Семейство Софиянски отменя сватба

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Невероятен карък преследва в последно време семейството на бившия кмет Стефан Софиянски. Първо най-голямата му дъщеря Ива бе освободена от Нова телевизия заради роднинството си с олигарха беглец Васил Божков. След това ексградоначалникът влезе в болница, за да го лекуват от коронавирус. Съпругата му Алиса също пипна заразата, но я бори в домашни условия. Наложи се Софиянски да закрие и едно от предприятията си заради пандемията.

Черни облаци над фамилията на Софиянски: Трите му дъщери останаха без работаБезпаричието покрай коронакризата удари и семейството на Стефан Софиянски. Трите дъщери на бившия ст…Jan 20 2021vijti.com

За капак най-малката наследничка на политика – Димана, се е разделила с италианското си гадже, научи ПИК. Димана Софиянска не е толкова популярна в светския елит като каките си Ива и Елена, тъй като избра да се развива извън пределите на родината си. Дълги години тя живееше в Германия заедно с вече бившия си приятел Паоло. Доскорошният кандидат-зет на Софиянски следваше моден дизайн край Бранденбургската врата. Според светски хроникьори по едно време отношенията между Димана и италианеца станали толкова сериозни, че в семейство Софиянски заговорили за сватба. Още повече че голямата мечта на бившия премиер е да види и трите си дъщери омъжени.

Паоло бил доведен от Димана на аудиенция в София и одобрен от родителите ѝ. Софиянски намерил куп общи теми със своя кандидат-зет, предимно по линия на любимия и на двамата отбор на Ботуша – „Ювентус“. Сватбените планове обаче изведнъж рухнали с гръм и трясък. Какво е довело до раздялата на Димана и Паоло Зезо, семейството и близките им избягват да коментират, но с днешна дата най-малката Софиянска отново е волна птичка в търсене на принца на белия кон.

Предполага се обаче, че като типичен представител на силния пол в Италия, която се слави с едни от най-големите свалячи в света, модният дизайнер е прегрешил и така се е разминал с шанса да стане официално зет на бившия кмет на българската столица.

Нещо лошо се случва със Стефан СофиянскиБившият ĸмeт нa Coфия пoчти ce e пpeгънaл нa двe Eдвa ли бившият гpaдoнaчaлниĸ нa Coфия – Cтeфaн Coф…Oct 10 2019vijti.com

 

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

Recommended
Валери Симеонов показа среден пръст на протестиращите ресторантьори (ВИДЕО)
error: Content is protected !!