Криза ли? Игла няма къде да хвърлиш! Местни: Такова чудо не помним / СНИМКИ

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

„Дори платените паркинги са запълнени на 100 процента, да не говорим за свободните места из малките улички. Де факто паркирането на личния ви автомобил в Несебър от няколко дни насам е мисия невъзможна“. Това заявиха днес жители на морското градче пред репортер на Plovdiv24.bg.

Проверка на медията ни показа, че вчера и днес на северния плаж, който е с дължина няколко километра и продължава дори след Слънчев бряг, намирането на свободни чадъри и шезлонги след 10,00 часа бе изключително трудно начинание.

Свободните зони също бяха заети почти изцяло още предиобед. „Изненадани сме, и то много! От средата на седмицата изведнъж всичко се напълни, за първи път виждаме такова чудо. Обикновено това се случва единствено около празника на града ни, който е на 15 август“, обясни пред наш екип управителка на семеен хотел в Несебър.

Луиза Григорова и красивата ѝ майка показаха съвършенство по бански – ето го и малкия Бран на морето (Снимки): След като стана щастлива майка на момченце миналата година, красивата Луиза Григорова се радва на н…Jul 16 2021vijti.com


Източник: plovdiv24

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!