Наум Шопов се ядоса на хейтърите, опроверга широкотиражирани лъжи

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Още в миналия сезон на „Ергенът“ хейтъри нападнаха актьора Наум Шопов за работата му като водещ в риалити предаването, припомня Vbox7. Според тяхната гледна точка ролята му била напълно излишна и съвсем спокойно всичко можело да се случи и без неговите драматични изказвания.

Колкото и да е странно за някои хора, феновете на предаването ще виждат отново актьора в новия сезон. Снимките вече са започнали в Турция, но мястото все още не е ясно. И за да не се дели от семейството си, Наум Шопов сподели, че Теа Минкова, майка ѝ и дъщеричката им са при него.

Хейтъри веднага отбелязаха как актьорът е „помъкнал цялата рода на аванта“ в Турция. И за да сложат край на тези спекулации, семейството обясниха, че вилата, която са си наели, е изцяло на техни разноски и няма и капка истина в думите на жълтите медии. Истината спира само до това, че отново ще виждаме лицето му наред с това на Ергена.

Наум Шопов и Теа заживяха в къща на приказките в Турция – вижте луксозния дом (Снимки): В истинска приказка заживяха Наум Шопов , половинката му Теа Минкова и малката им дъщеричка Амая п…Sep 30 2022vijti.com


Източник: plovdiv24

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!