Мара Отварачката гледа децата на Миро (Снимки)

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Фолк певицата Мария вече гледа децата на любимия си Мирослав Соколов. Милионерът, който се разведе заради Отварачката, има две деца от първия си брак – момиче Вая и син Крис. Малките сладури са прекарали уикенда в дома на татко си, който той дели с пенсионираната чалгаджийка и дъщеря й Марая. Изпълнителката се похвали с видео как дечурлигата танцуват с кака си Марая. 

Поп фолкът кипна! Мара Отварачката „взриви“ ефира!Поп фолкът кипна! Чалга певицата Мария „взриви“ ефира! Защо ли? Ето какво се случи: Мара Отварачкат…Sep 15 2021vijti.com

„Общо имаме три деца и ще им се радваме. Аз съм обичлив човек и това не е тайна. Ангажирана съм с децата. Горд родител съм на умно и възпитано дете и смятам, че мога да бъда полезна и съм приела всичко около него като част от него и мен. Всичко ни е общо“, заяви преди време миньончето на фолка.

Припомняме, че Мария има два брака зад гърба си. От първия с Димитър Андонов има дъщеря Марая. Втората й сватба е с Христиан Гущеров, с когото се развеждат след няколко години. Въпросът готова ли е да бъде булка за трети път не я притеснява и Мария отговаря:

Това е жената, която Мирослав изостави заради Мара Отварачката / СНИМКАФолк певицата Мария развалила щастливия брак на настоящия си любовник Мирослав Мерджанов. Милионерът…Jul 31 2021vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!