Любимото ястие на кралица Камила-Доста странна комбинация за нашия вкус-Рецепта

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Може ли да има проста храна в кралския хладилник на британските монарси? Разбира се, да. Наистина, освен тържествените приеми и пищните празници, кралското семейство е същите хора като всички останали. Харесват и прости продукти, които лесно се намират в най-близкия супермаркет. Например, Queen Consort Camilla изобщо не е придирчива към храната.

ПРОСТА ХРАНА

Камила обича обикновен боб върху препечен хляб. Ястието не е ново за британците и дори, може да се каже, доста стандартно. Но съпругът на кралицата изобщо не се смущава. Освен всичко друго, тя няма нищо против да се почерпи с пресни плодове и зеленчуци от градината си. В крайна сметка, както знаете, нейният съпруг Чарлз е запален градинар и градинар.

Любимото ястие на кралица Камила

СЪСТАВКИ

  • 4 филийки препечен хляб
  • 400 г боб
  • 200 г домати
  • сирене чедър
  • 1 скилидка чесън
  • подправки на вкус
  • стръкче розмарин
  • зехтин

ПРИГОТВЯНЕ

Защо да се чудите какъв е вкусът на любимото ястие на Камила, когато е лесно да го повторите у дома? Има само едно малко но. За бързо хапване кралицата предпочита само боб в домати от марката Heinz. Но в името на експеримента можете да приготвите с обикновени домати .
В загрят зехтин запържваме чесъна, розмарина, подправките и боба, след като отцедим ненужната течност от буркана. Нарежете доматите на малки парченца и също ги изпратете в тигана. Разбъркайте добре всички съставки и ги оставете да къкри за 5-7 минути.
Прехвърлете боба и доматите в тава за печене и застелете отгоре с мокра хартия за печене. Необходимо е ястието да къкри около час на средна температура. Регулирайте този индикатор за вашата фурна. Не забравяйте, че бобът не трябва да се разпада напълно и да губи формата си.

Тост хлябът трябва да се запече във фурната, в сух тиган или в тостер. Намажете боба, покрит с домати, върху филийки хляб и поръсете обилно с чедър отгоре. Ако обичате пикантно, можете да добавите червен пипер или люта чушка. Трябва да получите отлично обилно и горещо ястие, достойно за самата кралица .

НИКЪДЕ БЕЗ ДЕСЕРТ

В допълнение към апетитните препечени филийки, кралицата обожава шоколадова торта без печене . Същият десерт е бил обичан от кралица Елизабет II, много е по вкуса и на принц Уилям. Приготвянето на тази торта също е доста лесно. Основата му е натрошени бисквити от маслено тесто. За плънката се използва царевичен сироп и много шоколад. След това всичко трябва да замръзне в хладилника. Идеалният десерт за следобеден чай.

За разлика от копнежа за сладко на Камила , крал Чарлз III внимателно следи здравето си . За закуска новоизпеченият монарх предпочита чаша прясно изцеден сок, сливи от собствените си градини и чай. Но това не е обикновена напитка, а лечебна. Подобрява работата на сърцето.

Камила е на път да наруши вековна кралска традиция, обичана от покойната Елизабет IIПо всичко личи, че британската кралица-консорт Камила ще наруши вековна традиция, обичана от покойна…Sep 23 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!