Животът ми се преобърна, ставам друг човек

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

„Ако нямах пари, може би нямаше да съм жив. Това е тъжната истина. Ако на мое място беше един обикновен възрастен човек със 150 лв. пенсия например или млад човек с 500 лв. заплата, щяха да го отпишат още във Варна!“

Това заяви Динко Вълев, известен като Ловеца на мигранти. В началото на септември т.г. ямболският бизнесмен преживя зловещ инцидент край Девня. 35-годишният мъж пострада, след като 150-килограмова стрела на кран, опитващ се да репатрира обърната цистерна, се чупи и буквално пада върху него. Редица медии изписаха стотици думи за състоянието му. „България Днес“ се свърза лично с него, за да сподели от първо лице подробности за здравето си.

„С Божията воля и с добрите доктори вече се чувствам добре. Изписаха ме от болницата и съм си в офиса, за да работя. Много хора ме подкрепиха, но и много завист се изля върху мен. Тези, които нямат, винаги остават нещастни и злобни. След инцидента животът ми се преобърна. Ставам друг човек. Ще бъда много по-внимателен и много по-добър“, категоричен е ямболията.

Вълев е повикан по спешност в Девня, за да помогне с тежката си механизирана техника, но сам едва не губи живота си. След инцидента той е откаран на момента във варненската болница „Света Анна“. Там лекарите установяват, че Динко е със счупени прешлени, таз, ръка и множество други наранявания. Заради тежкото му състояние нито един от лекарите не се ангажира, че може да помогне на пострадалия.

Препоръчват му да потърси помощ в София. Така Динко плаща на хеликоптер, за да го транспортира до „Пирогов“ в столицата, където е поверен в ръцете на изключителен професионалист – проф. д-р Диян Енчев, началник на Четвърта травматологична клиника към болницата за спешно лечение. В началото съществува голяма опасност той да остане инвалид до живот. След няколко операции Динко отново е на крака и продължава да се занимава с всекидневните си задачи.

Ето я истината за Динко! Кадри от болницата! Сложили са му (ВИДЕО)„Няма да остана инвалид, не знам кой го написа това? Защо искат хората да бъдат тъжни, да им се случ…Sep 13 2022vijti.com


Източник: plovdiv24

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!