На мама след 50 започнаха да ѝ изтръпват пръстите и често имаше главоболие. Позната сестра подкани причината и простото лечение

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Ако пръстите на ръцете или на краката са изтръпнали, това показва проблеми със здравето на съдовете. В статията ще ви разкажем доказана рецепта, с която ще подобрите тялото си и ще подобрите благосъстоянието.

Гледах я как го прави: настъргва картофите, залива, поръсва. Дали ще става за ядене? Е, не го оставихме даже да изстине! Чудна стърганица! Това е вкусна, златна и ароматна запеканка , която още преди сервиране ще привлече вниманието на …Jun 20 2020vijti.com

Приготвяне:

Трябва да приготвяте бульона вечер. Залейте една трета от чаша ленено семе с 1 литър вода, оставете за заври и след това дръжте на водна баня 2 часа. Оставете отварата готова за през нощта, за да настоява, и прецедете сутринта. В резултат на това ще получите около 850 мл течност, по консистенция наподобяваща желе.

Как да използваме:

Полученият обем на лекарството е проектиран за 5 дни. Необходимо е да го приемате на празен стомах 2 пъти на ден – сутрин и вечер – 80-85 мл (една трета  чаша).

За максимален ефект увеличете курса до 15 дни. След това направете почивка за 3 месеца и, ако е необходимо и желание, повторете курса.

Както можете да видите, продуктът е евтин и лесен за приготвяне. Така всеки може да подобри кръвоносните си съдове. Определено ще почувствате резултата, защото не само вашето здраве, но и външният ви вид ще се подобрят.

Как униформени и Спешна помощ оставиха жена да лежи безпомощно на улицата (разказ от очевидец)Понеделник, 18 май. Посред бял ден, около 13 ч. на ъгъла на улиците „Пиротска” и „Димитър Петков” в …May 19 2020vijti.com

ЗАЖЕНАТА

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!