които си мислят, че някой им е длъжен за нещо. Вместо да седят и да „хранят“ някого в интернет, могат да помислят как да изкарват пари.

Докато мечтата им е да лижат четирибуквието на някой като мен, защото дава повече пари, отколкото те знаят, че си струва, така и ще си останат – вечно с дирника в устата, а той ще продължава да им горчи на вкус.

Поне в интернет могат да го раздават нинджи, батмани, Че Гевара, батки и прочие анимационни герои.

Погром! 26-годишна не позна паркирания си мерцедесТри автомобила са били увредени през изминалото денонощие в Пловдив. Два от сигналите са получени въ…Jul 10 2021vijti.com


Източник: plovdiv24

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!