Отлюспени от десетки партии градят структурите на Слави Трифонов

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Партията на Слави Трифонов „Няма такава държава“ вече започна набирането на през районните координатори, чиито имена и координати са публикувани на сайта на учредената в събота при пълна секретност формация. Единствените условия за членство са пълнолетие и българско гражданство. Кандидатите трябва да изпратят автобиография, която трябва да бъде одобрена в София.
„Няма такава държава“ има координатори дори в малки населени места като Елена, Златарица, Стражица, Бобошево, Кочериново и т.н., а сред функционерите на Слави фигурират безкрайно интересни имена с голям политически опит, предимно отлюспени от десетки други партии.
Борисов към Слави Трифонов: Човешката глупост е безкрайна„То може да има и „Няма такова предаване“ – човешката глупост е безкрайна, 1300-годишна държава“, ко…Oct 8 2019vijti.com

Във Варна като човек за контакт е посочен Александър Тодоров – бивш общински съветник от СДС и кандидат за депутат от ОДС. В Стара Загора представител е Жоро Христакиев от Движение „Днес“, което събираше подписите за референдума на Трифонов.
В Пазарджик „Няма такава държава“ се представлява от настоящия общински съветник и кандидат за следващия Общински съвет Руди Синапов. През 2015-а той влезе в местния парламент от групата на Реформаторския блок, а на 27 октомври се явява като кандидат за съветник от коалиция „БСП за България“.

В Хасково за „Няма такава държава“ ще работи Денислав Димитров, който бе кандидат-депутат от „Движение 21“ на Татяна Дончева.
В Смолян координатор е Асен Кехайов, който беше участник в „Шоуто на Слави”, когато се правеха кастинги за политици.
В Пловдив координатори са адвокат Николина Деспотова-Кузева, психологът Манол Манолов и Димитър Миланов. В Асеновград членове за „Няма такава държава“ набира Васил Апостолов.

Още на учредителното събрание стана ясно, че председател на “Няма такава държава” е Слави Трифонов. В Изпълнителния съвет са Тошко Йорданов (заместник-председател), Ивайло Вълчев (заместник-председател), Виктория Василева (главен секретар), Драгомир Петров, Александър Вълчев и Филип Станев.
„То може да има и „Няма такова предаване“ – човешката глупост е безкрайна, 1300-годишна държава“, коментира Борисов раждането на партията на Слави Трифонов. „Да, няма такава държава, години наред да си промотираш по телевизията партията – къде има такава държава, на кой му е позволено това“, добави още премиерът. На припомняне, че съвсем наскоро Слави Трифонов каза, че ще прави партия, Борисов заяви, че още от „Ку-ку бенд“ Трифонов се държал политически.

„Сега нещата са честни – години той седи от своя пиедестал да дава оценки и СЕМ не го санкционира, е няма такава държава“, каза министър-председателят.
Източник: Лупа
Миска сред учредителите в партията на Слави ТрифовонТоп модел и дясна ръка на бившия сив кардинал на Христо Биресов са сред учредителите на партията на …Oct 8 2019vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!