Невидимите сигнали на котката, че в дома ви цари щастие или ви грози опасност:

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Котките от незапомнени времена се считат за свещени създания, посредници на Отвъдното и господари на дома. Неслучайно и много суеверия са свързани именно с този пухкав домашен любимец.

Винаги се е вярвало, че котката има специални способности , чрез които може да индикира, когато енергията около нас или по-специфично, в дома в който живее, е негативна и има нужда от пречистване или да сме внимателни, защото предстои нещо.

Изберете котката на снимката-Всяка носи различно послание Котките са очарователни същества, които изпитват специална любов към своите стопани, но имат спец…Nov 8 2020vijti.com

рижо котенце

Полезно е най-вече за тези, които тепърва се местят на ново място и така могат да разберат дали енергията в дома е подходящата. Също така се смята, че където котката ви легне на първо място в дома, там трябва да се постави леглото, тъй като тя може да усеща и магнитните полета .

гальовна котка

Твърди се, че ако се чувствате заплашени от някого, с когото разговаряте, ще сте защитени от него и негативната му енергия, ако държите котка и я галите по врата с лявата си ръка и по опашката с дясната, защото по този начин затваряте енергийните полета.

А когато например котка се отърква във вас, тя не само се умилква, но и ви предава положителна енергия, като ви отнема отрицателната, за това не я прогонвайте за нищо на света, защото в този случай може да направите обратното.

мъркаща котка

Котките имат и способностите да лекуват и да усещат различните дискомфорти и болки по тялото на стопаните си и да лягат на тях, за да ги облекчават, а просто галенето на котката ви има способността да облекчава стреса.

Улична котка търси помощ в Спешното за малкото си Трогателната история разплака Истанбул Улична котка разплака Истанбул като занесе болното с…May 1 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!