Д-р Малишева: Преболедувалите Ковид изпитват отвращение към алкохола

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Това е голямата полза от коронавируса

Руската лекарка Елена Малишева, доктор на медицинските науки и популярен тв водещ, обяви коя е „великата полза“ за преболедувалите COVID-19 пациенти в своето здравно предаване по телевизионния „Первый канал“, предава DarikNews.

Според нея това е отвращението към алкохола у хората, прекарали болестта. Малишева даде пример с нейната колежка от телевизията Арина Шарапова.

Казват, че тези, които са страдали от коронавирус, изпитват отвращение към алкохола“, каза Малишева в ефира на своята програма. Според нея когато с колежката ѝ отишли в кафенето, Шарапова признала, че след коронавируса не може дори да гледа алкохол.

Ето я голямата полза от коронавируса! И то непроучена“, обобщи Малишева, която в предишна своя изява по телевизията изрази „благодарност“ към коронавируса за това, че децата практически не се заразяват с него, а също и за ниската смъртност от инфекция сред непълнолетните.

Разделиха се с починалия д-р Николов с емоционално писмо. Урологът загуби битката с коронавирусаОтиде си още един обичан специалист. Загубихме уролога Владимир Николов. Ето как се разделиха с него…Jan 3 2021vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

Recommended
Лекар: 70% от българите веднага ще се ваксинират, ако това…
error: Content is protected !!