ЗЛАТКА В ТРЕТИ МЕСЕЦ, РАЖДА НАПРОЛЕТ

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Златка Райкова е бременна от арменеца Карен Хачатрян.

Блондинката явно е решила да не изостава пред бившия си любим Благо Джизъса, който има цели 4 деца, и бързо, бързо е заченала от настоящия си приятел. Именно началната бременност е причината за бързия годеж между двойката.

Репортер на Lupa.bg засече блондинката пред АГ кабинет, като тя бе придружавана от бъдещия татко. Двамата си говореха тихо, но се разбра, че Златка е в 3-4 месец на бремеността и бебето се очаква да се появи на бял свят в края на пролетта.

Арменецът предложи брак на плеймейтката преди 20-на дни. Това се случи по време на романтична почивка на о. Миконос, където Карен освен с пръстен с диамант е засипал Златка и с още маркови бижута. Райкова и Хачатрян са заедно от пролетта, но явно никак не си губят времето и бързо са взели решение да имат наследник.

Досущ като Джулиана Гани и полицаят Теодор. Припомняме, че Карен е на 27 години, но според запознати вече се чувствал готов за деца. Русата изкусителка има син от Джизъса, който преди няколко месеца навърши 3 години, пише Лупа.

За Карен Хачатрян се знае, че е бивш спортист с отнети права. Навремето бил обещаващ тенисист, но го уличили в корупция заради уредени мачове и подкупи, затова вече не се състезава на корта. Прави впечатление, че младокът много прилича на Благо – мургав е и има изкуствени зъби.

Източник: hotnews

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!